ihanetin acı sonu

Revanchee

#serçe#
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
269
271
103
arkadaşlar biraz uzun olucak ama dayanamıyorum benim çok eski bir arkadasm vardı çocukluk arkadaşm onunla uzun zamandır görüşemiyoduk ve ben onu buldum (bi sitede herkesn bildiği)telde konuştuk falan bana eşini aldattığını söyledi anlattı falan görüşmedğni ama konustgunu söyledi ben hata yaptığnı söyledim dinlemedi aşığm diye tutturdu bi gün bendn akıl istedi eşim msjları görmesın falan diye bende ona program var şifre koy dedım benım şu huyum yokmu birı yardım istesın ne olursa olsun ederim neyse bız msjlaşıyoduk benim hıç sevglım olmadı ailemde karsı zaten nette biriyle tansmıştm bu arkadasmada anlatmıstm ilk defa birıne sır verdm off neyse arkadasn esı aldattğnı öğrendı benıde aradı haberın varmı diye yok dedim halbukı kız msjları silmeyi unutmus herseyi öğrendı esı boşanma davası acıcak aldatmadan galıba eğer savcılık kayıt msjları ısterse ve bende ise karısırsam bıttım:( hele mahkemeye falan çağırırlarsa napıcam sunu sorucam savçılık benımde tel kayıtları ıstermı bu ışten nasıl kurtulucam ben bıttim yazan herkese dua edıcem

Ya sanki adam mı öldürdün?
Zorla seni tanık diye de çağırmazlar sanmıyorum, istersen katılırsın. Yani hukuk alanında çalışan arkadaşlar daha iyi bilir, altı üstü bir boşanma davası, büyük bir suç içermiyor yani, yanılıyor muyum?
Korkması gereken kişi arkadaşın.
Hukuki mahkemeden değil de vicdan mahkemesinden korkmalısın bence. Resmen çanak tutmuşsun, yok öyle değil falan deme. O bir halt yemiş, sen de gizlemek için yol göstermişsin. Bu durumda zaten sen de suçlusun, manen. Bu da sana ders olsun, sonuçlarını kaldıramayacağın işlerin altına girmezsin artık.

maykay sağol inşallah öyledir :(

colin öylede ben arkadasa bi aptallık yaparak akıl verdim o msjlar falan çıkar adamda benide mahkemede şikayet falan ederse bittim bide benim ailem aşırı tutucu biterm ben

ank 2017 ben bişey yapmadımki kıza hep anlattm yanlış yaptın diye dinlemedi adam benide aradı rezil oldum zaten

kendiylesorunlu evet ben zaten pisman oldum akıl verdğm için ama bilmiyorumya napçağmı şaşırdm adam intikam alıcak galiba kızdan

Şahit olarak seni.yazdırabilir ha şahitlik yapmak istemiyorum diyebilirsin hakkın var ama eşive ailesi bu ruh hali ile kendi gibi arkadaşı var diydortalığı da karıştırabilir

tavşann içeri almayıda bıraktim ailem öğrenirse kötü olucak kıza kendim hakkındada msjlar atmıştm sevgili olayı falan kıza dmiştm benim tel bozuk bi bak onlinemi diye numara kalmış eşide görmüş iyice karıştı herşey:(

Korkma senlik bi durum yok ortada adam da niye bilmiyorum dedin derse ailevi işlerinize daha fazla karışmak istemedim dersin bu kadar.

Bu nasıl bir panik. Ne var çağırırlarsa da evet biliyordum uyardım ama aldatıyordu dersin olur biter. Yalancı şahitlik edip aa yok asla aldatmadı diyecek halin yok ki...

Dava açısından senlik bir durum yok, işin o raddeye gelmesi söz konusu olmaz tabi eğer arkadaşının bazı konularda diretmezse mesajlar bile açılıp dökülmez ortaya. Arkadaşın seni çağıttırıp yalancı şahitlik yaptırırsa o ayrı mevzu ama bu durumlara düşmezsin merak etme, mahkeme bu kadar büyütmüyor bu olayları.

Vicdan kısmına gelicek olursak, tepkini ne kadar sert koyabilirdin bilmiyorum ama bu işe hiç karışmamak en iyisiydi bence yanlışın orada. Sağlık olsun, herşey tecrübeyle sabitleniyor...

Back
X