• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhbar tazminatı bilmeyen çalışannn

bence müdür senin ihbarını vermiyo falan gibi ortalığı kızıştıracak şekilde değil de
"x işten ayrılacağını duydum, geçmiş olsun inşallah hemen iş bulursun, iş bulana kadar ihbardan alacağın para sana destek olur en azından" gibi üstü kapalı söyleyin bence.

ihbar ne ben de bilmiyodum bu arada.

bence müdür senin ihbarını vermiyo falan gibi ortalığı kızıştıracak şekilde değil de
"x işten ayrılacağını duydum, geçmiş olsun inşallah hemen iş bulursun, iş bulana kadar ihbardan alacağın para sana destek olur en azından" gibi üstü kapalı söyleyin bence.

ihbar ne ben de bilmiyodum bu arada.

Çocuklada pek bi muhabbetimiz yok arayıp bunu demem çok abes olur ortalığı karıştırmak istercesine
Ben diğer mühendise söylemeyi düşünüyorum X'in ihbardan haberi var mıydı acaba patronla anlaştılar mı vs şeklinde

Çocuklada pek bi muhabbetimiz yok arayıp bunu demem çok abes olur ortalığı karıştırmak istercesine
Ben diğer mühendise söylemeyi düşünüyorum X'in ihbardan haberi var mıydı acaba patronla anlaştılar mı vs şeklinde

hmm ben hala işyerinde sandım mühendis beyi
arayıp söyleme tabiki saçma olur
bence de diğer mühendisle çıtlat

onun da çevresinde kimse yok mu acaba yol yordam gösterecek?
hakkının yenmesine üzüldüm ama biraz kendi de araştırsa iyi olurmuş

Bence 2.kişileri araya sokmayın muhasebecide biliyor ihbarının olduğunu ve patronların 1 numaralı adamlarıdır muhasebeciye söylerseniz anımda patronunuza gidecektir konu direk çıkarılan kişiye kendiniz söyleyin

Back
X