İhsan kuzucu burun estetiği sonucu burnumu yok etti

Ben elimden geldiğince bu doktorun kimseyi mağdur etmemesi için çabalayacağım. İnsanlar yeter ki ameliyat olurken doktorun iki güzel lafına kanmasın. Araştırsın sonrası çok kötü çünkü
Yani bu yapilabilecek bir hata değil ya gerçekten degil. Yüzümüzün orta yerinde bir organ ve biz denek değiliz bizim istediğimiz dışında bir şey katamazlar ve yapamazlar. Çok çok estetik barbie burnu istemediğiniz sürece bu kemiğe bu işlemi yapmasının mantık dışı olduğu ortada. Hukuki olarak da hakkınızı arayın. Burada bir doktor konuyu sildirmisti ihtar vs çekmiş siteye ama olsun asla pes etmeyin. Kız hem farklı bir durum yaşamış doktorla hem de burun ucu ve genel bir çok sorun yaşamıştı. Ne yapıyor merak ediyorum o kişiyi. Çok kez yazdı yazdı derdini döktü buraya. Girdim bsktim dediğiniz doktora da . Genel itibariyle burunları yapamamış uzun herkesin burnu. Çoğunu torpulenmemis bile doğru düzgün. Kolumellaya destek koyup kaldırmış burnu . Allah size de sabır ve sağlam psikoloji versin. Yabancı bir forum sayfası varmış orada da bu durumları paylaşıyorlarmis hem Türk hem yabancı herkesin gorme şansı da var biraz araştırın isterseniz. Olmadı cidden sokakta bas bas bagirin . İmaj herşeydir

Müge anlıya kadar çıkacağım kendim avukatım bütün avukat arkadaşlarım seferber oldu ssğolsunlar.konuyu sildirmeye ne hakkı var. Halim ortada. Belgeletim mevcut. İnsanların bilgi almak hakkı herkes iyi deneyim paylaşmak zorunda değil ki. Ortada bir insan hayatı söz konusu ise sadece bir insan da değil o insanın ana babası çocukları ailesi komple bir bütünü yok eden bu doktoru rezil etmediğim yer kalmayacak. Show haber Müge anlı hiç farketmez her yerde görecek beni. Beni susturmaya gücü varsa buyursun gelsin.

Yaptığı burunlar şimdi şimdi bende görüyorum vasat o zaman burundan anlamadığım için farketmemişim ama benim burnum genel anlamda gerçekten güzel olduğu için güzel olan bir şeyi berbat edemez diye düşünmem çok büyük hatam oldu. Kendine övgüler yağdırdı. Hala nasıl kandım bilmiyorum beni çok güzel bir burun yapacağına çok iyi inandırdı

Desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize herkese

Evet önceki burnunuz da çok sorunlu değilmiş, zaten çok yapılacak bir işlem yok diye güvenmeniz çok insani bir durum bence. Tüm hayatınızı mahvetmis psikolojik olarak sizi anlayabiliyorum vicdan merhamet sahibi doktor bulmak çok zor çoğu ticari kaygı müşteri olarak bakıyor . Süreci lütfen güncelleyin bizde bilgi sahibi olalım

Umarım revizyonla çok güzel bir görünüme ulaşırsınız ve bu yaşadıklarınız kötü bir anı olarak kalır bir kadın olarak psikolojinizi tahmin edebiliyorum

Hiç merak etmeyin burada sürekli durumu davayı sonucunu her şeyi bilgilendireceğim

Ayy şok oldum konuyu okuyunca ve fotoğrafları görünce. Bu adam gerçekten doktor mu? Sahte doktorlar türedi malum. Böylesine büyük bir hata nasıl yapılabilinir ki? Bende ameliyat olsam mı acaba diye ara ara düşünüyordum ama cesaret edemiyordum da vazgeçtim konunuzdan sonra. İnternetteki yorumlarada güvenemeyeceksek halimiz zor.
Ben teşekkür ederim size konu açıp başkaları da yanmasın diye uğraştığınız için. Buradan en azından konu silemezler, yorum silemezler. Adını aratan insanlara gerçek doktor yorumu olarak da kalır.
Umarım iyi bir doktor bulur revizyon ile güzel bir buruna sahip olurmuşsunuz. Bu arada ameliyata bile gerek yokmuş. Burnunuz zaten çok güzel ve düzgünmüş, tam yüzünüze göreymiş.

