- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Çocuklar o anı kollamiyor da,babalar anneler kadar gözünü dört açmıyor bence.Çocuk dediğin de hep böyle anları mı kolluyor nedir?İki dk duramıyor yerinde.
Kadın pusetindeki çocuğu babaya emanet edip dükkana giriyor ve iki saniye geçmeden çocuk arabayla beraber yerde.
Baba zaten kaçmak için yer arıyor,bir de düşünce iyice sinir olmuş bağırıyordu kadına,al şunu başımdan diye,kadının adamı suçlar bakışları ve tavırları yüzünden.
Niyeyse senaryolar hep aynı.
O kadar haklısınız ki..Bayağı kızgınsınız. Tek verebileceğim tavsiye içinizde biriktirmeyin patlaması kötü olacaktır. Bir yolunu bulup dile getirmelisiniz derdinizi.
Teşekkür ederimBenim gorumcem 4 yasindayken ailecek bir yere gezmeye gitmisler ve orda bir nehrin ustunden gecmek icin kopruye çıkmışlar. Düşünün boyle bir yerde anne baba onden yururken cocugu arkada birakmislar. Sonra arkalarini bir donmusler ki cocuk yok. Kayinpederim hemen suya atlamis tabii. Kurtarmislar, bir sey olmamis allahtan.
Bunu niye anlattim? Aslinda kayinvalidem de kayinpederim de çocuklarına cok düşkünler
Simdi bir torunları var, gorumcemin cocugu, ustune titriyorlar ama bir anlik dalginlik mi, tecrubesizlik mi artik bilemiyorum anneler de babalar da bunu yasayabilir. Cocuk buyurken siz de anne baba olmayi öğreniyorsunuz. Allahtan ufak bir kazayla atlatmissiniz. Eminim esiniz de artik cok daha dikkatli olacaktir. Ayni sey sizin de basiniza gelebilir. Parmagini kistirabilir, ütüye, sobaya dokunabilir vs. O zaman da kendinizi mi yiyip bitireceksiniz? Cocuk bu. O duse kalka büyüyecek, siz de duse kalka büyüteceksiniz.
Araba da mı unuttuBenim eşim kızımı arabada unutup eve geldi
Düşünün benden çok çok ilgili bir baba bu. Olabilir yani insanlık hali
AynenAraba da mı unuttu
Size de çok geçmiş olsun...Haklısınız insan kızıyor ama bir anlık olay bunlar . Oğlum 1,5 yaşındaydı . Eşim çay koyup peteğin üzerine koymuş . Dönüp bişey alıp çayımı alırım demiş . O arada oğlum koca kupa çayı tutup çekiyor . Ben de banyodaydım . Eşim çekerken görmüş seslenince yüzünü çevirip çekmiş .çay üzerine döküldü. Allahtan yüzüne gelmedi . Omuzdan aşağısı yandı . Nasıl üzüldük acile gittik . Kaç gün sargısı , pansumanı devam etti . Baya derin bi yanıktı . Şu an izi bile kalmadı . Allah korusun çocuklarımızı. Hadi bunu eşim yaptı . Kızmadım ama o yaptı sonuçta . Onun ihmalkarlığı. 1 ay sonra da ben ütü yaptım. Ütüyü ileri koydum ellemesin diye . Ama fişi düşünemedim . Kablosunu çekip ütüyü aldı . Ve elini yaktı bu seferde . Ki oğlum hiç hareketli değildir. Ama bu iki kaza kötüydü gerçekten
Benim eşim kızımı arabada unutup eve geldi
Düşünün benden çok çok ilgili bir baba bu. Olabilir yani insanlık hali
Aynen öyle, halen o haberin etkisindeyim ben de.aman diyim geçen haftaki alperen haberinden sonra herkes çok dikkat etsin. olabiliyor demek ki
İyi ki tutabilmis dolabı eşiniz, Allah korumuş...Haklısınız üzülmekte ve kızmakta annesiniz sonuçta Rabbim beterinden korusun eşinizin de aklı başına gelmiştir inşaAllah
Eşim aşırı dikkatli aşırı pimpiriklidir ve benim yüzümden çocuğun başına bir şey gelse demediğini bırakmaz ama geçen eşimin yanında çocuğun üzerine minik bir dolap devriliyordu ve eşim dolabı tuttu Allahtan
Rabbim bizim yetişemediğimiz yerlerde evlatlarımızı korusun çok zor çok
Benim evladım 1 yaşında 7 aylık da hamileyim ben bu halimle o kadar çok peşinden dolanıyorum kızımın gene başına öyle kötü şeyler gelmiyor ama eşim yüzünden Ya da bir başkası yüzünden çocuğa bir şey oldu mu deliriyorum resmen ben bu halimle çatlayana kadar çocuğumu kolluyorum siz neden yapamıyorsunuz diye çok kızıyorum insanlara
İyi ki tutabilmis dolabı eşiniz, Allah korumuş...
Ne zormuş annelik,hep bir evham
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?