- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi Ufak_tefek
-
Teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun benim oğlum elimi tutarken düştü eli elimde yere yapiştı merdivenlerdeydik dişi dudağını yırttı dikiş atıldı dişi yerinden oynadı sonra tekrar tuttu falan çocuk bu ne olacağı belli olmuyor çok dikkatli olmak şart tedbir almayıp kaza demek bana göre de değil ama oluyor işte bu ona iyi bi ders olmuştur
Amin Amin...ZOr ya zor evladını hayat arkadaşına, anne babana bile emanet ederken için gidiyor :) Rabbim bizim yetemediğimiz yerlerde korusun, melekler hep yavrularımızla olsun Amin
Suçlayıcı konuşmadım,güzellikle konuştum fakat içten içe kızmadım değil...Kriz anlarında eşlerin birbirini suçlayıcı ve dışlayıcı tavrı karşısındakinde iz bırakıyor..
Mevzu çocuk olduğu için ve iki taraf da evladını süşündüğü için telaşlanıyor bu çok normal ama birbirinizi kırmayın.
Ben de çocuğumla ev kazası yaşayıp hastaneye koşmuştum. Eşim hastaneye geldiğinde kızımızı görünce bana ilk tepkisi "bi çocuğa bakamadın" olmuştu.
O kadar oturdu ki içime.. Zaten hatalı olsam da olmasam da kendimi suçluyordum.
Olay bitti eve geldik eşime sözünü hatırlattım
Hiç hatırlamadığını, o anki telaşla ne dediğinden bile haberi olmadığını söyledi.
Unuttum mu? Hayır
O lafı edince kızımız iyileşti mi? Hayır
Kırılan kalp oldu..
Olan oldu..
Selam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz
Kızım 5dk kaldı arabadaaman diyim geçen haftaki alperen haberinden sonra herkes çok dikkat etsin. olabiliyor demek ki
Amin Amin...
Yani öyle ki babalarına bile bırakamayacak duruma gelicem artık.
Dersini almıştır da gözünü dört acar bundan sonra umarım.
Abarttigimi söyleyenlerin çocuklarınij başına gelse bu aynı sakinlikte kalacaklar mı merak ediyorum...
Ay yavrum benm ya Allah korumuşSelam arkadaşlar
Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum,halen elim ayağım titriyor
Kızım apartman merdiveninden düştü,sebebi ise eşimin sorumsuzluğu..
Kuzenlerle buluşup sahile inecek tık bu akşam
Eşime dedim ki sen çocukları al,inin aşağıya,ben de birazdan geliyorum
Allahım demez olaydım...
Eşim ayakkabı bagcigini bağlarken 13 aylık kızım çıkmış kapıda ve nasıl olduysa eşim çıktığını görmemiş
Merdivenden yuvarlanmis kuzum, dışarı nasıl firladim bilmiyorum
Görünürde birseyi yoktu kızımın,gayet iyi görünüyordu fakat içimiz rahat etmedi,doktora götürdük...
Allah'ıma binlerce şükürler olsun,turp gibi kızım...
Ama ya ona birşey olsaydı...
Eşim böylesi bir kazaya nasıl sebebiyet verir,baba dediğin gözünü dört acmaz mı,bu nasıl bir dalginliktir,inanın anlayamıyorum
Tartışmayalim,gerilmeyelim diye güzellikle daha dikkatli olması gerektiğini söyledim fakat benim içim doğumuyla,çok ofkeliyim...
Zaten son zamanlarda çocuklarla hiç ilgilenmiyor,tüm sorumluluğu bana bıraktı.
Tamam stresli bir dönemden geçiyoruz,kafası çok dalgın falan ama söz konusu çocuklarimiz oldu mu bunlar bahane olmamalı..
Olabildiğince anlayış gösteriyorum ona ama artık yoruldum ben de...
Hele bu akşam yaptığını nasıl unuturum bilmiyorum
Siz olsanız nasıl bir tutum izlerdiniz
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Sonucu kötü olmamış çok şükür. Olgunluğunuz için sizi tebrik ediyorum. Kaza diyelim. Aniden olan bir durum ve maalesef bazen biz bile sebep olabiliriz.
Allah korudu gerçekten.Ay yavrum benm ya Allah korumuş
Teşekkür ederimGeçmiş olsun.
İnsanlık hali,eşinizin dalgınlığına gelmiştir.
Zaman zaman bizler de benzer dalgınlıkları yaşıyoruz.
"Bir musibet,bin nasihatten iyidir."
Bu olay eşinize ders olmuştur.Bundan sonra daha çok dikkat eder çocuklarınıza emin olun.
O da korkmustur ama biraz dikkatli olaymiş canm . Artik başi gozu zekatini verin daha kötu seyler de olablrdi Allah korusunAllah korudu gerçekten.
Esim sonradan saydı,tam on iki basamak yuvarlanmış yavrum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?