- Konu Sahibi melankolikcan
-
Merhaba,
Bende bu hafta ameliyat oldum.İhsan ve Muhammed Bey ile tamponların çıkarıldı ancak bandaj henüz alınmadı ama şuana kadar hiç bir sorun yaşamadım hatta sadece sol göz altında morluk oluştu.Ancak Ödem hala geçmedi.Normal yaşantıma geri döndüm şuan çalışıyorum.Cuma günü tampon çıkarıldıktan sonra tekrar yazarım hatta resim bile gönderirim.
arkadaşlar mrb,
bende kbb ve plastik cerrah arıyorum;ama ihsan ve mehmet beyin kombinasyonu nasıl merak ediyorum.bir de nisa hastanesinde mi yapıyorlar ameliyatı?ameliyat ücretleri masrafları yüksek mi?
cnm ben önemli bir sebepten dolayı ertelemek zorunda kaldım önümüzde ki hafta ama olcam artık bu 3 senedir son dakika da ki kaçıncı erteleyişim artık bilmiyorum vardır bundada bir hayır .. inş haftaya olcak bitcek bu ameliyatgördüğüm kızın burnu gayet güzeldi, inşallah sonrasıda bi sıkıntı olmamıştır ... fotoğrafta tasarım yapmıyo ihsan bey doğallıktan yana olduğunu söylüyor. mehmet beyde kuzenim yiğenim kulak, geniz eti, bademcik ameliyatı olmuşlardı onlardan biliyorum mehmet beyi iyidir. ihsan beyde gördüğüm kadarıyla iyi bir insan ilgili, sevecen biri... 3500 civarında oluyor tabi yapılan işleme göre değişiyor. doktorlar ücret ile ilgili konuşmuyor hiç ücretle muhasebe ilgileniyor ve insan olarak çok iyi olsa da inanılmaz inatçı bir adam var muhasebe de ne yaptıysam indirim yaptıramadım ameliyat yenibosna nisa hastanesinde oluyo cnm :)
teşekkür ederim canım,
bende nefes problemimden dolayı burun ameliyatı olmayı düşünüyorum oyüzden doktor araştırması yapıyorum.anadolu yakasında da araştırma yapıyorum ama henüz gözüme çarpan bir kbb uzmanı olmadı.umarım iyi bir doktor bulurum.umarım sende hayırlısı ile ameliyat olur ve istediğin sağlıklı ve güzel burna kavuşursun :)
cnm benim süpersin .... ben artık kimse bilmiyo bu doktoru diye umudu kesmiştim :) bu salı bende ameliyat olcam bakalım inşallah bende memnun kalırım .... bi arkadaşta bu doktora ameliyat olmuştu oda çok memnundu alçısı çıktığı gün görmüştüm kızı ne morluk nede ödem hiçbirşey yoktu sadece burun delikleri birbirine eşit değildi o da ödemdenmiş öyle dediler. bu arada resimlerini de görmek çok mutlu etcek beni :) oh bee rahatladım sayende yaa ameliyat öncesi çok iyi oldu mesajını görmem inanılmaz moral olduD inşallah hemencecik iyileşirsin canım bu arada kusura bakma mesajını yeni gördüm ....
çok teşekkürler canım benim :) inş hepimiz istekelerimize kavuşuruz :) bide boğaziçi tıp merk. beşiktaşta veli aslan ile beraber yavuz muydu yakupmuydu emin değilim ona ameliyat olmuş biriyle tanıştım ve ameliyat olduğunu anlamadımoda memnundu ve bana tavsiye etti doktorunu orda 2500 hatta fatura almam dersen daha da iniyormuş fiyatı :) ataköy hastanesinde oğuzhan çetinkale plastik cerrah, yanında mahmut adında kbbci ile beraber giriyorlar dersaneden arkadaşım olmuştu ona çok memnundu ama onun burnu baya gösterişliydi anlaşılıyordu estetik olduğu ama kız da havalı gösterişli bi kızdı uyuyordu görünümüne yakışıyordu ona :) görüştüm onun asistanıyla eski bez tamponlardan kullanıyormuş, silikon tampon kullanılmasını tavsiye etmiyormuş onun ameliyat ücreti daha pahalı muayenesi bile 200 liraydı. nisa hastanesinde silikon hava yollu tampon kullanılıyor . mircan miroğlu ermeni hastanesinde kbbci tek giriyor ameliyata ilgili kibar biri hastaları memnun 3000 dedi ama 2800 e indi bunu da dersaneden bi arkadaşım tavsiye etmişti bana ... ve son olarak tunis özdoğan oğlu ilk olarak bu doktorda ameliyat olcaktım ama gün aldıktan kısa bir süre sonra kaza geçirip burnumu kırdığım için hiç istemeyerek 1 seneliğine ameliyatı ertelemek zorunda kaldım kbbci çok genç olmasına rağmen yar doç olmuş galiba, kıbrıslı ve artık orada çalışıyor ama 2 haftada bir gelip burda yaşam hastanesinde ameliyat yapıyormuş cumartesi günleri... 1 eylülde yine gelcek galiba yaptığı ameliyat fotolarını bana göstermişti beğenmiştim ama ben onun gittiğini zannettiğim için başka bir dok. gün almış bulundum şimdiki doktorumda iyi ama böyle işte hayırlısı olsun hakkımızda Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizleri :)) sormak istediğin şeyler varsa cvp verebilirim seve seve
