Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekran görüntüsü alıp kendi telefonunuza aldınız mı eşiniz alıp da silmeden evvel?

Sonuçta açık ve net aldatılmışsınız. Deliller önünüze düşmüş.

Sadece karar vereceksiniz:
Ya affedip unutup, hiçbir şey olmamış gibi yaşamaya devam edeceksiniz.
ya da boşanacaksınız.

Allah yardımcınız olsun.

Oyle durumlar var ki bosanamam.bunun icinde bilmiyorum ailesine soyleyimmi yoksa hayir .

Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum

Kendimde degilim bilmiyorum ne yapmaliyim onun icin bana yol gosterin diye buraya yazdim ((
Bak bugün açılmış bir konu var. Konu sahibi 2 yıl önce yaşadığı aldatılma şüphesinden dolayı bugün hala dert gam içinde ve bence psikolojisi de bozulmuş. Kendini ölç tart, çocuğun da yok. Kararını ver. Ailesi vs. bunlar hiç önemli değil. Sen ne istiyorsun? 6 ay süren var.

Boşanmayacaksanız ailesine söylemenizin bir manası olduğuna inanmıyorum. Çocuk değil sonuçta, anne babası kulağını mı çekecek, odalarına yollayıp telefonunu elinden mi alacak? Evlilikteki sorunlara aileleri dahil etmek sadece size zarar veriyor. Ha boşanacaksanız da yolunuz açık olsun.

Bana yardimci olun .simdi evdeyim esim yok .ailesigile gedip her seyi soylemeliyimmi?kendi aileme soyleyemiyorum cok perisan olurlar

Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum
Korkusu normal simdi abim yuzunden pisi pisine ölmeyelim diyo onu abisini kollarken dusuncekti

Ne çocuk işi yalanlar. Resmen zekanıza hakaret.
Kardeşine niye sordunuz ki ayrıca? Evet biliyorum yenge abim seni aldatıyor mu diyecekti? Baktı sonradan gerçekten aldatıyormuş kendi üstüne almış bence. Aranızda sorun çıkmasın diye

Her aldatma gibi asıl önemli olan konu şu: eğer aldattıysa boşanacak mısınız? Ailesine söyleyip söylememekse derdiniz haberleri olsa ne olur olmasa ne olur? Kulağını çekecek halleri yok.

Boşanmayacaksanız hiç fazla deşmeyin konuları. Boşanacaksanız fikrimizi söyleyelim asıl.

Oyle durumlar var ki bosanamam.bunun icinde bilmiyorum ailesine soyleyimmi yoksa hayir .
Ailesinin bilip bilmemesi ihaneti hafifletmez.
Eğer bu evliliğe mecbursanız, bu mecburiyetleri aşmak için çareler bulmanızı öneririm.

Boşanmayacakmış

Boşanmayacakmış
Eşi yokken ailesine desin koştur koştur o zaman babası oğlunun kulağını çeker söz alır bi daha yapmayacak diye

Boşanmayacak insan böyle araştırmalara girmesin ya. Zaten bilsen de bilmesen de boşamıyorsun. Bilmek ne işine yarayacak yani?

Hayir yani niye bosanamıyor konu sahibi onu anlamiyorum cocuk yok eger profildeki meslegi dogruysa doktorda.. egitimli kadinlarin bu noktalarda akil noksanligi yasamalarina kiziyorum..

Gece 3du kardesine onun icin yazmiwdim ki gelip beni gotursun.onun icin sormusdum taniyip tanimadigini da .bosanamam amma ailesinden cok cekiniyor .dusunuyorum da belke onlar bilse daha iyi olur .ablasi da ailesinin yaninda .o da hamile bilmiyorum bunlari kaldira biliceklermi.amma kendim da kaldiramiyorum

Kendimde degilim bilmiyorum ne yapmaliyim onun icin bana yol gosterin diye buraya yazdim ((

Normal olanı boşanmak ama gene de siz bilirsiniz.

İsterseniz eşinizi anne babasına şikayet edebilirsiniz
Konuştuğu kızı bulup ailesine şikayet edebilirsiniz
Eşinizle kol kola sosyal medyada mutluymuş fotoğrafları paylaşabilirsiniz.
Profil fotoğrafınızı evlilik cüzdanı ve alyans resminiz yapabilirsiniz, eşinizi de bu konuda tehdit edebilirsiniz.
Eşinizi çalıştığı yerdeki patronuna şikayet edebilirsiniz.
Bunlar da kendinizi komik ve zavallı duruma düşüreceğiniz diğer seçenekler.

Siz seçin :)

Neden bosanamazsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…