• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ihanete uğradim yardim

geçen bir konuda "aldatacaksa trabzonlu aldatsın" şeklinde über fanatik ve akıllara zarar bir yoruma rastlamıştım.
erkek zihniyetli kadın dedikleri bu olsa gerek..
böyle arkadaşları forumda gördükçe açıkçası bir kadın olarak düşüncelerinden çok rahatsız oluyorum..
bir tanesi aldatmak erkeğin fıtratında var demiş şaka gibi..bunu görünce nolur üye gizli erkek olsun diye dua ettim resmen.
o değil de konu sahibi apaçık aldatılmışsın.hatta ben eşinin punduna getirse kadınla yatacağını da düşündüm.(yatmış da olabilir)ramazan hikaye yani..
eğer sen bu adamı affedersen bence bir dahakine senden ona kucak dansı falan ısmarlamanı isteyebilir.
amerikadaki bazı çiftler de oldugu gibi..kadın kocasına doğum gününde ,evlilik yıldönümünde vs.striptiz kulübünde kucak dansı ısmarlıyor bildiğin beraber eğleniyorlar bla bla..kısacası çok large gördüm eşinizi.

-cinselliğin erkek fıtratına daha fazla yüklendiğini- belirtirken sizin sorduğunuz gibi bir soru karşısında cevabı vermiş olduğumu düşünmüştüm.
işte buda erkeklerin kendini temize çıkarması için uydurulan kılıflardan biri. kadına yapılan baskından dolayı kadın yapmıyor. içinde olan yapardı ama baskı tutuyor.

yoksa fitrat falan hikaye

Son düzenleme:
ev açma o evde sen kal bebekle eşin gitsin
verdiği nafakayla da geçinmeye çalışırsınız
ailenden yardım iste onlar da azıcık destek olsunlar gerekirse gelip yanında kalsınlar

evli çiftlerde barlara gidipp kucaklarında kadınları oturtmasa keşke değilmi ama.. tabi adam gitsin kucağında kadın hoplatsın sonra kadın bunu hoşgörsün. oldu..
aynen evli çift kalmıcak böyle giderse. bu çağda hala böyle şeylerden hemen boşanmak abes artık. ama sürekli oluyorsa tabiki boşanılmalı. 1-2 affedilebilir hatadır denileblir.

şimdi bir kadın erkeklerin striptiz yaptığı bara gidip kucağınada bir erkeği alıp hopppala yapsa ,aa erkekte neden boşanıyor dermiydi,bu ne kardeş bunun için boşanmak olurmu diyenler. sanmam

Farkındamısınız sohbetlerdeki mesajlara verilen cevapların %80 i yıpratıcı, yıkıcı, ayırıcı yönde. Herkes kolay olanı seçiyor. sanki herkesin hem maddi hem manevi gücü varmış gibi. atıp tutuyor herkes. erkekler sizin beyninizle düşünmüyor birkere sizin gibi düşünmelerini beklemeyin. yada hiç onlar gibi düşünmeyi denediniz mi. madem hep kadınlar haklı neden aşık oluyorsunuz evleniyorsunuz. Demek ki erkeklere ihtiyaç var. Onların kadınlara ihtiyacı olduğu gibi. bu durumda hayatı yaşanılabilir hale getirmek için çaba sarf etmek gerekmez mi. kadın da yanlış yapar erkek de yapar. Erkeklerin iradesi kadınlara göre daha zayıf diye ilk olayda ayrıl mı demek gerekir.
evet adam hata yapmış ama boşanma nedeni değil. daha kim bilir neler gelecek insanların başına. evlilik zorlukları beraber atlatmak değil mi.
sorularına gelince
1- Adamı yalnız başına iş gezisinde bara gönderiyorsam kucak dansına evet ses etmem.
2- adam beni yalnız başıma iş gezisinde bara gönderebiliyorsa erkek striptizciye ses etmez.
bu bir güven meselesidir...
2 ci şık. yanlış. öyle bir eder ki.