çok teşekkürler canım benim :) inş hepimiz istekelerimize kavuşuruz :) bide boğaziçi tıp merk. beşiktaşta veli aslan ile beraber yavuz muydu yakupmuydu emin değilim ona ameliyat olmuş biriyle tanıştım ve ameliyat olduğunu anlamadımoda memnundu ve bana tavsiye etti doktorunu orda 2500 hatta fatura almam dersen daha da iniyormuş fiyatı :) ataköy hastanesinde oğuzhan çetinkale plastik cerrah, yanında mahmut adında kbbci ile beraber giriyorlar dersaneden arkadaşım olmuştu ona çok memnundu ama onun burnu baya gösterişliydi anlaşılıyordu estetik olduğu ama kız da havalı gösterişli bi kızdı uyuyordu görünümüne yakışıyordu ona :) görüştüm onun asistanıyla eski bez tamponlardan kullanıyormuş, silikon tampon kullanılmasını tavsiye etmiyormuş onun ameliyat ücreti daha pahalı muayenesi bile 200 liraydı. nisa hastanesinde silikon hava yollu tampon kullanılıyor . mircan miroğlu ermeni hastanesinde kbbci tek giriyor ameliyata ilgili kibar biri hastaları memnun 3000 dedi ama 2800 e indi bunu da dersaneden bi arkadaşım tavsiye etmişti bana ... ve son olarak tunis özdoğan oğlu ilk olarak bu doktorda ameliyat olcaktım ama gün aldıktan kısa bir süre sonra kaza geçirip burnumu kırdığım için hiç istemeyerek 1 seneliğine ameliyatı ertelemek zorunda kaldım kbbci çok genç olmasına rağmen yar doç olmuş galiba, kıbrıslı ve artık orada çalışıyor ama 2 haftada bir gelip burda yaşam hastanesinde ameliyat yapıyormuş cumartesi günleri... 1 eylülde yine gelcek galiba yaptığı ameliyat fotolarını bana göstermişti beğenmiştim ama ben onun gittiğini zannettiğim için başka bir dok. gün almış bulundum şimdiki doktorumda iyi ama böyle işte hayırlısı olsun hakkımızda Allah doğru insanlarla karşılaştırsın bizleri :)) sormak istediğin şeyler varsa cvp verebilirim seve seve
araştırma hastanesine gitsek orda ameliyat olsak; direk ameliyata alırlar mı acaba?mesela ben kartal araştırma da mithat akan vardı ona gitmek istiyordum ama o okmeydanı araştırmaya gitmiş.eğer yakınsa sana bende mithat akanı önerebilirim.ben yıllar önce trafik kazası geçirdğimde benim ameliyatımı o yapmıştı.hiç kimse kazalı bir suratım olduğunu anlamadı bile.herkes doktorumu sormuştu.çok başarılı ameliyat yapmış diye.hatta ozaman o operatörken ünlü doktor Barış Çakır onun yardımcılarından biriydi.
birde araştırma hastanelerinin doktorları genelde çok iyi oluyor.en azından bana iyi doktorlar denk gelmişti :)
umarım yine iyi doktorlar denk gelir hepimize
araştırma hastanesine gitsek orda ameliyat olsak; direk ameliyata alırlar mı acaba?mesela ben kartal araştırma da mithat akan vardı ona gitmek istiyordum ama o okmeydanı araştırmaya gitmiş.eğer yakınsa sana bende mithat akanı önerebilirim.ben yıllar önce trafik kazası geçirdğimde benim ameliyatımı o yapmıştı.hiç kimse kazalı bir suratım olduğunu anlamadı bile.herkes doktorumu sormuştu.çok başarılı ameliyat yapmış diye.hatta ozaman o operatörken ünlü doktor Barış Çakır onun yardımcılarından biriydi.
birde araştırma hastanelerinin doktorları genelde çok iyi oluyor.en azından bana iyi doktorlar denk gelmişti :)
umarım yine iyi doktorlar denk gelir hepimize
araştırma hastanelerinde asistanlar yapmıyor mu ameliyatı ben öyle biliyorum ve fiyat olarakta özelle aynı bi kaç sene önce bakırköy doktor sadi konuk hast. gidip gün almaya kalkmıştım asistan kız biz giriyoruz hocalarımız başımızda olcak demişti . fiyatta aynıydı özelle. devlet hastanesinde ne bilim korkuyorum çok konforlu olmuyo sanki :/ bu arada bu sabah ameliyat olcaktım ameliyat önlüğünü bile giyinmiştim ama ateşim yüksek çıkınca tahlil yapıldı enfeksiyon var diye doktor iptal ettiyeniden evin yolunu tuttum çarşambaya gün aldım inşallah hayırlısıyla çarşamba biter artık nolur dua etin benim için 3 senedir sürekli iptal oluyo , vardır bunda da bir hayır ...
bakalım doğru zaman ne zaman ? tşk ederim cnm :) doktorunu biri mi tavsiye etti sana ?
yok canım bana kimse tavsiye etmedi onu. kaza geçirdiğimde şans eseri onun gibi harika bir doktora ameliyat oldum.ben tavsiye ediyorum onu çünkü benim ameliyat geçirdiğimi gören doktorlar hangi doktor ameliyat ettiyse tebrik etmek lazım süper bir iş çıkarmış demişlerdi.gerçekten mithat bey başarılı bir doktor ama Türkiye'deki çoğu plastik cerrah iyi diyorlar.
biraz ileri bir tarihe gün verir belki ama orda olursun. sende kazazedesin demek benim gibi, ben korkmuştum nedense o gece evime gidicem diye tutturmuştum, ameliyat olmayı kabul etmemiştim. keşke o zaman olsaymışım.. bi daha yaşatması öyle şeyleri Allah... yara izi falan mı vardı yüzünde neyi ameliyat etti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?