• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz zaten boşanmayacaksınız. Sırf bir daha yapmasın, kulaklarını çeksinler diye annesine babasına söylemek istiyorsunuz. Yalnız unuttuğunuz bir şey var. Aldattığını bildiğiniz halde ondan ayrılmadığınızı gören eşiniz bundan sonra daha rahat olacaktır. O zaman ne yapacaksınız?

Siz zaten boşanmayacaksınız. Sırf bir daha yapmasın, kulaklarını çeksinler diye annesine babasına söylemek istiyorsunuz. Yalnız unuttuğunuz bir şey var. Aldattığını bildiğiniz halde ondan ayrılmadığınızı gören eşiniz bundan sonra daha rahat olacaktır. O zaman ne yapacaksınız?

Eklentiler

• 92793858-26ED-4277-B17D-31B401EA79B4.webp
    92793858-26ED-4277-B17D-31B401EA79B4.webp
    73 KB · Görüntüleme: 120
Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
O zaman hemen affedip çocuk yapın.

Bence,
Birinci tavsiyem : aileye soylemek hic bir sey degistirmez yengem soyledi ailemin cevabi : bosan oldu ve bosanmadi. Artik ona herkes gurursuz gozuyle bakiyor ve hala aldatiliyor. Kimse esini bu yastan sonra dizginleyemez.
Ikinci tavsiyem : hic birsey yokmus inanmis gibi davran sinavini gec meslegini eline al, para biriktir bir Ev tut ve onu en beklemedigi zaman terk et.
Ucuncu tavsiyem : tekrar birini hemen bulcam diye yirtinma kendine zaman ayir.
tabi zor bunlar Ama bir arkadasim yapti ve simdi ozgur ve bagimsiz

Sence bu tarz yazan bir bayan doktor olabilir mi?Hanımefendi mesleği öylesine girmiş büyük ihtimalle.
arkadaş azerbaycanlı yazım seklini ona yordum ve ögrenci olabilir.. ne yazik ki meslekle kendini gelistirme bazen es zamanlı gitmiyor 🤷🏻‍♀️

Soruyorum Kurana el koyup and verirmisin diye .el basarim diyor .Allah ihanet edenin belini kirsin diyor ben oyle sey yapmadim ,yapmam diyor.senin tirnagina deymez oyleleri diyor ..burda her kes beni kiniyor bosanmak diye .bosanmak oyle kolay degil .hele ki benim sebeplerimle hic kolay degil ((
E zaten yalan söyleyen kurana el basar doğruyu söyleyen böyle bir şeye ihtiyaç duymaz

Aynı durumu yaşadım, tek farkımız biz nişanlıydık. Böyle sanaldan bir şeydi, konuşma içeriği tek kelime bile görmedim. Ama bitirdim, görmezlikten de gelebilirdim ama ben bunu kendime yapmadım, ayrıldım.
O da sürekli inkar etmişti klasikçe.
Bu arada onunda kuzeni yapmıştı (!)

Size gelince kurana el basmış yalan yere fakat yaptığı o kadar açık ki eşinizin, yazık valla.

Ustelik mesajlarda kiz esimin adi ile muraciat ediyor .kardesi de diyor ki kizla tanis oldukta onun facebook profilinden tanis olmusdum onun icin oyle biliyor . Bide mesajlarda kiza yazilmisdi ki yine goruntulu konusa bilirmiyiz ?kizda yazmisdi hayir kayinvalidemgildeyim.esimin de profilinde kendi fotografi var .oyle cikiyor ki eger kardesi olsaydi once eger goruntulu konusmuslarsa profildeki kisi ile ayni olmadigi bilirdi kiz .deliricem ((
Cevaplar gayet ortada. Ekran görüntüsü aldin mi

ailesine durumu anlatman seni onlarin gözünde gurursuz duruma düsürür eger bosanmicaksan . o yüzden sakin ailesine söyleme en azindan sayginligini korursun onlarin gözünde. diger mevzu da hemen aklini basina topla ve gecmen gereken sinavina odaklanip , sinavdan gec ve meslegine kavus. ayaklarin yere saglam basinca bu tarz konularda daha cesaretli olabilirsin .
Oyle durumlar var ki bosanamam.bunun icinde bilmiyorum ailesine soyleyimmi yoksa hayir .

Kardeşi abisinin evliliğini kurtarmak istiyor belli ki. Sıkıntılı bir durum. Ortaya sunulan bahane de çok basit. Sürekli içinizi kemirecek bu şüphe. Yazışmaları silmesine izin vermeseydiniz keşke. Bir süre takip edin kendisini. Aldattığını öğrendiğinizde boşanır mısınız yoksa sürdürür müsünüz evliliğinizi? Sizin kendinize vereceğiniz cevap önemli burada biz ne yazarsak yazalım. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Bence sen de eşini sevmiyorsun gibi, ben kafayı yerdim... ilk düşüneceğim detrlenip dert arayacağım şey de ailesene söylesem mi olmazdı.. valla ayyuka çıkana kadar sesim, ki aynı mahallede diyorsun butiği kadının Bi de evli, rezil ederdim.. Mesajlarda eşinin adı geçiyor kardeşi diyor ki beni öyle biliyor. İlahi bir erkek çapkınlık yaparken neden evli abisinin adını versin🥴 vatandaşlığınız mı yok paranız mı yok bilemedim anlamayamadım, siz de dürüst gelmediniz... Ayaklarının üstünde durana kadar at gözlüğü takıp yaşamaya devam...

Umarım ekran görüntüsü almışsınızdır. Bu kadar konu açılıyor burada ben bile bekar halimle koca bulup beni aldatsa adım adım ne yapmam gerektiğini öğrendim. Olmayan kocamla boşanma davamı düşünüyorum :KK45:
Şunları söylemeden geçemicem:
- Asla büyük konuşma
- İnsanın hayatı hiç bir zaman planladığı gibi olmuyor
- başına gelince herşey farklı oluyor düşündüğün / planladığın gibi hareket edemiyorsun

Ne kadar saçma . Kardeşinin haberi yok ama abim öyle demişse benimdir diyo yuh ama bu kadarda insan şey yerine konulmamalı..

Kadın zaten üzgün, Azıcık merhamet!
Ne diyelim? Affet bir kereden bir şey olmaz mı? Adam kadını kandırıyor, kadın da inanıyor ona. İnsan önce kendisine merhamet gösterecek. Biz kimiz ki? Yorum yazar çıkarız, bu hayatı yaşayacak olan kendisi ve bir kez aldatılıp affettiği için de adam daha da utanmaz olacak. "Bu beni zaten bırakmaz" diyecek. Konu sahibi eşini aldatmış olsaydı şimdi bu konuyu bile açamazdı, adam onu değil affetmek çoktan öldürmüştü büyük ihtimalle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X