• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanete uğradim yardim

ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.

kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..

çok ileri görüşlüsünüz ama kısıtlı bakış açısıyla.

beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..

benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"
Senin gözünde kısıtlı bakış acım varsa ne mutlu bana,sizinle aynı fikirde olmadığım icin sükür bile ederim buna. Boyuna takılan tasma, kalbe takılan Nişan falan geçiniz bunları. Ne biz masal dünyasında yasıyoruz nede olayın kahramanları bir pamuk prenses efenime Söyleyeyim bir beyaz atlı prens değil. Sizin düşüncenize göre Erkeğin aldatması libidoyla alakalı, onların fıtratı böyle. Kadının fıtratındada ilgi alaka sevgi güzel sözler beğenilme arzusu var, o zaman bu saydıklarımı herhangi biri bi kadına gösterse kadında gayet tabi olumlu Karşılık verebilir, nede olsa fıtrat böyle ya. Insanlarda bulunan libido hormon şehvet arzu hayvanlardada var. Bazı hayvanlar bile eşini aldatmazken bicok hayvan farklı farklı iliskiler yaşıyor üremek icin. Ben insan oldugum icin diger türlüsü bana ters gelir, sizi bilmem

Ramazanda birlikte olamıyormuş ama kucağına oturtabiliyomuş demek hatunu, ilginç.
Ve işte bir kez daha görüyoruz ki aile rızası olmadan evlilik yapılmaz.
İlla ki gebe kalıyorsun kocana, muhtaç oluyorsun, aldatıldığını düşündüğünde bile çekip başını gidemiyorsun. Halbuki ailen arkanda olsa bir dakika bekler misin? Bu hikayeden dersler çıkarılması gerek diyorum başka da bir şey demiyorum..

ben ciddi manada feministim..söylediklerimi çok başka yollara çekilip farklı durağa indirildi.. öyle bir durakta indi ki yazdıklarım erkek kadından üstün, fırtatı böyle, erkektir yapar... sanırım ben çok ince yazmadım yanlış kelimeleri cımbızla çekilmesine müsade ettim...eşlerin kalplerine nişan yerleştirmeyip, boyunlarına tasma taktığını unuttum.

kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır. dediklerimin özeti bu aslında..konu sahibe yüklenip zaten seni sevmiyormuş tasmasını koparmış boşan gitsin demem işin kolay yanı..bi çocuk yaptıysa ve başka hatası olmamışsa bazı soruları yatırıp öyle karar vermesi gerektiğini yazdım..

beyin ölümüm sizinle aynı fikirde olmadığım için ölüyse sonuna kadar kabul ederim..sizin gibi olmak en büyük korkum çünkü..

benim zihniyetimde burda şu ana kadar 2 kişi bile çıkmadı..türkiye genelinde neredeyse %80 aldatma söz konusuyken demek ki sizin düşüncelerinizdeki yani genelin yetiştirdiği çocuklar sınırları aşma eğilimi gösteriyor..yani insana sınır yüklersen eğilimi o tarafa kayar.."ters psikoloji"

peki eş olmayanlar ne demeye aldatıyo,ne yüzük ne söz ne nikah akdi var ayrıldım diyip bitireceği yerde neden aldatıyo

evli olsa senin önermen gibi önünde sınırlar yasaklar var aşma eğilimi gösteriyo dicem ama o da yok tek kelime ile bitecek bir ilişkide bile bunlar yaşanabiliyo

karakter sorunu yani bu

Herkesin nefsi var bende arada kendimi yakışıklı bir adamın götüne başına bakarken yakalıyorum det diyorum kendi kendime,nefsine söz geçiremeyen zaten evlenmesin,herkes evlenmek zorunda değil,isterse her saat partner değiştirebilir kişi,bekar adama kim ne diyebilir

ama aşağılık bazı erkekler hem baba olayım hem yemim suyum önüme gelsin hem düzenim olsun hem de sağda solda da uçkur çözeyim diyolar

çok kendini tutamıyosa alır bir kalıp sabun suyu açar tamamdır

erkeklerin fıtratı nefsi bilmem nesi işini az önce eşimle konuştum,bazı kadınlar erkekler dayanamaz onların nefsi zayıf uçkuru düşük diyo dedim, o zaman sokakta otobüste dolmuşta elle ya da sözlü tacize maruz kalınca şikayet etmesinler fıtratları böyle deyip geçsinler dedi

feministliğin ne olduğunu bildiğinizden emin misiniz ? bi de ben kendime feminist derim ha

striptiz kulubune gitmek günah değilmiş ramazanda birde oruç tutuyormuş bak bak sen .
ulen adamı sinir ediyor bu erkekler manyak mı anlamadım . ne demek seks günah stiptiz kulubune gitmek günah deği mi ?hemde ramazan günü hemde evli barklı . ne geniş midesi varmış birdahakine senide götürsün bence .

