ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.
kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..
çok ileri görüşlüsünüz ama kısıtlı bakış açısıyla.
beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..
benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"