Yapıcı olamazdım bu durumda, adam sürtüne sürtüne boşalmış işte...
Ne anlayışı? Oturtmuş kadını, almış zevkini.
Ama demi girmemiş ki, konuşturuyorsunuz insanı böyle.
Illa yatması mı gerekiyor, gurur neresinde bunun?
Konu sahibi küçük çocuğun varmış, boşan diyemem sana, senin bileceğin iş.
Çaresizlik... Umarım feraha kavuşursun.
yok arkadaş,bu normalmiş. bazılarının ahlak anlayışı farklı olurmuş bazılarından. okudukça bazı mesajları şok oluyorum. biz kadınlar böyle düşündükçe daha çok aldatılırız

Dilerim bundan sonra Rabbim herkesi dengiyle evlendirir.. "erkeğin fıtratnda aldatmak var abartmayın" diyenlerin payına aldatanlar, "asla kabul edemem" diyenlerin payına da bu işe kesinlikle yeltenmeyenler düşer inşallah.. o zaman herkes mutlu mesut yaşar gider..
ee doğru söze amin denir

• Beğen
Reactions: twe
hay ağzına sağlık yaaaa. Bu aldatma başlıklarının altında sürekli şu evlilik kolay kurulmuyor mevzusu deli ediyor beni. Hayır bunu neden sadece kadın düşünüyor o pislik herifler düşünmüyor da neden kadın düşünüyor. O okuzler neden 3 dklık zevk için neden evliliğimizi tehlikeye atıyoruz demiyorlar. Bir kere sen evli adamsın striptiz barda ne işin var yaaaaaa. Ben bunu bile kabul edemem.

valla bana göre neresinden tutulsa elde kalıyor. Tartışmaya bile gerek yok.
bu yakınlaşma aldatma olmuyormu

pazara gittiğiniz zaman ayağınıza birinin basması kaçınılmazdır değilmi bu kasten sayılırmı gelir basarlar.
bara gittiğinizdede dansçı kızlardan biri gelip size sürtünebilir. onların işi bu eğlendirmek. kaçınılmaz denilebilir yani. şimdi bu durum oo beni aldattın demek yersiz. ama bu işin devamını getirmişse(ki işleri gereği bunu yapmazlar) cinsel birlikteliğe gitmişse iş aldatmadır. kızlarla kendi isteğiyle saatlerce dans etmiş veya öpüşmüşse de girebilir. ama kızın adama salça olmuş olması aldatma değildir. onun dışın clup tarzında bir barda bulunması başlı başına hoş değil yargılamanız gereken durum bu.oo adi haysiyetsiz aldatmış diye bir anda ipi kesmenin bir anlamı yok. benim fikrim bu bencede tartışmanın lüzumu yok ben anlattım buyurun neresinden isterseniz orasından tutun

pazara gittiğiniz zaman ayağınıza birinin basması kaçınılmazdır değilmi bu kasten sayılırmı gelir basarlar.
bara gittiğinizdede dansçı kızlardan biri gelip size sürtünebilir. onların işi bu eğlendirmek. kaçınılmaz denilebilir yani. şimdi bu durum oo beni aldattın demek yersiz. ama bu işin devamını getirmişse(ki işleri gereği bunu yapmazlar) cinsel birlikteliğe gitmişse iş aldatmadır. kızlarla kendi isteğiyle saatlerce dans etmiş veya öpüşmüşse de girebilir. ama kızın adama salça olmuş olması aldatma değildir. onun dışın clup tarzında bir barda bulunması başlı başına hoş değil yargılamanız gereken durum bu.oo adi haysiyetsiz aldatmış diye bir anda ipi kesmenin bir anlamı yok. benim fikrim bu bencede tartışmanın lüzumu yok ben anlattım buyurun neresinden isterseniz orasından tutun
siz striptiz barına gidip, kucağına kadın almayı ve boşalmayı aldatma olarak görmeyebilirsiniz
. ben görüyorum çoğunluk kadın gibi..değerlerimiz farklı.

siz striptiz barına gidip kucağına kadın almayı ve boşalmayı aldatma olarak görmeyebilirsiniz. ben görüyorum çoğunluk kadın gibi..değerlerimiz farklı.