ay lütfen erkeğin fıtratı böyle falan demeyin ya yeter ya valla yeter .
başlatmayın fıtratlarına şimdi .
bu ne ya erkekleri masumlaştırmak için bahaneler .
yok çapkınlık geni var der çıkar bir bunamış dr
yok biri çıkar bir gecelik ilişki için evliliğimi bitirmem der
üfff istediğinizi yapın ama millete kötü örnek olmayın

erkeklerin fıtratı nefsi bilmem nesi işini az önce eşimle konuştum,bazı kadınlar erkekler dayanamaz onların nefsi zayıf uçkuru düşük diyo dedim, o zaman sokakta otobüste dolmuşta elle ya da sözlü tacize maruz kalınca şikayet etmesinler fıtratları böyle deyip geçsinler dedi

Bravo. Bundan güzel cevap olamazdı. Eşinize bravo

Bravo. Bundan güzel cevap olamazdı. Eşinize bravo

bence de çok mantıklı erkektir dayanamaz edemez nefsine yenik düşer dersen o zaman şikayet etmiceksin,kendini tutamayan bir hayvansa karşı taraf tecavüz bile edebilir,erkek ama yazık tutamadı kendini

eşimin bir lafı daha var: amaç boşalmaksa onu elimde yapar,önce seveceksin

bence de çok mantıklı erkektir dayanamaz edemez nefsine yenik düşer dersen o zaman şikayet etmiceksin,kendini tutamayan bir hayvansa karşı taraf tecavüz bile edebilir,erkek ama yazık tutamadı kendini

eşimin bir lafı daha var: amaç boşalmaksa onu elimde yapar,önce seveceksin

Gerçekten mantıklıymış. Şanslısınız. Rabbim bir ömür size bağışlasın

konu sahibi, aldatılmış mısınız? konuştunuz mu?
bence aldatılmışsınız da..

erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.

mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...

yuh :KK57:

Sevgili konu sahibi arkadaşım;

tasavvufta bir tabir vardır; donuna girmek diye... Buradaki ironi; başkasının koşullarına bürünmeden demektir. Demem o ki, hiç kimsenin bir başkasının koşullarına bürünmeden (donuna girmeden yani) yorum yapması doğru değildir.

Yaşadıklarınızı ve yaşacaklarınıza gidecek olanları sadece siz bilir ve yorumlayabilirsiniz. Biz sadece dışarıdan bir ses oluruz, kendi sesiniz sizi boğmasın diye. O yüzden rahatlatıcı olmak gerek, yangına körük gitmemek...

Bir beraberliğin (nikah akdi olsun olmasın) tarafları bağlayan bazı sorumlulukları vardır. Eşiniz hepimizin anladığı anlamda bir aldatma eyleminde bulunmasa da, beraberlik sorumluluklarının bilincinde olmadığı aşikar. Ama bunun için boşan denilmez, bunu görme boşver de denilmez. Hakkınızda hayırlısını siz bilirsiniz, Hak da size yaşatır.

adamın iğrençliğine ayrı laf edecek yer bulamıyorum
konunu yorumlarına ayır böyle kalıyorum :KK57::KK57::KK57:

yahu aldatma sayılabilmesi için daha ne olması lazım
o zaman bu msn den elin kadınlarıyla kızlarıyla görüşen telefonda canımlı konuşan hatta görüntülü konuşanlar hiç aldatmıyor yazık bomboş yere yıkmışlar yuvalarını :eek:adamlar yan yana sandalye de bile oturmamışlar
hiç mi hiç aldatma değil

konu sahibi illa boşanın diyemeyiz ona ama kadını yumuşatmayın en azından süründürsün
en başta ramazan olmasaydı ne yapacakdı
bir de bu eve ekmek getirmek için gittikleri iş seyahatlerini çapkınlık turlarına çeviren adamların allah belasını versin :KK11:

Bu ara forumda ERKEKTIR ALDATIR TATLIMM GOZ YUMACAKSINN yorumlari haddinden fazla. Bu topicte de bitmisler hemen. Bu manasizligi nereden ogrendiniz siz? Aldatmak yani zina hukuka da ahlaka da dine de aykiri. Siz hangi kafayla mesru goruyosunuz? Hic mi deger sisteminiz yok ki butun sistemlerin reddettigini sindirmeye calisiyosunuz? Aldatilmayi sadece erdemsiz kadin affeder. Kendine guvenen, izzetli ve onurlu kadin bu ahlaksizligi boyle masum gormez. Otesi yok. Bu konuyu aynen boyle kodlayin o zihinlerinize. Kadinlik gururunuzu yeniden diriltin. Baska turlu kimsenin saygi duymadigi varliklar olarak yasarsiniz.

