İhanetin sancısı…

Bence hamile iken diyerek durumu normalleştirmek yerine aslında yapılabilecek en yanlış dönemde olmasına dikkat çekmek için belirtmiş. Çünkü bir kadın için çok zor bir süreç. İlgiye ve desteğe en çok ihtiyaç duyduğu dönem. Fiziği değişiyor, hayatı değişiyor ve bütün hormonları dengesizleşiyor.
Bence insan eşinin sadakatini en çok o zaman ister.
Ve tam da o dönem aldatılmak çok travmatik olsa gerek. Erkek o döneme kadar sadece 5 dakikalık bir ilişkiyle baba olabilmişken kadın o andan itibaren anne olup sorumluluk hissediyor
Bence de boşanılmalı eğer eminse.
O kadar haklısınız ki tam olarak bunu belirtmeye çalıştım şimdilik üç dört ay oğlumun sınavına kadar beklemeye karar verdim bu süre zarfında onu yok sayacağım umursamayacağım

Bunu ben de düşündüm ancak kocasına anlatsam inkar eder yada yalan uydurabilir bu durumda o kadının eşi kocamı bulsa ucu yine benim çocuklarıma dokunur günün sonunda onlarda travma olarak kalır bu durum kalsın istemedim hem benim sorunum o kadınla değil ki o kadın olmasa başka bir kadın olabilirdi benim derdim kocamla
Evet ama adam akıllı makul birisi ise delil toplayabilir hem senin işine yaracak deliller hemde onun işine. Kocani bulsa oda anlar anyayı konyayi bilmiyorum sizde haklısıniz çoçuklarınızı korumanız lazım.

Evet ama adam akıllı makul birisi ise delil toplayabilir hem senin işine yaracak deliller hemde onun işine. Kocani bulsa oda anlar anyayı konyayi bilmiyorum sizde haklısıniz çoçuklarınızı korumanız lazım.
Evet onları benim korumam lazım dolayısıyla bu düşünceyi attım kafamdan sadece ona kendini bulunmaz kumaş gibi hissettirdim bı şüreçte sanırım ağlamalarımı gördü artık ona hiç bir şey belli etmeden oğlumun sınavına kadar susacağım

O kadar haklısınız ki tam olarak bunu belirtmeye çalıştım şimdilik üç dört ay oğlumun sınavına kadar beklemeye karar verdim bu süre zarfında onu yok sayacağım umursamayacağım
Aynen böyle yapın. Şerefsiz sizi haketmiyor. İnşallah sizin ve cicuklarinz için her şey çok güzel olur.

Herkese merhaba,
Nereden başlayacağımı bilmiyorum ancak hamile ilken aldatıldıgınız oldu mu ve bunu inkar eden bir eşiniz ve iki tane çocuğunuzla ne yapacağınızı bilmeyecek kadar çaresiz hissettiniz mi siz göz yaşı dökerken kocanızın umrumda bile olmadığı olmadı nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum delirmek üzereyim siz nasıl ayakta kaldınız?
Allah yardımcın olsun canım.. başa çıkmak çok zor aldatılan bir kadın olarak seni anlayabiliyorum. Maddi imkanın varsa kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan çekme derim.. yazık sana da

Allah yardımcın olsun canım.. başa çıkmak çok zor aldatılan bir kadın olarak seni anlayabiliyorum. Maddi imkanın varsa kendi ayaklarının üstünde durabiliyorsan çekme derim.. yazık sana da
Siz ayrılabildiniz mi? Evet işim var ama iki çocukla ve sorunlu bi eşten ayrılmak o kadar zor geliyor üstelik bebeğim daha 5 aylık yavaş yavaş kabullenme aşamasına geçtim su an daha sakinim daha sessiz bazen keyifli bile görünmeye çalışıyorum çocuklarım için

Siz ayrılabildiniz mi? Evet işim var ama iki çocukla ve sorunlu bi eşten ayrılmak o kadar zor geliyor üstelik bebeğim daha 5 aylık yavaş yavaş kabullenme aşamasına geçtim su an daha sakinim daha sessiz bazen keyifli bile görünmeye çalışıyorum çocuklarım için
Ayrıldım canım.. 10 yasında oğlum var.. oğlumla birlikteyiz. O evlendi gitti zaten. Ben de çalışıyorum işim var çok şükür 🙏 oğluma bakıyorum. Çocuk için evlilik devam ettirilmez bunu en iyi bilenlerdenim denedim çünkü. İlk aldatıldıgımda sessiz kaldım mutlu olmaya calıstım oğlum için ama yapan hep yapıyor işte.. suna anladım önce kendimiz için yapmalıyız mutlumuyum değilmiyim kendi duygularına önem ver çocukların seninle de mutlu oluyor 🙏

Back
X