Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ogle dusunuyorum sinavdan gecmesem daha kotu olucam.amma bu durumla da hazirlanamiyorum . Zaten korono nedeniyle sinav vakitleri bir birine degmisdi .zaten az zamanim kalmisti simdi daha da her sey dagilmis halde .neyi nasil yapiyim.sinava nasil hazirlaniyim bilemiyorum

Ay kır dizini otur işte ne sorup duruyorsun madem. Hazır Kurana da el basmış. İnandırıcı olsun diye bedduasını da etmiş kendine. Tamam inanma şartları sağlanmış.

Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum
Bu çok dahiyane bir fikir olmuş, kıza yazmak yani. Cevap vermiyorsa eşine de yazın. Profilini biliyorsunuz nasılsa.

Boşanmayacaksanız fazla kurcalamayın.
Bu adamdan daha iyisini hak etmiyorsunuz görünüşe göre zaten.

Boşanmak kolay değilde aldatmış birini yutup yaşamak daha mı kolay sanıyorsun? Biri 2 yıl 3 yıl ağlatır biri ömür boyu insanın ruhunu çürütür...

keşke her kur'an a el basan doğru söylüyor olsa

Bu yasadığın olay bir aldatma olayı ölüm gibi daha kötü bir olayda basına gelebilirdi dimi surada cevap aramaya verdigin cabayı odaklanmaya verirsen basarılı olacaksın senin kötü hissetmen gereken bir durum yok aldatan kisi esin birakta o kendini kötü hissetsin..

sizin için boşanmak o kadar kolay değilse neyin peşindesiniz o zaman neden bu kadar yaygara.
görmeyin duymayın, zaten onlar sizin tırnağınız kadar olamaz ne güzel eşinizde söylemiş.

Ay kır dizini otur işte ne sorup duruyorsun madem. Hazır Kurana da el basmış. İnandırıcı olsun diye bedduasını da etmiş kendine. Tamam inanma şartları sağlanmış.
Yalnız beli kırılırsa seks yapamaz.
Çok agır beddua etmiş akjfhjdha

Öncelikle evet çok karışık yazmışsınız? Kardeşi yazmış ama Eşinizin elinde uyuya kalıyor ve o sayfa açık ve görmüyor eşiniz bunu, ve ailesi ne alaka ailesi mi ihanet ediyor size? Ve kardeşi de ayrıca evli bir kadın ile yazışacak kadar karaktersiz?

Bide Türkçe yazarsanız anlayıp cevap verebiliriz

Serefsizlik yapip aldatiyorsun bari arkasında dur değil mi? Uyuz oluyorum... Aldatan kadın da alçak. Insan bir düşünür bu adam evli barklı evde karısı var onun yerinde ben de olabilirdim diye düşünür. Ya da aldatma noktasina geldin bitir evlililigini ne halt yiyorsan ye... Aldatan kendini aldatır. Kocanız bariz kendini aldatmış. Sizi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…