ihanete sessiz kalmaya devam etmelimiyim?

Konu sahibi gitti.
Kocasını itirafından ötürü yere göğe sığdıramasaydık bizden iyisi olmayacaktı.
Ama hatayı kocişinde bulduğmuz için biz hatalı ne biçim kadınlar olduk

Aynen şaka gibi ya sanki herkes onun gibi düşünmek zorunda birde yazmış ki verecek aklınız yok taşladınız madem öyle sorma neden soruyorsun ki herkes burada fikirlerini söylüyor kimsenin kimseyi taşladığı yok eleştiriye açık değilsen konu açmayacaksın.

Konu sahibi mükemmel kocasını sayemizde farketti.

Tuuu yazıklar olsun kanına giren kadına !!!

Yaşasın sütten çıkma ak kaşık kocalar.

psikojojik olarak rahatlamak için demedim ben onu. Erkeklerin çoğu yapıyor böyle. Doğal karşılamıyorum asla. Erkek yapıyorsa kadın da yapar diye bişey yok. Erkeğin yaptığı kadın değilmi. yapmasın o kadında. Aldatmasın karşısındaki hemcinsini.
Ahlaksızlık gizlenecek boyutları aştığında yaftayı yapıştırıyorlar "o.... " oldu....

iyide böle kötü karekterli kadınlar hep vardı olucak da .önemli olan öyle insanlarla muhattab olmamak .o kadın beni tanımaz etmez bana mı acıyacak yani .bana sadakat yemini veren o kadında değil ayrıca benim kocamdır .ben kocamla muhattab olurum .evli briinle seni aldattım dese bir dakika bakmam yüzüne şu an hamileyim şu halimle yüzüne tükürür giderim bu kadar net .
erkekelrin çoğu yapıyor diye bir savunma olamaz kabul etmiyorum .

:)))))) mesajını görmemiştim, aynı şeyi yazmışız

Çünkü hemfikiriz canım...
Ama ne hassa konu sahibi çok kızdı bize.
Kocişine toz kondurmadı .
Ortada bir aldatma varsa ki var suç asla eşit değil.
Sen kim tarafından ihanete uğruyorsan suç ondadır.
Kadını tanımaz etmezsin.
Kadına yüklenmek niye .

erkeklerin çoğu yapıyo diye bi bahaneyi ben de asla kabul etmem mümkünse ben ar damarı olan azınlıktan bi koca alayım derim,5 aylık evliyim ocakta eşimle birlikteliğimizin 10.yılına giricez yaparsa kendi bilir, sepet havası eşliğinde uzar gider

Bir kk klasiği arkadaşlar bu, konuyu daha fazla dallandırmaya da gerek yok. İhanetin cinsiyeti olmaz, bu konuda sanırım hem fikiriz. Kimse istemeden kimsenin kucağına atlamaz.

Kocişine daha da fazla bağlanmadıysa adım seyyah değil

zaten bu zavallıca bir kabulleniş .sevmeyen aldatır bence beni sevmeyen adamı bende sevmem nokta .benim sevgim yetmiyorsa gidebilir başkasının kollarına .bunu şu halime söylüyorum henüz bir aylık birşeyde bunu gördüysem bunu bilerek evlendiysem hata bendeydi kardeşim demeyide bilirim .kimse özeleştiri yapmıyor sorun burda zaten .buda yetmezmiş gibi eşinede toz kondurmuyor .
evli bir kadını koynuna alan koca masum
bunu bile bile evlenen kızımız masum
ama hep o kadın suçlu işte .
bunu söyleyelim konu sahibinin gönlü hoşnut olsun .

Yazık...
biz gayet iyi niyetle arkadaşın gözünü açmaya çalıştık ama aklımız olmadığını öğrendik sonucunda..

Kocamdan eminim kocamdan eminim dedi de başka şey demedi arkadaş..

Neyse nasıl bilirse öyle yapsın ne diyelim...

suçlu biz olduk yahu .ben birşey anlamadım bu olaydan .kocandan eminsen ne konu açıyorsun .emin olduğunu söylemek için mi .

ben kendimden bile emin değilim ayol
insanoğlu şaşar beşer

Konuyu baştan sonu okudum ama bu cümlenize sinir oldum , ne biçim kadınlarsınız ne demek ne haddinize herkes sizin gibi hazmetmek zorunda mı ihanet , iyi bari her kavganızda gitsin başka kadınlara. Bir eşinizi aklama çabaları falan haklı çıkarma çalışmaları burada konu açıyorsanız her türlü yoruma açık olmak zorundasınız !!

Kadın eşinizle birlikte iken evli değilmiş eminim eşiniz sizin varlığınızdan bile bahsetmemiştir , üstüne atlama olayıda yalandır sarhoştum bahanesi zaten en büyük yalan efsane olmuş bir yalan.

Kadın eşinizi iş için aramış , süreki kadının eğitiminden kariyer sahibi olmasından bahsedip durmuşunuz ki bu duruma takmış olmanız buram buram kompleks kokuyor , şimdi buradakiler bak sen kadına kocişini ayartmış döv onu ağzını burnunu kır git konuş eşiyle anlat eşinin suçu yok dese süperdi ama şimdi ne biçim kadınlar oldu dimi. Birde akılsız olduk onurunu gururunu kadınlık şerefini savunmak ne zaman akılsızlık oldu aklın sana yetiyorsa gelip burda fikrimizi alma arkadaşım

Hayret birşey ya sanki herkes kendisi ile aynı fikirde olmak zorunda :))

Son düzenleme:

konu sahibi çok haklı,ne biçim kadınsak bizler de? neden diğer kadını değil de aldatan eşi suçladık ki?aslında erkekler hep masumdur..bütün suçlu 2.kadınlardır..

vay be,konu dönmüş dolaşmış yine yorum yapan arkadaşlara patlamış!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…