ihsan kasapgil ve mehmet doğan a rinoplasti yaptıranlar var mı ?

canım sana da geçmiş olsun.sende mi trafik kazası geçirdin?

ben trafik kazası geçirmiştim liseye giderken ve kazada suratım baştan sona kırıldı kırılmakla kalmadı burnum çöktü gitti yok oldu malesef hatta arka damaklarım da kırıldı 4-5 sene tel tedavisi gördüm bu kazadan dolayı.ben 1 aya yakın hastanede kaldım.benim ameliyat mecburiydi.surat baştan sona gitmişti.kartal araştırmadaydım.beni müşahade altında tuttuktan sonra plastik cerrah katına aldılar.aslında ölmemi beklediler;ölür diyorlardı ama öldürmeyen Allah işte öldürmüyor.kazadan 1 hafta sonra ameliyata aldılar.
ameliyattan önce bazıları seni ameliyat edecek olan doktor çok iyi bir doktor falan demişti.suratımdaki kırıkları baştan sona ameliyat etti.kazadan kalan bariz bir iz yok suratımda.ozaman 15 yaşındaydım. oyüzden çöken burnumu kaldırma işlemini yapamadılar.18 yaşından küçüksün olmaz dediler ama barış bey olsun mithat bey olsun 18 yaşından sonra mutlaka ol ameliyatını demişlerdi.ara ara kontrole gidiyordum.kontrollerden birinde mithat bey senin yaşaman mucize çok büyük bir şans demişti.
kimse bana bakarak sen kaza geçirmişsin suratın gitmiş demiyor.ben kaza geçirdim dediğimde nerende ne var diyorlar.suratımı kimse fark etmiyor çünkü mithat bey harika bir iş çıkarmış.her gören doktorda hangi doktor ameliyatını yaptıysa çok iyi iş çıkarmış dedi.
ikinci burun oluşturma ameliyatımı başka bir doktorda oldum.o doktorumdan da memnunum ona yeniden gitmeyi düşünüyorum ama ona gitmeden önce mithat beyle görüşmeyi planlıyorum.onun görüşlerini alacağım ne diyeceğini merak ediyorum.Ünlü doktor barış çakır'ın hocası da mithat beydir yani.hocasına bak öğrencisine ameliyat ol misali :) süper bir doktor :))

cnm benim ya neler yaşamışsın böyle Allah sevdiklerine bağışlamış demekki .. inş uzak olsun birdaha yaşamazsın böyle şeyler... benim ki senin ki kadar ciddi değildi ama 3 ay yüzüm morluklarda şişten tanınmaz haldeydi.. burnum kırılmıştı, alnımda yumuşak doku kanaması olduğu için kocaman bir kan birikintisi vardı derinin altında ama çok şükür geçti .. yarın yine ertelenmezse ameliyat olacağım inşallah pişman olmam , benim için nooluurr dua edin ... şimdiden çok çok teşekkür ediyorum güzel dileklerde bulnan herkese :) mutlu günler hepimize :))

Son düzenleme:
cnm benim ya neler yaşamışsın böyle Allah sevdiklerine bağışlamış demekki .. inş uzak olsun birdaha yaşamazsın böyle şeyler... benim ki senin ki kadar ciddi değildi ama 3 ay yüzüm morluklarda şişten tanınmaz haldeydi.. burnum kırılmıştı, alnımda yumuşak doku kanaması olduğu için kocaman bir kan birikintisi vardı derinin altında ama çok şükür geçti .. yarın yine ertelenmezse ameliyat olacağım inşallah pişman olmam , benim için nooluurr dua edin ... şimdiden çok çok teşekkür ediyorum güzel dileklerde bulnan herkese :) mutlu günler hepimize :))

canım benim inşallah ameliyat çok başarılı geçer ve istediğin sağlıklı ve güzel burna tez zamanda kavuşursun ;)

