Ihanete ugradim galiba .derdimi bolusmeye ihtiyacim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Önce tek kayınvalideniz ve kendi anneniz ile mi konuşsanız bilemedim ki.Konuyu takipteyim.Üzüldüm ben size.İnsanız kimse evliligine güvenmesin.Yarın öyle bir şey yaşarız ki iki kelimeyi bir araya getirecek durumumuz olmayabilir.Bakın siz bu adamla mutlu olamazsınız .Bu saatten sonra bu kuşkuyla evlilik devam ettirmek hic sağlıklı degil.Hangi şartlar altında oldugunuzu bilemiyorum ama ayrılmayı ilk secenek olarak koymalı o sartları zorlamanız gerekir.

Bunları okuyunca beni de şeytan dürtüyor kocamın telefonunu alıp karıştırmak
Bir şey olduğundan değil ah bu şeytan

Ben konudan ziyade konu sahibinin Azerbaycanlı olduğunu anlamamanıza, "yazmayı bilmiyor, doğu şivesiyle yazıyor" tarzı yorumlarınıza şaşırdım.

Konuya gelince, Azerbaycan'da boşanma meselesi Türkiye'dekinden daha zor diye biliyorum. Ama sen okumuş, doktor olmuş insansın. Vizyonun sıradan insanlardan daha geniş olmalı. Üstelik çocuk yok. İşin sandığından çok daha kolay. Sadece adım at ve seni sadece aldatmakla kalmayıp gerizekalı yerine koyan bu adamdan kurtul.

Konu sahibinin ailesi arkasında dursaydı cık gel kızım deseydi burda care aramazdı belki de ailesi aldatsa da kabul edeceksin erkek tir nefsi şaşar yapar,!! Bişey olmaz diyordur zira böyle düşünen cok aile de var bilemiyoruz

Eskiden tanıdığı biriyle yazisiyor, tabii ki yazışan da da eşiniz. Kayınbiraderin yazismasi falan hikaye gerçekten buna inanıyor olamazsınız.

Öncelikle o mesajlar kardeşine ait falan değil onu bi kere kabullen... Kocana inanmak seni daha çok rahatlatacak evet ama o işler öyle onun dediği gibi olmuyor uzun uzun burdan onu sana açıklamayayım.. En basitinden şöyle düşün benim face den neden kardeşim mesajlaşsın bu devirde bunları kullanmayan mı var?? Herkesin çifter çifter var siz çocuk musunuz dalga geçer gibi kardeşim falan diyor?? Bir halt yemiş onu bile delikanlı gibi söyleyemiyor.. Siz bir kere ona asla inanıp ya da inanmış gibi yapıp kendinizi onun gözünde kolay kandırılabilir saf bu ne versen yer konumuna düşürmeyin rica ediyorum.. Seçim sizin tabi ki eğer affedecekseniz özür dileyip gönlünüzü almasını bekleyin burnundan getirin cezalar verin ceza derken mesela telefonuna el koyup onu tuşlu telefona mahkum etmek karşılığında affedin ama asla inanmadığınızı söyleyin.. Ama kabul edemeyecek bir yapıdaysanız kayınvalidenize durumu anlatıp güzelce kıyafetlerinizi hazırlayıp doğru ailenizin yanına gidip size neler yaptığını anlatın gurunuzun nasıl incindiğini sizi nasıl kandırmaya çalıştığını anlatın rahatlayın onlar hep sizin arkanızda duracaktır emin olun.. Bu 2 yoldan birini seçeçeksiniz başka bir yol yok.. Ayrıca kadınla ne konuşmuş merak ettim???

