- 15 Şubat 2013
- 26.806
- En iyi cevaplar
- 1
- 105.388
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz zaten boşanmayacaksınız. Sırf bir daha yapmasın, kulaklarını çeksinler diye annesine babasına söylemek istiyorsunuz. Yalnız unuttuğunuz bir şey var. Aldattığını bildiğiniz halde ondan ayrılmadığınızı gören eşiniz bundan sonra daha rahat olacaktır. O zaman ne yapacaksınız?
Evet aileye haber vermesi saçma olur.Tamam kırsın dizini otursun dedim ben de işte. Boşanamayacaksa başka bi yol görmüyorum. Aileye haber vermek en saçma seçenek bana göre.
O zaman hemen affedip çocuk yapın.Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
arkadaş azerbaycanlı yazım seklini ona yordum ve ögrenci olabilir.. ne yazik ki meslekle kendini gelistirme bazen es zamanlı gitmiyorSence bu tarz yazan bir bayan doktor olabilir mi?Hanımefendi mesleği öylesine girmiş büyük ihtimalle.
E zaten yalan söyleyen kurana el basar doğruyu söyleyen böyle bir şeye ihtiyaç duymazSoruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
Cevaplar gayet ortada. Ekran görüntüsü aldin miUstelik mesajlarda kiz esimin adi ile muraciat ediyor .kardesi de diyor ki kizla tanis oldukta onun facebook profilinden tanis olmusdum onun icin oyle biliyor . Bide mesajlarda kiza yazilmisdi ki yine goruntulu konusa bilirmiyiz ?kizda yazmisdi hayir kayinvalidemgildeyim.esimin de profilinde kendi fotografi var .oyle cikiyor ki eger kardesi olsaydi once eger goruntulu konusmuslarsa profildeki kisi ile ayni olmadigi bilirdi kiz .deliricem ((
Oyle durumlar var ki bosanamam.bunun icinde bilmiyorum ailesine soyleyimmi yoksa hayir .
Şunları söylemeden geçemicem:Umarım ekran görüntüsü almışsınızdır. Bu kadar konu açılıyor burada ben bile bekar halimle koca bulup beni aldatsa adım adım ne yapmam gerektiğini öğrendim. Olmayan kocamla boşanma davamı düşünüyorum![]()
Kadın üzüntü içerisinde burada derdini paylaşmaya çalışıyor, siz onun türkçesinemi takıldınız? Azıcık merhamet!Bide Türkçe yazarsanız anlayıp cevap verebiliriz
PekiŞunları söylemeden geçemicem:
- Asla büyük konuşma
- İnsanın hayatı hiç bir zaman planladığı gibi olmuyor
- başına gelince herşey farklı oluyor düşündüğün / planladığın gibi hareket edemiyorsun
Ne diyelim? Affet bir kereden bir şey olmaz mı? Adam kadını kandırıyor, kadın da inanıyor ona. İnsan önce kendisine merhamet gösterecek. Biz kimiz ki? Yorum yazar çıkarız, bu hayatı yaşayacak olan kendisi ve bir kez aldatılıp affettiği için de adam daha da utanmaz olacak. "Bu beni zaten bırakmaz" diyecek. Konu sahibi eşini aldatmış olsaydı şimdi bu konuyu bile açamazdı, adam onu değil affetmek çoktan öldürmüştü büyük ihtimalle.Kadın zaten üzgün, Azıcık merhamet!