canım benim inşallah ameliyat çok başarılı geçer ve istediğin sağlıklı ve güzel burna tez zamanda kavuşursun ;)

geçtiğimiz çarşamba yani ayın 5 oldum ameliyatımı 3 saat sürdü. sonra 3 saat boyuncada ben mışıl mışıl uyudum uyandıramadılar çok şükür ki ne sayıkladım ne ağladım ne de ağrım oldu çok rahattım ama nefes alamıyordum ... yüzüm çok morarıp şişti :( ameliyattan çıktığım dk bile gözlerimin mosmor olduğunu söylüyor annemler bide ne ilgisi varsa benim çenem çok şişmiş ameliyattan çıktığımda sonra şiş inmiş ama morardı çenemde .. böyle işte geçiyor çok şükür inşallah alçı çıkınca da buruncuğumu beğenirim :)) darısı başınıza inş :)) şunu da ekleyeyim doktorlarımın ikisi de harikaa çok seviyorum onları....

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun.yüzünün şişmesi morarması normal.yakın zamanda şişlikler inecektir umarım herşey istediğin gibi olur.hangi doktorda ameliyat oldun?

canım geçmiş olsun.yüzünün şişmesi morarması normal.yakın zamanda şişlikler inecektir umarım herşey istediğin gibi olur.hangi doktorda ameliyat oldun?

mehmet bey ve ihsan bey yaptı ameliyatımı. nisa hastanesinde oldu.baya ilgililer memnun kaldım inşallah alçı çıkınca da memnuniyetim devam eder... çok tşk cnm sağol. yüzümün şişip morarmasını bekliyordumda çenemin şişmesi morarması şaşırttı beni :) biir hafta dolmadı bile ama 2 gündür okulda öğrencilerimin başındayım , yorgunluktan ölüyorum :( aa bide açık olcaktı benim ameliyatım başka türlü olmaz demişti doktorum ama bakıyorum bakıyorm dikiş falan göremiyorum niye kapalı yapmışlar ki anlamadım ????

Son düzenleme:
mehmet bey ve ihsan bey yaptı ameliyatımı. nisa hastanesinde oldu.baya ilgililer memnun kaldım inşallah alçı çıkınca da memnuniyetim devam eder... çok tşk cnm sağol. yüzümün şişip morarmasını bekliyordumda çenemin şişmesi morarması şaşırttı beni :) biir hafta dolmadı bile ama 2 gündür okulda öğrencilerimin başındayım , yorgunluktan ölüyorum :( aa bide açık olcaktı benim ameliyatım başka türlü olmaz demişti doktorum ama bakıyorum bakıyorm dikiş falan göremiyorum niye kapalı yapmışlar ki anlamadım ????

ameliyattan sonra doktorla görüştün mü?keşke sorsaydın.kaç gün hastane de kaldın?gerçi 1 hafta sonraya randevu vermişlerdir kontrol için ozaman bütün sorularını sor :) benim sormadığım soru kalmıyor doktorlara valla.bende yarın mithat akanla görüşemeye gideceğim onun fikirlerini alacağım.benim ameliyatım biraz farklı olacağı için ikinci bir doktordan görüş almakta fayda var.
bu arada ücret nekadar ödedin? canım sana da çok soru soruyorum ama :))

Son düzenleme:
ameliyattan sonra doktorla görüştün mü?keşke sorsaydın.kaç gün hastane de kaldın?gerçi 1 hafta sonraya randevu vermişlerdir kontrol için ozaman bütün sorularını sor :) benim sormadığım soru kalmıyor doktorlara valla.bende yarın mithat akanla görüşemeye gideceğim onun fikirlerini alacağım.benim ameliyatım biraz farklı olacağı için ikinci bir doktordan görüş almakta fayda var.

