- 14 Aralık 2015
- 15
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi cilek kokusu
-
Nasil olmaz zaten biz surekli ayrilip barisan bir cifttik yani tam ayrilma diyemeyiz kuslugumuz desem daha iyi olur aslinda..4Yillik iliskiden bahsediyorum ve biz hic uzun ayrilmadik en fazla 1 hafta ennnn fazla o da...Ayriyken aldatma olmaz.
Güzel kardeşim senin yazdığına fikrimi söyledim. Sen 4 yıldır sürekli ayrılan barışan çift olarak ona mi taktin. Bir dönüp bakın iliskinize ne yolunda gitmiyor da ayriliyorsunuz sürekli.Nasil olmaz zaten biz surekli ayrilip barisan bir cifttik yani tam ayrilma diyemeyiz kuslugumuz desem daha iyi olur aslinda..4Yillik iliskiden bahsediyorum ve biz hic uzun ayrilmadik en fazla 1 hafta ennnn fazla o da...
Tabi ki olur. XS den baslar XXL ye kadar gider. Buyuk alirsan seneye de giyersin hatta. Tovbe tovbee.Kizlar bu konuyu yazmak icin baska uyelik actim.Tarafsiz yorum yapmanizi istedigim icin.Erkek arkadasimin kuzeni(13 yasinda),erkek arkadasim(adi emre olsun) ve ben whatsappta 3 lu konusurken,şakalasiyorlardi birbirleriyle dalga gecerken kuzeni imali imali bi kiz ismi soyledi.Iskillendim kim bu kiz dedim emreye,"ben nebiliyim kim bu kiz yeni sevgilin mi" falan dedi kuzenine.Kuzenide cevirdi lafi yok iste bu bizim akrabamizin adi emre abim resmini begenmiste onu soylemistim abla dedi.Bende gruptan ciktim hani sakasindan bile hoslanmadigimi anlamalari icin ama asla emrenin boyle bir sey yapacagini asla dusunmezdim yakistiramam asla yani!Uyudum hemen sabah bi baktim emre ve kuzeni sabaha kadar ozur mesaji yanlis anladin mesaji yazmis.Ise gittim bi baktim emre gelmis af dilemeye tabi ben saf herseyi unutmus normal davraniyorum.Emre dediki CilekKokusu sen bizi yanlis anladin o kuzenimin hoslandigi kiz,beni sinir etmek icin oyle imali imali o kizin adini soyledi yoksa alakam yok dedi.Bende "hemen cevirdi yok akrabamizin fotosunu begenmis falan diye ama" dedim.Emre de "salak iste ne dedigini bilmiyor"dedi.Bende saf gibi hic olmamis gibi davrandim yemege ciktik falan eve geldim gayet mutlu sekilde.Kuzeni yazdi naber ablacim diye,bende sana kusum dedim.Oda iyi sen emre abime inan bana inanma kus sen bilirsin dedi.E bu laftan sonra 1 saat yalvardim yeminler ettim bana guvenmesi icin baya ugrastim herseyi anlatmasi icin.(cocuktan al haberi)Ve basladi anlatmaya "bu yaz siz ayrilmistiniz ve emre abim o adini soyledigim kizla seni aldatti,numarasini ben istedim emre abim icin,emre abimde tamam dedi konusmaya basladilar nelerden hoslanirsin seversin gibi, ama sonra bu kiz CilekKokusu gibi degil dedi ve konusmayi bıraktı cok üzüldü sana cok kizgin oldugu icin yapti seni cok seviyo hic bulusmadilar sadece bir gun konustular o da cok kizgin oldugu icin sana,keske soylemeseydim ya" dedi ve ben şok oldum kizlar.Napmaliyim bilmiyorum suan kavga ettik sudan sebeple sonra ayrildik ve bu benim hemen ayriligi kabul etmeme sasirip geri vites yapti ,bende "seni artik istemiyorum herseyinden biktim" dedim.Cok sasirdi en sonunda tamam dedi bana saydirdi saydirdi heryerden engelledi.Sorun su ki kuzeni 13 yasinda kucuk bir cocuk.Ve ondan bunu ogrenmek icin ne yeminler ettim asla emre abin duymayacak merak etme guven bana dedim.Bir yandan da sabahtan beri agliyorum nasil yapar diye..4seneyi dolu dolu bitirdik hemde bu yaz.Ve ben o kucuk cocugun guvenini kiripta emreye agzima geleni sayamiyorum içimde tasidigim seyi yuzune bagira cagira haykiramiyorum icim kan agliyo ben asla bunu haketmedim asla!Ki emre duysa cocugu mahveder ve cocukla omur boyu konusmaz sonucta beni kaybetti.Ama napicagimi bilemedim.Ve cok agirima gidiyo gururumla oynandi icim cok kotu nasil yapar bize bunu ya nasil..Surekli bana guvensizligi vardi hep suphe duyardi hemde cok asiri.Ki ben ondan asla şüphe guvensizlik duymayan bir insandim.Bi yandan diyorum belki gercekten sinirlendi de yapti bi yandan da diyorum ki seven insan sinirinden geberse de bir baskasina bakmayi baskasini dusunmeyi akil eder mi.Allahim icim kan agliyo O kadar mutsuzum ki..Ben o ayriligimizda o kadar aglamistim ki uzulmustum ki anlatamam.Hersey o kadar kotu gidiyo ki
Zaten onun karsisina bi kasar cikmis ama gitti 4 sene diye aglanmamis nasilsa saf CilekKokusu var diye sevinmis aksine!Ayni seyi ben yapsam cok afedersiniz ama ne o... Ne şeyligim kalir.Zaten cok kiskanc herkesten kiskanip kavga cikaran biri.Durduk yere sen beni aldatiyosun diye beni suclayan biri ki hayatta yok surekli benden suohe duyuyor.Anladim ki "kisi kendinden bilir işi" !Tabi ki olur. XS den baslar XXL ye kadar gider. Buyuk alirsan seneye de giyersin hatta. Tovbe tovbee.
