- 26 Ağustos 2015
- 320
- 58
- 28
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Mobbing uyguladığını söyleyebilirsiniz. Yada yenı ayrıldıysanız noter kanalı ile istifanızı yollayın
Ne kadar oldu işe başlayalı. Aslında birşey yapacagını sanmıyorum amaVe iskurla girmiştim bu iş yerine kendimi savunmam lazım
Nereye süründürüyor canım mobbing yaptı pes ettirdi falan de avukat tutarsın. İstifanı da bas yarın ver bişey olmaz inşallah. Adam tehdit etmiş hey Allahım
6 ay olduNe kadar oldu işe başlayalı. Aslında birşey yapacagını sanmıyorum ama
Aynen kesinlikle canım hakkını ara terbiyesiz adam bide utanmıyorTehdit etse gene iyi dediği hakaretleri duysaniz bayilirdiniz kaldiramazdiniz gerçekten Allah nasi biliyorsa öyle yapsın
işkura şikayet et.işkur hemen savunuyoVe iskurla girmiştim bu iş yerine kendimi savunmam lazım
İskurla sikayet edeceğim istifami da mail gondericemişkura şikayet et.işkur hemen savunuyo
Gerekçelerini yazarak Noterden ihtar çekin,firma hakkınızda tutanak tutup habersiz ve sebepsiz yere işe gelmediğinizi bildirir ve haklarınızdan mahrum edebilir sizi.
tabiiki olur bir surette kendinize almayı unutmayın yalnız tavsiyem fazla vakit kaybetmeyin bir an önce halledin.Kolaylıklar diliyorum size kendinizi de çok üzmeyinAnlıyorum noterle halletmeye calisavagum insallah ama iskura şikayet etsem ve istifami maillesem lehime olmaz mı
Çok teşekkür ederim Rabbim o insani nasıl biliyorsa öyle yapsintabiiki olur bir surette kendinize almayı unutmayın yalnız tavsiyem fazla vakit kaybetmeyin bir an önce halledin.Kolaylıklar diliyorum size kendinizi de çok üzmeyin
Çok teşekkür ediyorum ancak şu anda notere gidemem aynı dilekceyi mail atsam acaba ama imzam olmayacak üzerinde doğal olarak acaba bir sıkıntı olur mu ya da mail bir işe yarar mıNoter aracılığıyla çalışma sürelerinin uzun olduğunu, mobing uygulandığını ve başka sebepleri yazıp istifanızı yollayın. Telefonda ya da yüzyüze muhatap olmayın. Hiçbir şey yapamaz. Benzeri başıma geldi. Sorun çıkmaz sanmıyorum.
Örnek dilekçe belki işinize yarar ...
Tarih: …./….. /……
….… A.Ş.
…….. İnsan Kaynakları Müdürlüğü’nün Dikkatine,
../../…. tarihleri arasında ……….. A.Ş’de … departmanında ……. görevini yürüttüm. Görevime ….. sene başarıyla devam ettim.
Ancak şirketimizdeki genel müdürün çalışma biçimi ve sert tepkileri dolayısıyla görevimi yerine getirmek konusunda zorlanmış bulunmaktayım. Ayrıca aynı şahıs tarafından hakaretlere uğradım.
……….. A.Ş’deki uzun çalışma hayatımın ve şirkete, iş arkadaşlarıma bağlılığımın getirdiği ayrı bir zorluğa rağmen söz konusu koşullarda şahsıma mobing uygulandığı için görevimi yürütemeyeceğimi tarafınıza bildirmek durumundayım.
İstifamla ilgili gerekli işlemlerin tüm haklarım saklı olarak başlatılmasını rica eder, bilgilerinize sunarım.
Saygılarımla,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?