- 18 Temmuz 2011
- 2.283
- 9.038
- 358
Ben ogle dusunuyorum sinavdan gecmesem daha kotu olucam.amma bu durumla da hazirlanamiyorum . Zaten korono nedeniyle sinav vakitleri bir birine degmisdi .zaten az zamanim kalmisti simdi daha da her sey dagilmis halde .neyi nasil yapiyim.sinava nasil hazirlaniyim bilemiyorumOncelikle el oğluna seni mahkum bıraktıran ailene yazıklar olsun bu sureci onların yanında gecirebilirsim diyecektim ama destek degiller demek ki... o zaman suan bu konuyu düşünmemek en iyisi olacak.. zor ama sınavına odaklanman lazım sınavıni gec ayaklarının üstünde duran bir kadın olarak bu adamdan boşan bu surede esinle mesafe koy arana sadece aynı evi paylasan iki kisi olun ve meslegini eline aldığında bosanıp hem esinden hem ailenden ayrı bir hayat kurmaya çalıs... Allah yardımcın olsun.. bu topigede bakıp durma sadece sınavına odaklan lütfen
Gelenek görenek töre durumları galiba.Neden bosanamazsin
Ay kır dizini otur işte ne sorup duruyorsun madem. Hazır Kurana da el basmış. İnandırıcı olsun diye bedduasını da etmiş kendine. Tamam inanma şartları sağlanmış.Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
Bu çok dahiyane bir fikir olmuş, kıza yazmak yani. Cevap vermiyorsa eşine de yazın. Profilini biliyorsunuz nasılsa.Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum
Boşanmak kolay değilde aldatmış birini yutup yaşamak daha mı kolay sanıyorsun? Biri 2 yıl 3 yıl ağlatır biri ömür boyu insanın ruhunu çürütür...Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
Bu yasadığın olay bir aldatma olayı ölüm gibi daha kötü bir olayda basına gelebilirdi dimi surada cevap aramaya verdigin cabayı odaklanmaya verirsen basarılı olacaksın senin kötü hissetmen gereken bir durum yok aldatan kisi esin birakta o kendini kötü hissetsin..Ben ogle dusunuyorum sinavdan gecmesem daha kotu olucam.amma bu durumla da hazirlanamiyorum . Zaten korono nedeniyle sinav vakitleri bir birine degmisdi .zaten az zamanim kalmisti simdi daha da her sey dagilmis halde .neyi nasil yapiyim.sinava nasil hazirlaniyim bilemiyorum
Yalnız beli kırılırsa seks yapamaz.Ay kır dizini otur işte ne sorup duruyorsun madem. Hazır Kurana da el basmış. İnandırıcı olsun diye bedduasını da etmiş kendine. Tamam inanma şartları sağlanmış.
malese durum tamda arkadaşımızın dediği gibi banada aldattı gibi geliyorKardeşi yazmış olsaydı ona ilk sorduğunuzda söylerdi. Sonradan abisi icin evet bendim demiş. Eşiniz yalan söylüyor görünen köy kılavuz istemez.
En inandırıcı olanını seçmiş işte o yüzden adamYalnız beli kırılırsa seks yapamaz.
Çok agır beddua etmiş akjfhjdha
keşke her kur'an a el basan doğru söylüyor olsa
Bide Türkçe yazarsanız anlayıp cevap verebilirizUstelik mesajlarda kiz esimin adi ile muraciat ediyor .kardesi de diyor ki kizla tanis oldukta onun facebook profilinden tanis olmusdum onun icin oyle biliyor . Bide mesajlarda kiza yazilmisdi ki yine goruntulu konusa bilirmiyiz ?kizda yazmisdi hayir kayinvalidemgildeyim.esimin de profilinde kendi fotografi var .oyle cikiyor ki eger kardesi olsaydi once eger goruntulu konusmuslarsa profildeki kisi ile ayni olmadigi bilirdi kiz .deliricem ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?