haha keske kimse ihanete ugramis olsaydi canimm.. ama sanirim bu imkansiz..
Sahsen ben ugradim 1 yillik bir iliskinin ardindan, hemde bastim beraber evinde ve ogrendim ki iliskimizin son 3 ayinda meger o kizla da cikiyormus ve isin en garip noktasi o kiz bizim beraber oldugumuzu bildigi halde onunla beraber olmasi.. bu kiz ayni yerde calisiyordu bununla ve ben suphelenmistim ve aratti o kizi bana, kiz bizim aramizda bir sey yok yanlis anliyorsun falan demisti telefonda bana bu olay meydana cikmadan once.
Yani ozetle aldatilmayi cok kolay kabullendim, hic umrumda bile olmadi o insan, yoluma devam ettim, onlari bastigim gece haricinde tek damla gozyasi dokmedim bile ama baska bir kadinin sevgilisi oldugunu bildigi halde biriyle beraber olmasi gercegi beni daha cok sarsti inanin kizlar.. tabii ki eski sevgilimin bana soyledigi milyonlarca yalan da cabasi, o kadar sok oldum ki bir insan nasil bu kadar yalanci olabilir diye ama bazi erkekler icin yalan soylemek cok dogal, dikkatli olmak lazim o yuzden bunu anladim.
Ic gudulerinize guvenin kizlar, ben en basindan hissetmistim beni aldattigini ama daha once hic basima gelmedigi icin ve insanlara cok guvendigimden konduramadim. Bunlari sadece benim kadar saf olan ve benim sevgilim/kocam yapmaz diyenlere yardimi olur belki diye yazdim.. ne kadar guzel, egitimli, durust bir insan oldugunuzun hic bir onemi yok inanki, bazi erkekler icin aldatmak cok dogal bir olay sadece.
Sahsen ben ugradim 1 yillik bir iliskinin ardindan, hemde bastim beraber evinde ve ogrendim ki iliskimizin son 3 ayinda meger o kizla da cikiyormus ve isin en garip noktasi o kiz bizim beraber oldugumuzu bildigi halde onunla beraber olmasi.. bu kiz ayni yerde calisiyordu bununla ve ben suphelenmistim ve aratti o kizi bana, kiz bizim aramizda bir sey yok yanlis anliyorsun falan demisti telefonda bana bu olay meydana cikmadan once.
Yani ozetle aldatilmayi cok kolay kabullendim, hic umrumda bile olmadi o insan, yoluma devam ettim, onlari bastigim gece haricinde tek damla gozyasi dokmedim bile ama baska bir kadinin sevgilisi oldugunu bildigi halde biriyle beraber olmasi gercegi beni daha cok sarsti inanin kizlar.. tabii ki eski sevgilimin bana soyledigi milyonlarca yalan da cabasi, o kadar sok oldum ki bir insan nasil bu kadar yalanci olabilir diye ama bazi erkekler icin yalan soylemek cok dogal, dikkatli olmak lazim o yuzden bunu anladim.
Ic gudulerinize guvenin kizlar, ben en basindan hissetmistim beni aldattigini ama daha once hic basima gelmedigi icin ve insanlara cok guvendigimden konduramadim. Bunlari sadece benim kadar saf olan ve benim sevgilim/kocam yapmaz diyenlere yardimi olur belki diye yazdim.. ne kadar guzel, egitimli, durust bir insan oldugunuzun hic bir onemi yok inanki, bazi erkekler icin aldatmak cok dogal bir olay sadece.
ben de ihaneti yaşadım hem de aptal yerine konularak. ama en büyük ihaneti ben kendime yapmışım meğer. onun ihanetini kalbim kabul etmedi. sanki yapmazmış gibi. o masum diye diye kendimi kandırdım. sonra ise bunu kabul ettim ve bitti.
bence yok yapmaz diye diye kendimizi kandırıyoruz. sonra da yıkım çok büyük oluyor.
bence sadece kendinizden emin olun. karşınızdakini sevin,m utlu olun ama asla ile başlayan cümleler kurupta kendinize ihanet etmeyin.
yukarıda yazdığını okuduktan sonra karşımda güçlü bir kadın olduğunu anladım.
canım inşallah bu sefer sonsuza dek mutlu olursun. hakettiğin mutluluğu bulursun.
Kızlar ihanetleri gizliyor musunuz yada en son adi erkek benim eşimdi de şimdi hepsi dürüst mü:))
lütfen hepiniz okuyun ve bana yardım edın
nısanlıyım henuz cok yenı gorucu usulu nısanlandık aılesı mukemmel melek gıbı bı annnesı ve kardeslerı var neyse ıste hersey cok guzel gıdıyor ama bı sorun var
gorucu usulu oldugu ıcın bız onunla hıcbıse paylaşsamıyrz hersey eksık kalıyor hem bnm aılem bıraz tutucu bız daha hıc basabasa kalamadık okadar yanı gecen bana yazlıga gıdleım basbasa dedı bn de olmaz dedım sonra bana saygı duyuyrm fıkırlerıne dedı ve şunu söyledı yaa zaten sen varsın baskalarıyla bırlıkte olmam (yanı cınsel acıdan) zaten yasak oooo işim zor benm yaaa dedı
şimdi bu adam bunu bana bukadar rahatlıkla söyleyebıldıysee demek kı neler yapacak dıye dusunuyrm ama onuda cok sevıyormayrılmak ıstemıyrm bunun ıcın ama oyle bı konusma yapmalıyım kı aklını basına almalı nasıl davranayım bılmıyrm cok kötu hıssedyrm ben kendımı
pazr gunu bulusacagz telefonlarını alıp onunde ıncelıcem bakalım panıkleyecek mı bugune kadar hıc yapmadıgm bıse bakalım tepkısı ne olacak
Konuya yazan herkese özellikle Souvenir sana çok geçmiş olsun.. Peki ben birşey daha soracağım. Karşınızdaki adamla çok uzun bir geçmişiniz var, arkadaştan ötesiniz, ama bir gün öğreniyorsunuzki aldatılmışsınız. Ama aylar sonra pişman olarak geri dönmüş ve yeniden başlamayı teklif ediyor. Sizce telafisi olur muu, olmaz mı? Affetmeli, devam etmeli mi?
Ben aldatılma olayında pişmanlığa geri dönüşe inanmıyorum. Şu an diğer bayandan tekmeyi yemiştir yalnız kalmamak adına geride benim için ağlayan seven kadın var onunla olayım demiştir... Emin ol ilk fırsatta yine aynı şeyi yapar aldatır.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?