• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhsan kuzucu burun estetiği sonucu burnumu yok etti

Öncelikle çok geçmiş olsun
Eren Taştan’da ameliyat olun düzeltiyor böyle zor vakaları ama biraz yüksek ameliyat ücreti ama bi zahmet sizi mağdur eden o kasap karşılasın, ve doktorların çoğu birbirini tanıyor istese halleder düzeltme işini ama niyeti bozuk o doktorun. Üslubu vs çok seviyesiz doktor değil kasap resmen. Diploması iptal olsun böylelerinin
Sizin peşinizde koşup telafi etmeye calışırdı düzgün bi insan olsa. En azından üstadları hocaları vardır iyi doktorlar Eren Tastan, Nazım Çerkes gibi, onlara ameliyat ettirip sizi, ödemeyi de o yapardı. Ama niyeti düzgün olsa telafi etmeye çalışsa.
Allah tez vakitte sağlığınıza ve hayal ettiğiniz burna kavuşmayı nasip etsin.
Hocası eren taştandır 8 ay öyle oyaladı hocamla ameliyata girmez düzelticez diye kandırdı. İş ciddiye binince karısına kadar üstüme oynadılar inkara kadar gittiler kendin geldin dediler ne hakaretler ettiler avukatım zaten dava sürecini başlattı ama benden giden gitti işte

Revizyon olmak için hangi doktoru düşünüyorsunuz
Ben ilk önce Haldun kamburoğlunu düşünmüştüm muayeneyi 3 ay sonraya atınca nefes problemimde artınca beklemedim gittim ihsan kuzucu da ameliyat oldum şimdi ise tekrar Haldun kamburoğlundan randevu aldım aralıkta randevum var. Ne diyecek bilmiyorum ama emin değilim bu doktoru da araştırmadan asla karar vermem normalde ama psikoloğa gidiyorum demiştim ya bu süreçte kafayı yediğimden dolayı. Psikoloğum bu doktora iki arkadaşı ameliyat olmuş öneririm dedi. Bu yüzden en çok şuan ona yakınım

Çok üzücü, çok yıpratıcı. Arkadaşım için dr arayışındaydık, sokağından geçmemek lazım. Ama ortaya böyle bir iş çıkaran kişinin de ya bu ameliyatı yapmaması ya da doktor olmaması lazım, rezillik!

Çok üzücü, çok yıpratıcı. Arkadaşım için dr arayışındaydık, sokağından geçmemek lazım. Ama ortaya böyle bir iş çıkaran kişinin de ya bu ameliyatı yapmaması ya da doktor olmaması lazım, rezillik!
Bu doktorun burda o kadar mağduru varmış ki araştırmadığım için ben en çok kendimi suçluyorum cnm

Çok sağolun kaburgadan alınmalı defi bikaç doktor. Düzeleceğim umudu ile 9 ay bekledim onurum gururumla oynandı yalancılıkla suçlandım. hastanesini arasalar bu kadın kimde ameliyat oldu deseler yine ortaya çıkacak kadar basit bir konu dekont var konuşmalar var ve inkar ediliyorum kanım dondu karısının instagrsmdan attığı msjlar karşısında. Kaldı ki karısı beni bir kere görmedi. Kimdir bilmem bir kadın ağzına yakışmayan laflar. Ona da

İhsan kuzucuya nefes problemi için gittim. Burnumun önden hiç bir sıkıntısı yoktu. Nefes alman için şeklini değiştirmem şart dedi. Burnum da çok güzel olacak diye bin türlü vaatler verdi. Ameliyat oldum. Burnumun kenarlarında kemik bırakmış. Başka doktorlara göründüm çatı oturmamış dediler. İhsan kuzucu ısrarla çatıda sorun yok yarım saatlik işlemle halledicem deyip ikinci kez ameliyata aldı. Burun yan kemiğini törpülecem dedi. Ameliyattan çıktım 3 ay sonra burun çöktü komple burun sırtımı almış. İki doktora gittim bana söylenilen bu. Kaburgadan Kıkırdak aKonup yeniden hat çekilmezse burun et yığını gibi kalacakmış. Bununla da kalmadı. Hatasını kabul etti. Ama hiçbir telefona çıkmıyor. Revizyon ücretini karşılamıyor. Tanımadığım insanlara instagramdan yazdırıp beni tehdit ediyor.hakkında yorum yaptım. Yorumumun altına benim hastam değil yazmış bir de yalancılıkla suçluyor. Tüm belgelerimi isteyene özelden atabilirim. Ama bu şekilde bir muameleyi aklım dahi almıyor. Hem hayatımı kararttı hem hatasını kabul etti hem de hastası bile olduğumu inkar ederek aklanmaya çalışıyor.önceki sonraki hallerimi koyuyorum. Takdir sizin
Çok geçmiş olsun öncelikle umarım bir an önce duzelirsiniz sizi o tehtit edenlerinde burnu sizinkinden beter olsun o zaman sizi anlarlar yaptığı burun ortada tehtit etmek nedir revizyon parası vermek zorundasınız biz size para verdik burnumuzu dışarı cikilmayacak hale getirin diyemi hem canım yanmış hem param gitmiş birde senin hatan yüzünden Dünya para verip bir daha o eziyeti çekeceğim olacakmi olmucakmi orası var bide tabi