erkek olsam evlenmeye korkardım..adam duvara surtse duvarla aldattı beni olacak..pis iğrenç yaratık olacak...erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı.

mazur görülmeli derken gözü korkutulup pişman olması sağlanmalı..önemli olan eşinize güveniyor musunuz..pişman olur mu? çocuğunun geleceğini nasıl görüyorsun? bu durum dışında geçmişte hataları var mı? bunları masaya yatırıp boşanmaya ayaklanmalısınız...

arkadaşım birincisi yazdıklarını cevaplayan arkadaşlar okuduklarını anlayabilecek kapasitede insanlar
ben de öyle
birbirinden farklı iki yazı yazıp insanları "kelimeleri cımbızla çekmek" le suçlayamazsın
açık açık yazmışsın işte "
erkekler koca olunca melekliğe terfi etmiyorlar, arada bu şekilde aldatmalar mazur görülmeli..fıtratlarında cinsellik bizden daha fazla yüklenmiş ve böyle hataları boşanma sebebi olmamalı." diye
bunun tasmayla, bağlamakla ilgisi yok
dediklerinin özeti de
"kalbine nişan değil boynuna tasma takarsan başkasını ısırması kaçınılmazdır." değil!
hakikaten bu kadar gerşzekalı mı görünüyoruz sana oradan?

ikincisi Türkiye genelinde %80 aldatma diye birşey yok
yapılan araştırmaların evli erkeklerde en yüksek oranı %28-29 kadınlarda %25 lerde
tut ki araştırmalar %100 hatalı olsun, yine dediğin oranlar tutmaz

"erkeklerin %80-90 ı aldatır", lafı buna inanmak isteyen kadınlar için bir avuntudur sadece.

Son düzenleme:
aslında konu sahibi hiç cevap yazmamış, konuyu açıp kaçmış ama yine de okuduğum yorumlar sebebiyle sessiz kalamadım

erkeklerin hepsi aldatır, fıtratları böyledir, alışkanlık haline gelmediği sürece 1-2 aldatmaya göz yumulmalıdır diyen arkadaşlar
sizi kandırmışlar veya sizler kendinizi kandırarak huzur buluyorsunuz

evli erkeklerin hepsi aldatmaz, erkeklerin de kendilerine ve eşlerine saygı duyanları vardır
evli erkeklerin de aldatmayı rezil bulanları vardır
ve bu erkekler istisna değildir, tek tük değildir!
en az aldatan evli erkek kadar, aldatmayan evli erkek de vardır
ve geri kalan, yani evli olup eşini aldatan erkekler de sizin ve aynı zihniyetteki kadınların eseridir!!!

"kendine saygı duymak"ı geçtim
sanırım aşk nedir sevgi nedir unutmuşsunuz
bir kadın nasıl sevdiği adamı başka bir kadınla paylaşır? nasıl bunu normal bulur?
başka vücudu öpen bir eşin dudaklarını nasıl öper? kendisi varken, başkasına dokunan elleri nasıl vücudunda hissederken iğrenmez?
(bazılarınızın midesi bulanabilir okurken- özür dilerim) başka bir kadının tükürüğü bulaşmış dudakları nasıl iğrenmeden öpersiniz? (vücudun daha altlarına inmiyorum!)
bunların hepsine "fıtrat" deyip geçmek, normalleştirmek....aklım almıyor...

adamlara tasma takalım,aman şeytana uyarlar falan diye mi evleniyor biz?? uymasın efendim şeytana madem..
adam da kadın da bazen tek başlarına olabilrler..
kadın sırf bebeği var diye,devamlıa damın başını yiyecek unuttrumayacak ,peki ya kendisi ne hale gelecek?? mutlu mu oalcak??evlilik mutlu olmak için değil mi?

Yoo hayır tabiki kadın suçlu. Bir de kucağında dans eden hanım kızımız suçlu. Ama adamda kesinlikle suç yok. Yollamasaymış, o kızda dans etmeseymiş.. Şaka bir yana ne yazık bir zihniyet değil mi? Hep dışardakiler suçlu adamı ayarttığı için ve tabi evde oturan karıları suçlu. Adamda neden kusur olsunki.. Anlatmaya çalıştığınız doğrusu ve çokta güzel anlatmışsınız ancak bu zihniyetteki bir insanın ufkunun açılması için cilt cilt ansiklopedi gerekli..

Kadınlarda fıtratları gereği çok sıkılgan varlıklar. Napalım? Her ay koca değiştirsek mesela? Bir kadının yazacağı/yazması gereken en son satırları yazmışsınız ne denebilirki size? Mazur görmek isteyen ve bunu mantıklı bulan buyursun gururunun ve kendine saygısının üstünde tepinsin. Valla ben iptal diyecek bir şey bulamıyorum..

Back
X