- 24 Ekim 2011
- 269
- 271
- 103
arkadaşlar biraz uzun olucak ama dayanamıyorum benim çok eski bir arkadasm vardı çocukluk arkadaşm onunla uzun zamandır görüşemiyoduk ve ben onu buldum (bi sitede herkesn bildiği)telde konuştuk falan bana eşini aldattığını söyledi anlattı falan görüşmedğni ama konustgunu söyledi ben hata yaptığnı söyledim dinlemedi aşığm diye tutturdu bi gün bendn akıl istedi eşim msjları görmesın falan diye bende ona program var şifre koy dedım benım şu huyum yokmu birı yardım istesın ne olursa olsun ederim neyse bız msjlaşıyoduk benim hıç sevglım olmadı ailemde karsı zaten nette biriyle tansmıştm bu arkadasmada anlatmıstm ilk defa birıne sır verdm off neyse arkadasn esı aldattğnı öğrendı benıde aradı haberın varmı diye yok dedim halbukı kız msjları silmeyi unutmus herseyi öğrendı esı boşanma davası acıcak aldatmadan galıba eğer savcılık kayıt msjları ısterse ve bende ise karısırsam bıttım
hele mahkemeye falan çağırırlarsa napıcam sunu sorucam savçılık benımde tel kayıtları ıstermı bu ışten nasıl kurtulucam ben bıttim yazan herkese dua edıcem