bizim değerlerimiz farklı derken benim değerlerimin ne olduğunu bilmeden bir yargı içerisine giriyorsunuz. önyargı hiç hoş değil. zira adamın boşalıp boşalmadığınıda bilmiyorsunuz. en azından ben bilmiyorum emin olmadığım birşey içinde bir yargıya varmam. ne geniş ne midesiz bir insanım aksine sadece önyargılarım yok objektif düşünürüm yine öyle düşünüyorum. clup bar vs. gibi bir ortama girdiniz mi bilmem nerede yaşıyorsunuz bilmem bunları bilmediğim içinde size ne kadar ne demeye çalıştığımı anlatsam boş. ama insanların değerleriyle ilgili bir gönderme yaptığınızda bir kez daha düşünün

ha zamanında çok bara gittim. istanbul gecelerini çok yaşadım. ama striptiz barlarıı değildi. kucak dansı yapılan

ha zamanında çok bara gittim. istanbul gecelerini çok yaşadım. ama striptiz barlarıı değildi. kucak dansı yapılan

adam bara gitmiş ramazan olmasaydı beraber olacaktım demiş ben bu konulara girmiyorum bile bunların tabi birşey yokmuş gibi davranılacak tarafı yok. ,
ama benimde bara clup e gitmişliğim var striptiz bar olmasa bile bar üzerinde veya direkte dans eden kızlar erkeklere sürtündüğünü görmüşlüğüm var bu iş tek bir kişiye ait bir durum değil. genel yapılan bir muamele her neyse afiyet olsun

bakın haftanın 3 günü clup,underground ,canlı müzik gezerdik bir grup arkadaşla. bar ortamını bilirim. ama striptiz barla diğer benim gittiğim barların farkınıda bilirim. striptiz barın ne olduğunuda gittmediğim halde bilmişliğim var. izliyoruz okıyoruz.
önce o ayrımı yapalım.
olay evli adamın kadınların çırılçıplak soyunduğu ve erkeklerin kucağına oturduğu barlara gitmesi. normal bar değil bunlar. bende bara gittim. leila reina havana çıkmazdım. . yaş kemale erdi. artık yasgünlerinde canlı müzik arada rock bar oda çok ender gidiyorum. ama 2 barın arasaındaki farkı çok iyi biliyorum

bakın haftanın 3 günü clup,underground ,canlı müzik gezerdik bir grup arkadaşla. bar ortamını bilirim. ama striptiz barla diğer benim gittiğim barların farkınıda bilirim. striptiz barın ne olduğunuda gittmediğim halde bilmişliğim var. izliyoruz okıyoruz.
önce o ayrımı yapalım.
olay evli adamın kadınların çırılçıplak soyunduğu ve erkeklerin kucağına oturduğu barlara gitmesi. normal bar değil bunlar. bende bara gittim. leila reina havana çıkmazdım. . yaş kemale erdi. artık yasgünlerinde canlı müzik arada rock bar oda çok ender gidiyorum. ama 2 barın arasaındaki farkı çok iyi biliyorum

o zaten başlı başına normal değil bende bunu söylüyorum arkadaşına yazdığıda hoş karsılacak bir sey değil.

Seni rahatlatmaz ama şu kadarını söyleyeyim kıbrıs a giden herkes o barlari gider.kadınlar striptiz ve kucak dansı denir kucak dansı yaparlar.herkesin de kucağına oturmazlar.kucağına oturulan havası olur.bize uzak bunlar ama erkekler böyle işte napsin. Kıbrıs a giden buralara gider mutlaka

Kıbrısa giden o bara gider mi mutlaka? O zaman karaköye giden de geneleve gider mutlaka.. abim kıbrısta
okudu üni yi.. defalarca kez anne babamın ondan habersiz gidip süpriz yapmışlıkları var ve bir kez bile orasnda burasnda bu tarz şeyler bulmuşlukları yok.. o bara giden için kucak dansı normal e geneleve giden için de birlikte olmak doğal o zaman.

Strese gerek yok konu sahibesi herşey doğal bi süreçte ilerliyor..

Bundan sonra her aldatan kadın hikayesi okuduğumda " fıtrat meselesi , kadın yapar , arzular yapacak birşey yok" diyeceğim. Belki böyle böyle kulak buna da alışır..
Erkek ! ile başlayan her cümleye nasıl alışmışsa bazı kadınlar! , bu tip erkekler bu cümlelere alışsınlar artık.

şok oldum yorumuna şaka gibi. Pazara gitmekle asıl kıyaslarsın ayrıca adama,kimsenin salça,olduğu yok konu sahibinin mesajını okuduysan eğer adam gayet istekliymiş bu konuda üstelik devamını getiremediği için pişman adam. Lütfen böyle,rezillikleri,daha fazla savunmayın.

Back
X