- 28 Haziran 2015
- 77
- 155
- 23
- 47
- Konu Sahibi Kahveli_okur
-
Şirket mailiniz varsa belki olabilir bilmiyorum ama en doğrusu noter. Bu durumun sizden götüreceklerini düşünerek notere gitmenizi öneririm.
Yarın sabah erkenden iskur a gidip temsilcinle görüş ayni dilekceyi ona da ver sonrasinda da hemen noterden ayni sekilde bildir.
Farketmez. Mobing uygulandığını, çalışma sürelerinin dışına çıkıldığını belirtin. Bir de çalışma arkadaşlarınızdan size şahitlik edebilecek birileri varsa isim vermeden bu durumu şahitlerle ispatlayabileceğinizi de belirtebilirsiniz.Anladım ve ben ihbar süresi içerisinde de orada kalmayacağım yani bu saatten sonra kalmam mümkün değil onu mu kullanacaklar ?
Farketmez. Mobing uygulandığını, çalışma sürelerinin dışına çıkıldığını belirtin. Bir de çalışma arkadaşlarınızdan size şahitlik edebilecek birileri varsa isim vermeden bu durumu şahitlerle ispatlayabileceğinizi de belirtebilirsiniz.
Ben istifa ederken işten çok sayıda ayrılan olmuştu ve maillerle ve şahitlerle ispatlayabileceğimi yazmıştım. Benim sözleşmem de vardı buna rağmen bir şey yapamadılar. Ihbar süremin de yarısını kullanmıştım ama noterden istifa yolladığıktan sonra hiç işe gitmemiştim.
Bunun için de dava açmanız gerekir muhtemelen yani uğraşmak isterseniz Avukat tutup dava açabilirsiniz Açıkçası ben de uğraşmak istemedim uğraşmadım daMoterden istifa yollarsam hiçbir şey uapamazlar yani tamam ama ben burunlarindan getiricem iskura şikayet edicem böyle bir şey başıma ilk defa geliyor ne yapacağımı şaşırdım
Ihbar suresini maaşınızdan ya da diğer alacaklarınızı da kesilmesini talep edebilirsiniz[/
Ayın 7sinde oraya ise girmistim ve ayın birinden birine maaşlar ödendiği için 7 günlük eksik maaş almıştım işten çıkarken ödenecegi söylendi onu da alamadım tabiki ve ayın 1inden itibaren bugüne kadar da 5 gunluk artı çalışma sürem var
Haklı nedenlerle işi bırakma gibi bir hakkınız var ancak istifa edeceğinizi işten çıkmadan 2 hafta öncedem bildirmeniz gerekiyordu. Hem o zaman tazminat hakkınızda olurdu. Mobing uygulandığını malesef ispat etmeniz gerekecek ve iş yerinden kimsenin arkanızda durcağını sanmam onlarda kpvulmaktan korkarlar. Umarım yolunu bulursunuz
6 aydırNe kadar süredir çalışıyorsun orada
Farketmez. Mobing uygulandığını, çalışma sürelerinin dışına çıkıldığını belirtin. Bir de çalışma arkadaşlarınızdan size şahitlik edebilecek birileri varsa isim vermeden bu durumu şahitlerle ispatlayabileceğinizi de belirtebilirsiniz.
Ben istifa ederken işten çok sayıda ayrılan olmuştu ve maillerle ve şahitlerle ispatlayabileceğimi yazmıştım. Benim sözleşmem de vardı buna rağmen bir şey yapamadılar. Ihbar süremin de yarısını kullanmıştım ama noterden istifa yolladığıktan sonra hiç işe gitmemiştim.
Noter aracılığıyla işten çıktığı bildirin.
Bir bir yüzünüz bakamalayacam kadar hakeret olduysa zaten ihbar süresi birlikte calisamamazsiniz
Bence sen ne yap biliyor musun adam dava açmadan sen dava aç sözlü taciz ve ayrımcılık sebebiyetiyle. Bu sebeple dava açma hakkınız varSöyle bir şey söyleyebilir miyim peki diyelimki ben yarın istifa ediyorum. Yarın noterden kağıt çıkartacağim ve gondeeecegim. Ancak isyerim benim oraya bir daha gitmeme, orada çalışmama müsaade etmezler ve böyle kavgayla ayrıldığım bir yerde huzurlu çalışmam mümkün değil. Bu tarz bir yol izleyebilir muyim
Sesini kaydetmek aklıma gelmedi ama bana şahitlik yapabilecek birisi varSesini kaydetseydnz keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?