ihanetin acı sonu

irem irem hemde nasıl bi takıntı yani bütün burdaki herkes toplansa benim kendimi eleştirdğm kadar elestiremez

irem evet her şerde bir hayır var bana ders oldu zaten bi daha insanları bırak Allah'ın razı gelmiyceğı hiçbişeyi yapmamaya çalışıcam ınşaAllah ama bu durumdan bi kurtulsam

burda yazıp beni teselli eden tüm canlardan Allah razı olsun içımi rahatlattınız ne olursa olsun insan hata yapabilir bazen ve bi şeyi asla yapmam demeyin çünkü şeytan o şeyi yaptırana kadar uğraşırmiş ve iyilik eden mutlaka iyilik bulur çok sağolun tekrar

Madem vazgeçirmeye çalıştın niye korkuyorsun ki kayıtlarda bunlar da vardır elbet. Birde eşi yine ararsa dersin utandım senden onu da vazgeçirmeye çalışıyordum bu yüzden söyleyemedim olur biter. Hem ne diye şikayet edecek seni sen mi git yap dedin. İçin rahat olsun boşver

Eşi Boşanma Davası açacak. Savcılığın konuyla bir ilgisi olmaz. En fazla aldatmayı ispat için yazışmalarınızı delil olarak dava dosyasına koyarlar . Bunu kesin yaparlar . Ancak size bir zarar dokunmaz . Vicdanı olarak rahatsız olabilirsiniz . Bunun dışında birşey olmaz .

Adın neden çıksın sen mi aldattın? Neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu....

Eşi konu sahbi ile olan yazışmaları sağa sola gösterse bu da kankası işte beraber yapıyorlar derse tamam bitti bu bakıödan da bakın olaya

ya arkadaş millet kendi derdinde seninle kim uğraşsın, nie uğraşsın ya? senin sevgilinden arkadaşının eşine ne? hadi o adam gördü öğrendi de nie gelip anana babana duyursun ne dicek duyurup da?! paranoyaklıkta master yapmışsın resmen yuhhh
ayrıca da bi daha böyle bi ahlaksızlığa yol göstererek çanak tutmanız da çok kötü bi davranış gerçekten...

yeni gelin sağol canim kısaca anlattn ben 23 yaşındayım ve o kadar karışıkki herşeynapcağmı şaşırdm kısaca

yeni gelin sağol canim kısaca anlattn ben 23 yaşındayım ve o kadar karışıkki herşeynapcağmı şaşırdm kısaca
Çok dertlenme ben neler yaşadım Allaha sığın sadece çok güvenmek bizi bu hale getiriyor bidaha yapmamayı düşünmek ve bu konudan ders almak lazım telefon numaranı değiştir değiştiremiyorsanda o kişilerle istedikleri kadar ısrarcı olsunlsr görüşme tehdit bile etseler tınlama baktım gerçekten birşey yapıcaklar seni kötü etkilicekse bi büyüğünden seni ailene şikayet etmicek birinden yardım al o konuşsun o kişilerle tavsiyem budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…