ne kadar empatiden yoksun cevap verenler var. Bence destek olamadığıniz yön gösteremediğiniz konularda hiç yorum yapmayın.ayrıca eşim anlatmasaydı öğrenmem imkansız olurdu.evliliğim güzel gidiyor eşimle oturduk konuştuk zamanında hesaplaştık. Kadın eşimden yüz bulmuyor eminim, evliyken aradığında da iş içindi ondan da eminim. Kadın suçunu inkar etmiyor, eşimde inkar etmiyor bi şekilde hesaplastık.aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Eşimde kadınin aramasından rahatsızdı zaten artık aramıyor, bi daha ararsa somut adımlar atacağını söyledi zaten.ayrıca herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen bi iki ararım bi daha aramam başlarını olmuyor işte arsız insan arıyor
ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın
ne kadar empatiden yoksun cevap verenler var. Bence destek olamadığıniz yön gösteremediğiniz konularda hiç yorum yapmayın.ayrıca eşim anlatmasaydı öğrenmem imkansız olurdu.evliliğim güzel gidiyor eşimle oturduk konuştuk zamanında hesaplaştık. Kadın eşimden yüz bulmuyor eminim, evliyken aradığında da iş içindi ondan da eminim. Kadın suçunu inkar etmiyor, eşimde inkar etmiyor bi şekilde hesaplastık.aldatilirsam asla affetmem kapının önüne koyarım demek kolay bende derdim eskiden ama öyle olmuyor. Büyük konuşmayın yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Eşimde kadınin aramasından rahatsızdı zaten artık aramıyor, bi daha ararsa somut adımlar atacağını söyledi zaten.ayrıca herkesi kendiniz gibi görmeyin lütfen bi iki ararım bi daha aramam başlarını olmuyor işte arsız insan arıyor
bir kadına aldatilmayı hak ediyorsun diyorsun. Yazık gerçekten birşey demiyorum
eşim tlf numarasını değiştirdi zaten evlendikten sonra herşeyi değiştirdi ama çalıştığı yerden arayıp bulmuş kadın.meslektas oldukları için iş gereği veriyorlar numarayı. Sessiz kalmalımiyim derken de kadınin eşine söylemek konusununda sessiz kalmalımiyim demek istedim.bebek olmazsa söylerdim biz eşimle nasıl yüzleştikse onlarda yüzleşsin, kadın nasıl artık evlendiğini bile bile eşimi bulup arıyorsa cezasini ödesin istedim
bir kadına aldatilmayı hak ediyorsun diyorsun. Yazık gerçekten birşey demiyorum
ne biçim kadınsınız hepiniz üzerime yüklendiniz sadece konuşmak istedim ama size taşlamak daha kolay geldi, verecek akıl olamayınca.neden sen akilsizmisin diyeceksiniz belki ignelemek için ama anladım kayle almaya değmez.genelleme yapmıyorum bazı hanımlar hariç üstüne alan alır.lütfen yine ters mesaj yazmayın
halksin canım allah a havale etmek en iyisi ama bundan sonrası için ne yapayım bir daha arayacağını düşünmüyorum ama oldu ki ararsa dava açayım mi kadına sonuç alırmiyim
geçen yaz kadın yine aradı eşimi. Eşim hazırlanıyordu işe gitmek için ben numarayı tanıdım rehberde yok zaten eşim tanımadığı numarayı açmaz zaten.akşam oldu mesaj yazdım eşimin telefonundan 'aramışsın görmedim' diye, cevap yazacak mi merak ettim ama aradı cevap yazmadı. Kim olduğumu sordu bende söyledim neden arıyorsun dedim birşey demedi sustu.bizden uzak dur huzurumuzu bozma dedim kapattım.bi daha aramadı ama ne arsız kadın böyle hem kocasıni aldatıyor bebeği olmuş ama hala yüzü var eşimi aramaya insan biraz utanır ya.bide olaydan sonra biz daha çıkarken naber kovboy diye mesaj atmıştı. Ve bu kadın evli, eşide gayet eğitimli belli bi yere gelmiş biri öyle basit biri de değil
burada oy birliğine göre mi affedeceksiniz
affetmeyin tabiki de
nasıl olduda evlendiniz ben onuda anlamadım
sarhoş muş bahane
kadın kucağına atlamış bahane
kadın kucağına atladıysa normal ADAM onu yatağa atmaz ....
olay karışık eşim suçsuz demiyorum o da bende ödedik bedelini tam unuttuk diyoruz pat kadın yine çıkıyor ama sonraki olaylarda eşim suçsuzdu. Tüm şifrelerini biliyorum telefonu sürekli ortada hiç bir şekilde şüphelenmiyorum
Kadınlar da bayılıyordu evli erkeklerin kucaklarına atlamak için. Üstelik evli bir kadın.. hadi diyelim kadında maya sorunu var atladı. Atlamak için ortam nasıl oluştu? Ya da her kucağına atlayan kadını kocasının “gereğini yaptım mı demesi” lazım demiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?