Bide kizin bizim evin yakinlarda butiki var . Kardesi de diyor ki kiza hic bir sey soyleme esi bilir gelip beni öldürür,mahv eder .amma ben yine de kiza yaziyorum amma hec bir sey yazmiyor bana . Esinin de profilini biliyorum
Sakın ama sakın kızın eşine birşey deme.. Allah korusun kadının ölmesine sebebiyet verebilirsin ya da eşinin ölmesine.. Adamı tanımıyorsun sonuçta psikopat mı değil mi falan.. Rica ediyorum böyle şeyler yapmayın.. Siz kocanız affetmeyecekseniz boşanın gitsin.. Bir de kocanızın o aptal kardeşine söyleyin bence boş yapmasın sizi aptal yerine koyuyor siz inanıyor musunuz o yazışmalar kardeşine ait olduğuna??? Bu soruma cevap verir misiniz?? Yok hayır cidden inanıyorsan sen umutsuz vakasın demektir

ceza mı versin
elini de vursun mu o parmaklarla mı yazdın sen diye
gerçekten tuşlu telefon kullanınca erkeğin aldatmayacağına inanıyor olamazsınız değil mi
lütfen şaka olsun bu

vallahi benim umrumda olmaz

Hayır aldatması neyse karaktersizmiş aldatmış da;gerçekte beş yaşında bir çocuğun bile inanmayacağı bir bahanne ile kendini aklamaya çalışarak sizin zekanızı küçümsemesi konusunu oturun düşünün bence.
Ayrıca boşanmayacaksanız neden didikliyorsunuz, ayrılmak istemiyorsunuz, adamın savunması zaten sizi salak yerine koyan cinsten, birde sanki ilk okul çocuğunun öğretmene şikayeti gibi annesine şikayet edeceksiniz. O da sizin için değil anne korkusundan sizi aldatmmayacak, buna cidden inanıyorsanız, adamın size karşı bu akıl almaz savunmasına çok da şaşırmamak lazım.

Adam baska kızla yazısısmıs yanı aldatılmıssın bıde salak yerıne koymaya calısmıs kardesım yazdı dıyerek senın derdın aılesımı. Aılesı bılse nolur bılmese nolur sonuc degısmez

Dupeduz aldatilmissiniz. Cok uzgunum. Ona inanmak istiyorsunuz yediremiyorsunuz biliyorum ama esiniz sizi aldatmis.

bence ertesi gün eve geldiğinde eşinizin telefonunu alıp arama kayıtlarına bakın. eğer kardeşini aramış ve saatlerce konuşmuşsa bilin ki... Dilim varmıyor ALLAH yardımcınız olsun

vallahi benim umrumda olmaz
Ya insan o şekilde düşünüyor evet ama çok görüyoruz maalesef bu yasak aşklar yüzünden işlenen cinayetler.. Sonuca bakmamak lazım yaa bence eşi ölürse kadın üzülmez belki ama bu arkadaşımız eşinden ayrılacak gibi gelmedi zaten bana o yüzden o da istemez ya da o edepsiz karısını öldürecek adam pisliklerden kurtulmuş olunur ama o cinayeti işleyen adam peki?? Yazık değil mi çocukları da vardır şimdi hepsini kenara bırakın annesi var bir anlık sinirle cinayet işlemiş olacak ne bilim yaa ben çok üzülürdüm böyle birşeye sebebiyet verdiğim için.. Böyle bir durumda eşimin ölmesi ya da beni aldattığı kadının ölmesi umrumda olmazdı belki ama yine de bir insan ölüyor sebebi ben olmak istemezdim yaa.. Bir nevi adama git öldür der gibi hissetmiş olurdum kendimi tabi bunun böyle bir sonuç doğuracağı bilincinde olan bir insan olduğum için bazen hiç düşünmeden söylenmiş olabiliyor kadın da şaşırıyor cinayet işlenince oayrıı mesele ama ben böyle bir ihtimali düşünerek diyemezdim.. Eşimi boşar hayatıma bakardım ben olsam banane artık ne halt yediklerinden zaten bir yerde belalarını bulacaklar belli benden bulsun istemezdim.. Ayyy aldatılmak çok zor durum hiçbirimize yaşatmasın Allah..