Cicim ayrilmissiniz cocuk da baskasiyla yazismis. Sen erkek arkadasini bi karsina al mantikli bi sekilde konus bence. Kuzenini de o daha cocuk agzindan kacirdi ama ben senle konusmak istedim yine de diye sakin sakin bi paylas bakalim durumu. 4 seneni bi anda cope atma derim ben. Nitekim zaman geri alinmiyor yarin beterin beteri var. Karsina okuzun biri cikar gitti caanim 4 sene diye aglanmaya degmez.
Anlattikca isin boyutu degisiyor bence. Guvensiz, ilk firsati degerlendiren, surekli kusup barisan bi ciftte ne kadar saglikli bi gelecek olur bilemedim. Tamam hicbirimiz yarinimizi bilemeyiz ama sanki bu durum da olmucak duaya amin demek gibi geldi bana.Zaten onun karsisina bi kasar cikmis ama gitti 4 sene diye aglanmamis nasilsa saf CilekKokusu var diye sevinmis aksine!Ayni seyi ben yapsam cok afedersiniz ama ne o... Ne şeyligim kalir.Zaten cok kiskanc herkesten kiskanip kavga cikaran biri.Durduk yere sen beni aldatiyosun diye beni suclayan biri ki hayatta yok surekli benden suohe duyuyor.Anladim ki "kisi kendinden bilir işi" !
Benden baskasini nasil dusunebilir aklim almiyo..Nasil yapar..Bunun neresi aldatma Allah askina.kendi kendinize gam yaratmayin.Sen de o kdr yeminler etmissin cocugun dedigini de deme.o kiskanclik yapinca da caktir biraz.Kuzenin soylemedi ama ben anliyorum saf miyim filan de.Sen bana baski yapiyorsun sen ne haltlar ceviriyorsun filan dersin.Yani aslinda boyle iliski yurumez ama insallah toparlarsiniz kendinizi.yaslariniz da ufak heralde.Zamanla olgunlastikca azalir bu tip sorunlar baska seyler baslar.her zorlugun ustesinden gelebilir de hala birlikte kalabilirseniz sevginizi ayakta tutabilirsiniz.
Benden baskasini nasil dusunebilir aklim almiyo..Nasil yapar..
Zaten onun karsisina bi kasar cikmis ama gitti 4 sene diye aglanmamis nasilsa saf CilekKokusu var diye sevinmis aksine!Ayni seyi ben yapsam cok afedersiniz ama ne o... Ne şeyligim kalir.Zaten cok kiskanc herkesten kiskanip kavga cikaran biri.Durduk yere sen beni aldatiyosun diye beni suclayan biri ki hayatta yok surekli benden suohe duyuyor.Anladim ki "kisi kendinden bilir işi" !
Kıza kaşar demişsiniz yanlış mı okudum? Neye dayanarak? Emre fırıldaklık yapmış. Elin kızı niye kaşar oldu?Zaten onun karsisina bi kasar cikmis ama gitti 4 sene diye aglanmamis nasilsa saf CilekKokusu var diye sevinmis aksine!Ayni seyi ben yapsam cok afedersiniz ama ne o... Ne şeyligim kalir.Zaten cok kiskanc herkesten kiskanip kavga cikaran biri.Durduk yere sen beni aldatiyosun diye beni suclayan biri ki hayatta yok surekli benden suohe duyuyor.Anladim ki "kisi kendinden bilir işi" !
Aynısını ben soyleyecektim tanimadiginiz,belki sizin varliginizdan bile haberi olmayan birine nasıl bir ahlak kaşar der anlamadım. Şaşırdım. Bence bu iliski sizin psikolojinize hiç iyi gelmemiş.Kıza kaşar demişsiniz yanlış mı okudum? Neye dayanarak? Emre fırıldaklık yapmış. Elin kızı niye kaşar oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?