Konu sahibi gitti.
Kocasını itirafından ötürü yere göğe sığdıramasaydık bizden iyisi olmayacaktı.
Ama hatayı kocişinde bulduğmuz için biz hatalı ne biçim kadınlar olduk
erkeğin geninde olan birşey değil .bu erkekleri aklamak için uydurulmuş toplumsal safsatalar .kadınında cinsel dürtüleri var ve oldukça güçlü .ama toplum her zaman erkeği aklayıp kadını yerin dibine batırdığı için erkeklerin bunu yapmaları çok doğal görülüyor ve su yüzüne çıkabiliyor kadın yapınca zaten ya öldürülüyor yada gizliyor ortaya çıkarması söz konusu değil .yoksa kadınlarda aldatır .hem bir erkek kimle aldatıyor yine bir kadınla .asla genle ilgisi yok bunun .erkeğin doğasında var deyip geçmek sanırım bizi piskolojik olarak rahatlatıyor .
Yok yok adam suçlu değil ki...Adam sütten çıkma ak kaşık.
Tüm suç o kadında.Ah o kadın yok mu o kadııın.
psikojojik olarak rahatlamak için demedim ben onu. Erkeklerin çoğu yapıyor böyle. Doğal karşılamıyorum asla. Erkek yapıyorsa kadın da yapar diye bişey yok. Erkeğin yaptığı kadın değilmi. yapmasın o kadında. Aldatmasın karşısındaki hemcinsini.
Ahlaksızlık gizlenecek boyutları aştığında yaftayı yapıştırıyorlar "o.... " oldu....
:)))))) mesajını görmemiştim, aynı şeyi yazmışız
iyide böle kötü karekterli kadınlar hep vardı olucak da .önemli olan öyle insanlarla muhattab olmamak .o kadın beni tanımaz etmez bana mı acıyacak yani .bana sadakat yemini veren o kadında değil ayrıca benim kocamdır .ben kocamla muhattab olurum .evli briinle seni aldattım dese bir dakika bakmam yüzüne şu an hamileyim şu halimle yüzüne tükürür giderim bu kadar net .
erkekelrin çoğu yapıyor diye bir savunma olamaz kabul etmiyorum .
erkeklerin çoğu yapıyo diye bi bahaneyi ben de asla kabul etmem mümkünse ben ar damarı olan azınlıktan bi koca alayım derim,5 aylık evliyim ocakta eşimle birlikteliğimizin 10.yılına giricez yaparsa kendi bilir, sepet havası eşliğinde uzar gider
Kocişine daha da fazla bağlanmadıysa adım seyyah değil
Kocişine daha da fazla bağlanmadıysa adım seyyah değil
Yazık...
biz gayet iyi niyetle arkadaşın gözünü açmaya çalıştık ama aklımız olmadığını öğrendik sonucunda..
Kocamdan eminimkocamdan eminim dedi de başka şey demedi arkadaş..
Neyse nasıl bilirse öyle yapsın ne diyelim...
yazık...
Biz gayet iyi niyetle arkadaşın gözünü açmaya çalıştık ama aklımız olmadığını öğrendik sonucunda..
Kocamdan eminimKocamdan eminim dedi de başka şey demedi arkadaş..
Neyse nasıl bilirse öyle yapsın ne diyelim...
ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın
ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?