- 2 Ağustos 2012
- 666
- 599
- 303
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Tabi ki bilerek yapmadı..Çok korkmussunuz ama eşiniz de böyle olsun istemezdi bence. Sanki eşiniz bilerek düşürmüş gibi davranıyorsunuz,hiçbir baba evladının zarar görmesini istemez..
Teşekkür ederimAnnelerde hata yapablir sadece babalar değil.
Kızınız iyi ya önemli olan bu.
Eşinizde bir dahakine siz desenizde demesenizde eminim daha dikkatli olacaktır
Geçmiş olsun
Evet ama olmuş la ölmüşe çare yok canımTabi ki bilerek yapmadı..
Fakat kizimizin çok hareketli olduğunu,kasları göz arasında firladigini o da biliyor.
Daha dikkatli olması gerekmezmiydi
Çok teşekkürler..Sizde yasayabilirdiniz gorünmez kaza derler buna.Insanin gozu onunde nelwr oluyor.Allah korusun.Esinize fazla kizmayin.Hangi baba boyle bir olaya sahit olmak ister ki.kendinizi hirpalamayin artik eminim o da bundan sonra daha dikkatli olacaktir ve cok üzülmüştür
Cok gecmis olsun.
Sadaka verin.
Kızım iki yaşında ..bugün kapıya çarpıp yüzünü morartti. .normalde çok dikkatliyimdir, asla olmaz ama bir süredir dalgın olmam sebebiyle gözden kaçırdım ..insanlık hali ,olmamalıydı ama oldu ..Selam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz
Haklısınız,olacağı varsa oluyor bazı şeyler..Kızım iki yaşında ..bugün kapıya çarpıp yüzünü morartti. .normalde çok dikkatliyimdir, asla olmaz ama bir süredir dalgın olmam sebebiyle gözden kaçırdım ..insanlık hali ,olmamalıydı ama oldu ..
İnsanlar ailece yola çıkıyor ,çoluk çocuk can veriyor ,anne -baba hayatta kalıyor ..ölmeyi mi, kalmayı mı tercih ederlerdi sence ? Bazı şeylere istesek de engel olamıyoruz ..
Doğru tespitBence siz kocanıza bilenmişsiniz ondan bu kadar kızıyorsunuz.
Bayağı kızgınsınız. Tek verebileceğim tavsiye içinizde biriktirmeyin patlaması kötü olacaktır. Bir yolunu bulup dile getirmelisiniz derdinizi.Doğru tespit
Hem de nasıl bilemedim..
Çocukları babamin evinden getirmisiim gibi davranmasından bıktım artık
Elinde ki telefonu alıp kafasına fırlatmak, televizyon ekranini parçalamak falan geliyor içimden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?