Böyle başarısız amaliyat yapanlar keşke bir daha hiç amaliyat yapmasa bir sürü hayatı mahfolmus insan var bende burun estetiği magduruyum benide aynı şekilde tehtit edildim başka bir doktor tarafından

KBB ciler bu işi tam anlamıyla yapamıyor. İşin içine estetik giriyorsa plastik cerrahi şart bence. Benim ablamın burnunu da çok ünlü bi KBB doktoru yapmıştı(revizyonla beraber) sonuç hüsran. Madem bi hata yaptın bedelini öde dimi ama

Çok geçmiş olsun öncelikle umarım bir an önce duzelirsiniz sizi o tehtit edenlerinde burnu sizinkinden beter olsun o zaman sizi anlarlar yaptığı burun ortada tehtit etmek nedir revizyon parası vermek zorundasınız biz size para verdik burnumuzu dışarı cikilmayacak hale getirin diyemi hem canım yanmış hem param gitmiş birde senin hatan yüzünden Dünya para verip bir daha o eziyeti çekeceğim olacakmi olmucakmi orası var bide tabi
Google da bi siteci ile anlaşmış durmadan fotoğraf koyduğum yorumu SİLDİRİYOR BEN GERİ EKLİYORUM. Sakın bu adamda kötü yorum yok diye sakın ha kimse gitmesin. Hiçbir doktorunda kötü yorumu yok diye sadece bu sebeple doktor seçmesin. Hepsi satın alma yorum. Birde DoktorTakvimi.com sitesine kesinlikle inanmayın şikayet var ve ekşi sözlüğe girin şikayetleri okuyun DoktorTakvimi sitesi hiçbir olumsuz yorumu yayınlamıyor. Zaten paralarını doktordan alan bir site. Hiçbir tarafsızlığı güvenilirliği bulunmayan bir yer. Aman ha ben bu deneyimi canımla ödedim siz ödemeyin diye paylaşıyorum. Herkes bu dediklerime dikkat etsin.

Böyle başarısız amaliyat yapanlar keşke bir daha hiç amaliyat yapmasa bir sürü hayatı mahfolmus insan var bende burun estetiği magduruyum benide aynı şekilde tehtit edildim başka bir doktor tarafından
Ben muayenesinin önüne gidip haber kanalı çağırıcam gerekirse o noktaya gidicem. Susmayın arayın hakkınızı

KBB ciler bu işi tam anlamıyla yapamıyor. İşin içine estetik giriyorsa plastik cerrahi şart bence. Benim ablamın burnunu da çok ünlü bi KBB doktoru yapmıştı(revizyonla beraber) sonuç hüsran. Madem bi hata yaptın bedelini öde dimi ama
KBB pişmanlıktır. Benim ilk niyetim nefes olmasaydı zaten bu ameliyatı olmazdımda oldum diyelim kbb asla gitmezdim

Ben muayenesinin önüne gidip haber kanalı çağırıcam gerekirse o noktaya gidicem. Susmayın arayın hakkınızı
Bende dava ettim zaten asla peşini bırakmam o istetigini desin ben yine onun nasıl burun yaptığını söyler gösteririm yaptığı burun ortada şikayet edemez onun sitesinde şikayet yazdım resimli olarak paylaştım ben yandım başkası yanmasın çok zor bir durum psikoji felan kalmadi