ceza mı versin
elini de vursun mu o parmaklarla mı yazdın sen diye
gerçekten tuşlu telefon kullanınca erkeğin aldatmayacağına inanıyor olamazsınız değil mi
lütfen şaka olsun bu
Yoo hiç de şaka falan değil..Bütün yazdıklarım %100 gerçek :) Kadın zaten boşanmayacak kocasından belli tabi bu benim düşüncem konuşmalarından böyle anladım.. Ayrıca bu benim fikrim birsürü kadın görüyorum aldatılıyor hiçbirşey olmamış gibi hayatına devam ediyor kocasını boşamıyor bari bir yaptırımı olsun sessiz sedasız kenara çekilip sıradakini beklemek yerine alırsın elinden telefonu yaptığını hiç unutmaz.. Ya da tekrar yapacaksa rahat rahat yapamaz.. Konforundannetmiş olur adamı.. Ayrıca ben zaten Allah korusun böyle bir durumda bu şekilde davranacak bir insan değilim çok şükür ayaklarım üzerinde durabilen ailesinin arkasında olduğu bir kadınım kafa yapısı olarak da kabul edecek bir insan değilim zaten 2. İhtimali de yazdım orada.. Öyle bir kafaya sahip olsam onu yazmazdım oradan anlamanız lazımdı.. Ama herkes bu şekilde değil ki herkese de hemen boşa kocanı çek git o evden deme gibi bir durumum olamaz çünkü bilmiyorum kadının durumunu ailesini vs.. İlk mesajımı da her zaman orta yoldan yazarım.. Yine olsun yine öyle yaparım.. Herkes ben değil ben olmak zorunda da değil herkese saygı duymak zorundayım birsürü de tanıdığım var maalesef aldatılıp evinde duran.. Ne yapayım bana dert yanan insanları yanlış yapıyorsun çek git burdan boşa kocanı deme şansım yok.. Ben her ihtimali göz önünde bulundurarak yazdım.. Umarım anlatabildim kendimi uzun uzun da yazdım

Bana sanki evliliğini değil de g..nü kurtarmaya çalışıyor gibi geldi. Karşı tarafta evli ve bu durum ortaya çıkarsa duyulmasından korkuyorlar ahlaksızlar
Yani bunu iyi bir şey olduğu için yazmadım tabii katılıyorum size. Sadece abisinin evliliği bitecek bunu biliyor ve yalan söylüyor mesajlaşmanın kendisine ait olduğunu iddia ederek. Konu sahibi ayrılığı düşünmüyor gibi geliyor o yüzden kardeş böyle bir yalan söylemese bile sonuç değişmezmiş. İnanmış gibi yaparak ve ihanete göz yumarak devam edecek sanırım evliliğe. Umarım ileride geç kalmışlığın pişmanlığını yaşamaz.

Evet Azerbaycanliyim . Burda yazmislar meslegini yalan yazmis .hayir doktorlugu okudum bitirdim. Bosanma meselesine gelince de dogru biliyorsunuz burda daha zor malesef

Evet Azerbaycanliyim . Burda yazmislar meslegini yalan yazmis .hayir doktorlugu okudum bitirdim. Bosanma meselesine gelince de dogru biliyorsunuz burda daha zor malesef

Aile baskısı falan mı var ? Yani zor olabilir ama imkansız değildir,haksız mıyım ?
Eğitimlisiniz,kazancınız da var bence bu seçeneği direk elemeyin...

Aile baskısı falan mı var ? Yani zor olabilir ama imkansız değildir,haksız mıyım ?
Eğitimlisiniz,kazancınız da var bence bu seçeneği direk elemeyin...
Ben 100/100 emin olsam bosanirim sanirim .amma emin olamiyorum .dogru bu dediklerim esime isaret ediyor .amma aklima sigdiramiyorum oyle bir insan ki yani hale dusunuyorum bir yalnislik var her halde .bide bazi seyleri sonradan dusunuyorum ki orda kiza yazilmiw ki goruntulu konusa bilirmiyiz?kiz hayir yazmis .ama kiz kabul bile etse esimdise nasil konusa bilirdiki ben evde ola ola .bide kiza yazilmis ki ickiliyim . Sonra esim acti ayni gunde kardesi ile mesajlarini kardesi arkadaslari ile icki icmek yer sormus . Cok karisik her sey aydinlanamiyorum. Her kes bosan diyor .oyle kolay degil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…