1 gün kaldım hastanede cnm .3300 e oldu 4 taksitti sanırım karta .kapalı ameliyat yapmışlar açık yapma gereği olmadığını düşünmüşler öyle bir değişiklik olmuş hemde beyaz tenli olduğum için iz kalmasın diye daha iyi olurmuş. alçıyı çıkardık ilk hali çok hoşoma gitmedi cildim biraz tahriş olmuş belkide o görüntüyü biraz bozdu bilmiyorum . ama batla kapattı üzerini iki gün sonra bandı aç dedi, masaj yapcakmışım . bantlı hali güzel ama :) şekli istediğim gibi oldu bence inşallah bozulmaz burnum 6 ay boyunca masaj yapa yapa şekillendireceksin dedi .. böyle işte istedğin kadar soru sorabilirsin cnm bende aklıma takılanları soruyorum , sora sora öğreneceğiz ne yapalım ;)

1 gün kaldım hastanede cnm .3300 e oldu 4 taksitti sanırım karta .kapalı ameliyat yapmışlar açık yapma gereği olmadığını düşünmüşler öyle bir değişiklik olmuş hemde beyaz tenli olduğum için iz kalmasın diye daha iyi olurmuş. alçıyı çıkardık ilk hali çok hoşoma gitmedi cildim biraz tahriş olmuş belkide o görüntüyü biraz bozdu bilmiyorum . ama batla kapattı üzerini iki gün sonra bandı aç dedi, masaj yapcakmışım . bantlı hali güzel ama :) şekli istediğim gibi oldu bence inşallah bozulmaz burnum 6 ay boyunca masaj yapa yapa şekillendireceksin dedi .. böyle işte istedğin kadar soru sorabilirsin cnm bende aklıma takılanları soruyorum , sora sora öğreneceğiz ne yapalım ;)

canım ilk alçıyı çıkarttıkları zaman görüntüsü çok güzel olmuyor;zamanla şişlikler inince burnun gerçek görüntüsü ortaya çıkıyor.yani şimdiki haline aldanma 2-3 ay sonra çok hoş bir görüntü çıkacak emin olabilirsin ;)

arkadaşlar burnumunn şekli çok güzel oldu herkes çok beğeniyor, maşallah diyeyim de bozulmasın sonra :) ama burun deliklerimden birinde ucunda çökme var gibi geliyo . kenarı şiş ve uca doğru burun deliklerini iyice açmaya çalışınca bir taraf normal genişliyor bir taraf ise yana doğru düşük genişliyo. sizce bu normalmi dikişlerle ilgili veya doku kaybı falanmı var acaba :(

Kızım icim bugun bır tanııdıgın tavsiyesi üzerine Mehmet beye gittik, az doktor ve hastane gezmemişimdir hayatımda bu kadar anlayıslı sabırlı sakin her sorduguzu olgunlukla yanıtlayan, son derece pozitif bir dr a rastlamadım Allah ondan razı olsun, icimiz rahat bir sekilde yolcu etti bizi, cumartesi saat 4 olmasına ragmen hastanede dr kalmadı ama mehmet beyin muayene bekleyen daha 5 6 hastası vardı... kızımı rahatlıkla emanet edebılecegım bır doktor insllah bademcık ve genız eti amelıyatımızı yapacak..

Kızım icim bugun bır tanııdıgın tavsiyesi üzerine Mehmet beye gittik, az doktor ve hastane gezmemişimdir hayatımda bu kadar anlayıslı sabırlı sakin her sorduguzu olgunlukla yanıtlayan, son derece pozitif bir dr a rastlamadım Allah ondan razı olsun, icimiz rahat bir sekilde yolcu etti bizi, cumartesi saat 4 olmasına ragmen hastanede dr kalmadı ama mehmet beyin muayene bekleyen daha 5 6 hastası vardı... kızımı rahatlıkla emanet edebılecegım bır doktor insllah bademcık ve genız eti amelıyatımızı yapacak..

gecmıs olsun kızınızın neyi varmerak ettım ...

Back
X