İhmalkarligin böylesi: kızım merdivenden yuvarlandı:(

Çocuklar o anı kollamiyor da,babalar anneler kadar gözünü dört açmıyor bence.
Genelleme yapmayayim tabi...
En azından çevremde gördüğüm babalar böyle diyeyim..

Benim gorumcem 4 yasindayken ailecek bir yere gezmeye gitmisler ve orda bir nehrin ustunden gecmek icin kopruye çıkmışlar. Düşünün boyle bir yerde anne baba onden yururken cocugu arkada birakmislar. Sonra arkalarini bir donmusler ki cocuk yok. Kayinpederim hemen suya atlamis tabii. Kurtarmislar, bir sey olmamis allahtan.
Bunu niye anlattim? Aslinda kayinvalidem de kayinpederim de çocuklarına cok düşkünler
Simdi bir torunları var, gorumcemin cocugu, ustune titriyorlar ama bir anlik dalginlik mi, tecrubesizlik mi artik bilemiyorum anneler de babalar da bunu yasayabilir. Cocuk buyurken siz de anne baba olmayi öğreniyorsunuz. Allahtan ufak bir kazayla atlatmissiniz. Eminim esiniz de artik cok daha dikkatli olacaktir. Ayni sey sizin de basiniza gelebilir. Parmagini kistirabilir, ütüye, sobaya dokunabilir vs. O zaman da kendinizi mi yiyip bitireceksiniz? Cocuk bu. O duse kalka büyüyecek, siz de duse kalka büyüteceksiniz.

Teşekkür ederim
Oradan bakınca çok abartı görünüyor bu durum tabi, haklısınız
Ya bir şey olsaydı diye düşününce bir tuhaf oluyorum işte...
Allah beterinden korusun

Gecmis olsun ve sakinlesin. Insanlar hata yapabilir, dalgin olabilir, o an farketmemis olabilir. Bunu siz de yapabilirsiniz Allah korusun. Unutun artik, herkes dersini almistir.

Kaza geliyorum demez,
Eşinizde istemezdi herhalde çocuga bişey olsun,
Bi anlık dalgınlık hepimizin başına gelebilir,
Sakin olun.

Haklısınız insan kızıyor ama bir anlık olay bunlar . Oğlum 1,5 yaşındaydı . Eşim çay koyup peteğin üzerine koymuş . Dönüp bişey alıp çayımı alırım demiş . O arada oğlum koca kupa çayı tutup çekiyor . Ben de banyodaydım . Eşim çekerken görmüş seslenince yüzünü çevirip çekmiş .çay üzerine döküldü. Allahtan yüzüne gelmedi . Omuzdan aşağısı yandı . Nasıl üzüldük acile gittik . Kaç gün sargısı , pansumanı devam etti . Baya derin bi yanıktı . Şu an izi bile kalmadı . Allah korusun çocuklarımızı. Hadi bunu eşim yaptı . Kızmadım ama o yaptı sonuçta . Onun ihmalkarlığı. 1 ay sonra da ben ütü yaptım. Ütüyü ileri koydum ellemesin diye . Ama fişi düşünemedim . Kablosunu çekip ütüyü aldı . Ve elini yaktı bu seferde . Ki oğlum hiç hareketli değildir. Ama bu iki kaza kötüydü gerçekten

Size de çok geçmiş olsun...
Rabbim korusun kuzularimizi.

Haklısınız üzülmekte ve kızmakta annesiniz sonuçta Rabbim beterinden korusun eşinizin de aklı başına gelmiştir inşaAllah

Eşim aşırı dikkatli aşırı pimpiriklidir ve benim yüzümden çocuğun başına bir şey gelse demediğini bırakmaz ama geçen eşimin yanında çocuğun üzerine minik bir dolap devriliyordu ve eşim dolabı tuttu Allahtan

Rabbim bizim yetişemediğimiz yerlerde evlatlarımızı korusun çok zor çok

Benim evladım 1 yaşında 7 aylık da hamileyim ben bu halimle o kadar çok peşinden dolanıyorum kızımın gene başına öyle kötü şeyler gelmiyor ama eşim yüzünden Ya da bir başkası yüzünden çocuğa bir şey oldu mu deliriyorum resmen ben bu halimle çatlayana kadar çocuğumu kolluyorum siz neden yapamıyorsunuz diye çok kızıyorum insanlara

Canım çok geçmiş olsun benim oğlum elimi tutarken düştü eli elimde yere yapiştı merdivenlerdeydik dişi dudağını yırttı dikiş atıldı dişi yerinden oynadı sonra tekrar tuttu falan çocuk bu ne olacağı belli olmuyor çok dikkatli olmak şart tedbir almayıp kaza demek bana göre de değil ama oluyor işte bu ona iyi bi ders olmuştur

eşim aynen böyle bir konuda eleştirdikten sadece 10 dk sonra çocukla ilgilenirken çocuğun ayağı kaydı ve sivri bir yere kafasını vurdu. yumurta gibi şişti kafası yavrumun.
tabi "ben gördün mü, bak n'oldu"filan diyemedim, zira acı çeken yavrumdu.
siz annesiyseniz o da babası.
ister miydi böyle olsun?
bu size ders olsun ailece, daha dikkatli olursunuz.

Çok geçmiş olsun.
Ben size hak veriyorum. Ama yine de olan olmuş kendinizi yıpratmayın.
Benim oğlum da 13 aylık ve açık bulduğu iğne deliğinden dalmaya uğraşıyor. Ve hızı inanılmaz.
Böyle şeyler bahane kaldırmaz. Bugün merdiven olur yarın başka şey Allah korusun. Anne veya baba hep gözü açık olmalıyız.

Geçen gün eve girdik nasıl açıldı bilmiyoruz salonun fransız camı hep üstten açıktır normal hiç açmayız. Oğlumu kucağımdan bıraktım Allah'a şükür gözüme ilişti tülün altında farketmeyebilirdim de. Koşup hemen kapattım. Yoksa görmesem başka şeye bakarken oğlumun tülün altında oyun yaparken aşağı düşmesi işten bile değil.

çocuk bu düşer kalkar. sen ben asla düşürmem diyor musun? başkalarını suçlarken az mantıklı bakın. sanki adam bilerek attı veya bilerek ilgilenmedi de düştü.

İyi ki tutabilmis dolabı eşiniz, Allah korumuş...
Ne zormuş annelik,hep bir evham

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…