Ihanetin tesellisi nedir?

Karadutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2019
1.458
3.260
83
Ogrenmemin üzerinden 15 gün geçti. Terk edildim. 15 gündür kendime iyi bakamıyorum. Yiyemiyorum içemiyorum iştahım yok. Spora yazdildim. Haftafa 3 gun gidiyorum. Eve girmek istemiyorum. Her yer onun anılarıyla dolu. Arkadaşlarım ona ait olan her şeyi paketledi ben taşındıktan sonra gelip alacak boş evden. Kitapları kolilerken kitabın içinden vesikalık bir resmî cıktı ben yine ağlama krizine girdim. Bunu bize nasıl yaptın benden nasıl vazgeçtin neden mahvettin her şeyi diye.

Evdeki her şeyde onun izi var. O şimdi uzakta o kadınla çok mutlu. Ben arkasından kalan hatıralarla yas tutuyorum.

Bana üzülme dik dur vb. Demeyin. Canım acıyor nasıl asılır bu sürec. Sürekli dua ediyorum. Böyle ateşten bir topu göğsümün ortasına koymuşlar kavurup duruyor içimi.

Öncelikle geçmiş olsun🙏🏻

Çok daha ilerleyen bir zamanda öğrenebilirdiniz. Hep kötü anlarınızı, kötü huylarını düşünün.

Evli değildim ama yedi yıllık sevgilim beni aldattığında aynı böyle şeyleri yaşadım. Her yerde, her şeyde o vardı, onunla anılarımız. Çok defa ölmek istedim ama varya kesinlikle değmezmiş. Şimdi evliyim çok mutluyum. O da öyle pişman ki. Şimdi ki aklım olsa bi damla göz yaşı akıtmazdım. Bunun ilacı sadece zaman.

Herşey çok yeni, üzülmeniz, içinizin yanması çok normal ki zaten.

İçinizdeki acıyı yaşayın, bastırmayin duygularınızı,iyi olmak zorunda değilsiniz bir süre.

Mutlu olmaya çalışmak ama olamamakta yorar ve umutsuzluga sürükler insana. Bu bir süreç ve geçecek, zamana bırakın iyileşip, yeniden hayatınıza devam etmeyi.

İnsanlar en yakınlarını kaydedip hayata bir şekilde devam ediyor, hiçbir acı ilk günkü hâliyle kalmıyor, ihtiyacınız olan şey zaman.

Son düzenleme:
Ben fiziki olarak aldatılmadım belki ama umit verip guven kazandirip hicbir sey yapilmamis gibi salak yerine kondum. İnanki aylardir tek yaptıgım sadece ise gidip gelip uyumakti. Hala icimdeki ates sonmedi ama artik nefes aliyorum. İnanki zamanla etkisi azaliyor. Herkesin aciyi baska turlu yasama bicimi var. Kendince nasil yasicaksan yasa dibi gor ama sonra en azindan hayal kurmaya basladigini goreceksin.

Hissettiklerin çok normal. Ama inan bana geçiyor. 1yıl önce bu zamanlar aynı şeyleri yaşıyordum şimdi çok daha iyiyim geçen seneki halimden eser yok şimdi. Zaman herşeyin ilacı... Herşey geçiyor. Dua et sabret allaha havale et...

Ogrenmemin üzerinden 15 gün geçti. Terk edildim. 15 gündür kendime iyi bakamıyorum. Yiyemiyorum içemiyorum iştahım yok. Spora yazdildim. Haftafa 3 gun gidiyorum. Eve girmek istemiyorum. Her yer onun anılarıyla dolu. Arkadaşlarım ona ait olan her şeyi paketledi ben taşındıktan sonra gelip alacak boş evden. Kitapları kolilerken kitabın içinden vesikalık bir resmî cıktı ben yine ağlama krizine girdim. Bunu bize nasıl yaptın benden nasıl vazgeçtin neden mahvettin her şeyi diye.

Evdeki her şeyde onun izi var. O şimdi uzakta o kadınla çok mutlu. Ben arkasından kalan hatıralarla yas tutuyorum.

Bana üzülme dik dur vb. Demeyin. Canım acıyor nasıl asılır bu sürec. Sürekli dua ediyorum. Böyle ateşten bir topu göğsümün ortasına koymuşlar kavurup duruyor içimi.

Zaman...
Sadece birazcık zaman...

15 gün henüz toparlanmak için çok erken bence, en doğrusu biraz dağılmak. Duygulardan kaçarak iyileşileceğini düşünmüyorum.
Bana uyumak ve ağlamak iyi gelirdi mesela ayrılıklarda. Sonra derslere / işe asılıp unuturdum herşeyi. İki büyük ayrılığımda da aynısı oldu. 3 gün yemeden içmeden kesildim, sonra aç kurt gibi yedim, o arada bol bol ağlama uyuma seansları... Zamanla geçti işte, sonra aşık oldum, evlendim, hepsi geride kaldı.

Zamanla geçecek herkes gibi bende bunu diyeceğim, şu an sizi hiçbir şey teselli etmiyor içinizdeki yangını tahmin edebiliyorum. Yaşayın acınızı bastırmayın çok normal çünkü canınızın yanması, yanlış bir şey yapmadınız, hatalı değilsiniz ve bunu sadece siz yaşamıyorsunuz. Lütfen bunları düşünün. Geçecek, geçecek...

Öldü say???

Hissettiklerin cok normal acini dibine kadar yasa ve sonra cok daha iyi yoluna devam etceksin. Herkes aynisini diyorsa bir bildikleri var emin ol. Dünyada ne acilar var bu ne ki hic yere cinayetw kurban giden cerenin ailesini düsün .

Bir süre sonra ARTIK O BİLE ÇARE OLMUYOR ONSUZLUĞA..Karşınıza onu unutturacak ve şükrettirecek birinin çıkması bence en güzel dua olur sizin için.Okurken içim sızladı.Buraya bile yansıdı acınız.Bir zaman sonra kişiyi unutacaksınız.Ama hislerinizi asla...15 yıl oldu bu tarz bir olay yaşayalı.Kişiyle ilgili bir arayışım özlemim yok.Ama o hisler? Neden nasıl yaptın kısmına bulamadığım cevaplar..Ve o yaşadığım acının tadı hala damağımda:(

Kim ne derse desin, umurunda bile olmayacak.
Kendi kendine üstesinden geleceksin, kendi kendine geçecek, hemen hemen aynı şeyleri yaşamış olduğumuz için seni çok iyi anlıyorum ama söylediğim herşey havada kalacak.
Sadece bil ki üstesinden gelip ayağa kalktığında çok daha güçlü bir kadın olacaksın.

Herşeyin ilacı olduğu gibi bunun da ilacı zaman... zaten geçtiğinde karakter sahibi olmayan bir insan için kendini yıprattığına yanacaksın.

Back
X