- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Meredith Grey
-
Ben de normal bir hayatım olsun istiyorum inansen ve macera dolu yaşantın
Okuduğum bölüm, işim gereği kalemim kuvvetlidir, okutur da kendini.Ay okuyasım gelmedi...bebe falan...neyse okuyabilenler buyursun
Okuduğum bölüm, işim gereği kalemim kuvvetlidir, okutur da kendini.
Okuyamıyorsaniz problem sizde.
Aynı pozisyonda değildik ki diye düşünüyorum.Ihanet edip etmediğini sen daha iyi bilirsin..Yani bu adamı düşünürken o arada başka birliktelikler yaşadıysan 20'lik haklı..
1 aylık bir ayrılıktı.Prezervatif konusunda haksız. Ben de sevişme ihtimalimin olduğu zamanlar çantamda taşırım nolur nolmaz diye.
Ayrılık arasında araya başkasını alma konusu kişiden kişiye göre değişir. Evet ayrılmışsınız, başka insanlarla ilişkilerinizin olması doğal. Ama beş-on günlük ayrılıkta başkası varsa bu biraz fazla çabuk oluyor.
Seninle beraberken başkasıyla görüşüyorsa o da olmaz.
Sözün özü bence sen biraz mola ver kuzum. Evet gençsin, evet bu zamanlarda yaşanacak ama hayatında devamlı bir erkek devinimi var.
Hayatım 7/24 karşı cinsle geçmiyor.Sana tek bir tavsiyem var,ne olur biraz erkeklerden uzak dur.Anlıyorum seksi,flörtü,aşkı seviyorsun ama biraz ''ben zamanı'' diye bir şey edin.Kafanı dinle,al çantanı çık gez,unut erkekleri bir süre.Cidden insanların buna da ihtiyacı var.Sonra bazı şeyleri daha net değerlendirirsin kafanda.
Evet ortadan kaybolmuştu ama ikinizde tekrar biraraya geleceğinizi biliyordunuz..ve senin yazdıklarından o çocuğa kapıldığını düşünüyordum..Aynı pozisyonda değildik ki diye düşünüyorum.
O saçma sapan ortadan kayboldu. Hatalı olan, telafi etmesi gereken oydu. Ya da kendimi mi kandırıyorum bilemiyorum..
1 ay, üstelik seviyorum dediğin bir adamdan ayrıldığın bir ay sekssiz durabilirdin diye düşünüyorum.1 aylık bir ayrılıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?