Google da bi siteci ile anlaşmış durmadan fotoğraf koyduğum yorumu SİLDİRİYOR BEN GERİ EKLİYORUM. Sakın bu adamda kötü yorum yok diye sakın ha kimse gitmesin. Hiçbir doktorunda kötü yorumu yok diye sadece bu sebeple doktor seçmesin. Hepsi satın alma yorum. Birde DoktorTakvimi.com sitesine kesinlikle inanmayın şikayet var ve ekşi sözlüğe girin şikayetleri okuyun DoktorTakvimi sitesi hiçbir olumsuz yorumu yayınlamıyor. Zaten paralarını doktordan alan bir site. Hiçbir tarafsızlığı güvenilirliği bulunmayan bir yer. Aman ha ben bu deneyimi canımla ödedim siz ödemeyin diye paylaşıyorum. Herkes bu dediklerime dikkat etsin.
Bende o yorumlara aldandım hiç kötü yorum yok aa süper dedim o iş öyle değilmiş çok acı bir şekilde öğrendim şikayet vara bende yazdimim resim paylaştım amaliyat olacak biri yazmış ama yorumlara bakınca çok iyi doktor neden böyle yazdınız gidin olun burnunuz çöksün görürüm. Sizi asla o yalan yorumlara inanmayın zaten kendilerini çok iyi doktor olarak görüyorlar kötü yorumlar silinmiş hepsi iyi yorumlar kendi yalanlarina inanıyorlar

Bende yorumlara güvenip oldum 4.9 bu kişinin yorumu konya da burnum düz iken burnumu yamulttu delikleri çok kötü derileri kesip yamalar yapmış kopan derilerden burun ucunu komple kesmiş nefes sorunları yaşadım sorunları söylediğimde bununla yaşamayı öğren dedi . Hesabında paylaştığı hastalar da çok kötü bi kadının burnu ağaç kakana benziyor bazılarının delikleri benimki gibi onlara da deliğin asimetrik ödem cartcurt kandırdı heralde beni de , deliğimde asimetri vardı ne bir şey benide kandırmaya çalıştı sakın kanmayın bunlara iyi işini hakkıyla yapan eğri bile olsa her şeyi bile düzeltiyor

Bende yorumlara güvenip oldum 4.9 bu kişinin yorumu konya da burnum düz iken burnumu yamulttu delikleri çok kötü derileri kesip yamalar yapmış kopan derilerden burun ucunu komple kesmiş nefes sorunları yaşadım sorunları söylediğimde bununla yaşamayı öğren dedi . Hesabında paylaştığı hastalar da çok kötü bi kadının burnu ağaç kakana benziyor bazılarının delikleri benimki gibi onlara da deliğin asimetrik ödem cartcurt kandırdı heralde beni de , deliğimde asimetri vardı ne bir şey benide kandırmaya çalıştı sakın kanmayın bunlara iyi işini hakkıyla yapan eğri bile olsa her şeyi bile düzeltiyor
Bunlar tezgah açmış insan hayatı umrunda olmadan kesip biçip bi de üstüne insanın bi güzel parasını alıp köşeye çekiliyorlar. Ameliyat sonrası umurlarında değil. Sessiz kalmamalıyız. Dava edin. Gerekirse çıkın televizyona. Rezil edin. Ben öyle yapıcam yanına bırakırsam gözlerim açık gider asla yakasını bırakmam

Bende o yorumlara aldandım hiç kötü yorum yok aa süper dedim o iş öyle değilmiş çok acı bir şekilde öğrendim şikayet vara bende yazdimim resim paylaştım amaliyat olacak biri yazmış ama yorumlara bakınca çok iyi doktor neden böyle yazdınız gidin olun burnunuz çöksün görürüm. Sizi asla o yalan yorumlara inanmayın zaten kendilerini çok iyi doktor olarak görüyorlar kötü yorumlar silinmiş hepsi iyi yorumlar kendi yalanlarina inanıyorlar
Buraya yazma amacım tek tarafsız olan yer burası. İnsanları bilgilendirmek. Her yoruma kanmasınlar. 40 tl ye yorum satılıyorlar şaka değil. O yorum satan kişiler bilmiyor ki insanlar kanıp ameliyat olup çocuğu çocuğu hayatı perişan oluyor. Ne doktor takvimi ne doktorun sitesindeki yorumları ASLA KANMAYIN TUZAK

Back
X