Çok geçmiş olsun asla vazgeçmeyin burun sırtı içinde kulaktan veya başka biryerden kıkırdak alıp yapıyorlar galiba hiç burnu olmayanlara bile birşeyler yapılabiliyor sizin burnunuzu eminim düZeltebilen dr çıkar

Nefes alamıyordum bir burun %100 diğeri % 90 kapalı dedi sadece içeriden eğri kemikleri alırsam bütün ileride çöker dışını da yapmam lazım dedi burun ucun düşük kaldırırım kemeri törpülerim zaten burnun çok güzel daha da güzel olursun dedi ne burunlar ameliyat ediyorum senin burnun o kadar kolay ki dedi çok güzel olacak mışım sonuç bu. Asla burnumla şikayetim yoktu o da burnun iyi daha iyisini yapıcam diye vaatlerde bulundu ama boş keşke zamanı geri alabilsem

Çok sağolun kaburgadan alınmalı defi bikaç doktor. Düzeleceğim umudu ile 9 ay bekledim onurum gururumla oynandı yalancılıkla suçlandım. hastanesini arasalar bu kadın kimde ameliyat oldu deseler yine ortaya çıkacak kadar basit bir konu dekont var konuşmalar var ve inkar ediliyorum kanım dondu karısının instagrsmdan attığı msjlar karşısında. Kaldı ki karısı beni bir kere görmedi. Kimdir bilmem bir kadın ağzına yakışmayan laflar. Ona da suç duyurusunda bulunacağım zaten

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun çok üzüldüm sizin adınıza. Benzer şeyleri yaşıyorum ben de yaklaşık 9 ay önce ameliyat oldum sadece nefes için ama her şeyim mahvoldu sanki. Bir de üzerine ameliyatı kendi yapmamış gibi davranan doktorum var. Hastanenin müdürü bile ilk defa bir hastasında problem yaşıyoruz gibi saçma sapan şeyler söyledi. Benim dava açmam gerekirken Google’da yaptığım yorum yüzünden hakkımda dava açılmakla tehdit edildim. Telefonlarıma cevap verilmiyor.
Bir de siz avukatsınız size bile bu şekilde davranan insanlar bizlere nasıl davranıyorlar inanamazsınız. Sanki insan değiliz. Parayı alıp kasaplıklarını yapıp bir kenara atıyorlarmış gibi. Kolay değil bir burun ameliyatı olmamış insanlara çok kolay bir şey gibi geliyor ama intihar etmeyi düşündüren bir şey.
Allah yardımcımız olsun. Gözlerinizdeki ışığı söndürmüşler. Umarım hakkınızı alırsınız. Hem bu dünyada hem de diğer dünyada hayatlarımızı mahvetmenin hesabını verirler. Aldıkları her kuruş haram olsun.

Benim arkadasimin burnunu da ayni sekilde genis yapti. Kiz revizyon doktoru ariyor aylardir ve kotu bir tecrube yasadigi icin kimseye guvenemiyor. Hesabina baktim neredeyse herkesin burnunu ayni sekilde kalin yapmis. Kemikleri yapamadigi acik. Siz haklisiniz herkese ayni hatayi yapmasi kabul edilemez. Insallah sonuc cikar mahkemeden. Bu sekilde yapilmamali. Insanlar maddi manevi magdur oluyor.

Tabipler odası ayrı inceleyecek tüketici mahkemesi ayrı. Mutlaka bu hatanın yapılanların bedelini ödeticem. İnşallah kimse bu duruma düşmez. Revizyon hakkımızı isteyince dilenci muamelesi yapıyorlar sanki Bnm suçum bu halde yaşamak

Bu arada ayni sekilde bende magdurum baska bir doktor tarafindan burnum komple kesildi. Kucucuk birakildi. Polise sikayet ettim yuzumdeki izlerden dolayi taksirle yaralamadan dava acacagim. 8 aydir calisamiyorum. Sizi cok iyi anliyorum lutfen vazgecmeyin..

Ankara tabipler odasına da gidin. Ayrıca soruşturma başlatsınlar. Üye olsun olmasın tüm doktorları soruşturup ceza almasını sağlıyorlar. Hakkınızı arayın. Bendeasla vaxgeçmeyeceğim

Tehditlerden korkmayın. Tüketici olarak deneyim paylaşmanız en doğal hakkınız. Yorum yaptınız diye kimse size hiçbir şey yapamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…