İhsan kuzucu burun estetiği sonucu burnumu yok etti

Eşiniz istemiyorsa zaten hiç denemeyin. O süreç öyle zor ki destek olmadan imkansız

İhsan kuzucuda mı oldu o da? Okadar çok ki onun mağduru. Meğer ben bilmiyormuşum. O kadar çok duyuyorum ki şuan onda ameliyat olup hayatı biten keşke daha önceden buraya yazıp da bu adama ameliyat olucam olmalımıyım diye fikir alsaydım keşkeee

Evet o da ihsan kuzucu da oldu. 1.5 seneye yakin zaman gecti. Revizyon icin doktor bakiyor. Burun kemikleri kalin oldu oncekine gore.

Kötü bir estetik deneyimi olmuş ama sakın üzülmeyin arkadaşımında burun sırtı böyle yok edilmişti revizyon oldu, kaburgadan kıkırdak alıp koydular tekrar yerine geldi şimdi çok mutlu, inşallah düzeleceksiniz

İnşallah durumunuz iyi bir revizyonla duzelir ozlem hanım. Sizi bu hale getirip tehdit ediyorlarsa Allah onlara vicdan merhamet versin...

İnşallah bende düzelirim çok sağolun umut oldu söyledikleriniz

İnşallah durumunuz iyi bir revizyonla duzelir ozlem hanım. Sizi bu hale getirip tehdit ediyorlarsa Allah onlara vicdan merhamet versin...
Tehdit ve inkar hastası değilmişim karalıyor muşum hasta kaydım yokmuş neler neler inanın. Karısı milyonluk tazminat davası açacakmış yorum yaptım diye. Fakat burun revizyonuma gelince konu hoşşttt para vermeyiz kendin geldin vs birçok kötü laflar ediyor. Üstelik o da bir doktor ve üslubu görseniz inanamazsınız. Ve beni bir kere görmedi bile. Tanımıyorum başıma gelenleri bilmiyor direk kocasından adımı duymuş koşmuş yazmış yani. Kendi ayaklarınla geldin ne demekse geldik diye canımızı bile alma hakkına sahip sanıyorlar kendilerini galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…