- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi philosophy
-
Oovv tam aradığım kitap.hemen bakiyorum :)Evet kizlar, bir kitaptan bahsedeyim. Derle topla rahatla. En cok harcamayi kitaba yaparim ve hic pisman degilim asla korsan kitap almam orjinal alip baskalarininda okumasini saglarim. Derle topla kitabi kesinlikle sizlere cok fayda sagliyor. Zaman zaman ordaki ufak bilgileri burdada paylasacagim. Yazar derki az esya cok huzur. Ben ozellikle evimde 10 yil yetecek ince corap oldugunu gordum...sok yasadim.bi duzene gecince gardolabiniz o kadr sasiriyorsunuz ki. Birbirinin benzeri bircok kiyafet goruyosunuz. Alma ihtiyaci hissetmiyorsunuz.
Ben de okuyayım o kitabıOovv tam aradığım kitap.hemen bakiyorum :)
Siz çok büyük aşama kaydetmissiniz.bravo,darısı bize.Ben de alışverişten nefret ediyorum
Özellikle Zaman'ım çok gidiyor, para da tabi.
Avm ye gitmiyorum, internette giysi bakmıyorum, göz görmeyince Gönül de istemiyor
Odaklanmam gereken giysi almak değil, var Olanları elden çıkarıp basit bir hayat yasamak gibi hissediyorum
Bende giden paralara çok üzülüyorum,şöyle orta karar bir araba alınırdi.C CallanPinckney aramıza hoşgeldin canım.
Burası süper oldu yaa.
Ama bugüne dek aldıklarımı gitmediklerimi falan düşünüyorum da allahım afaganlar basıyor.
Giden paralarıma yanıyorum.
Kesinlikle alınırdı.Bende giden paralara çok üzülüyorum,şöyle orta karar bir araba alınırdi.
Kesinlikle.... Zaman konusu çok daha berbat neresinden basliyim bilmiyorum,mesela bugün sabahtan akşama internet başındaydım.zamanımı planlayamiyorum,oysa yapmak istediğim o kadar çok şey varki,okumak istediğim kitap...Ama yok malesefKesinlikle alınırdı.
Yarın iş var. Ben genelde akşamdan hazırlarım giyeceklerimi çantamı galan.
Ne giysem diye düşünüyorum. Havalar soğumadan şu gömleğimi giysem yok şu eteğimi yoksa şu elbiseyi mi??? Uzayıp gidiyor bu liste. Üstelik ben nerdeyse bi yıldır minimuma. Indirdim alışveriş olayını.
Hep paradan konuştuk kızlar
Biraz da zamandan bahsedelim mi
Zamanımızı nasıl değerlendiriyoruz
Onu da mı hor kullanıyoruz.
Ben de meyve sikacagi ve foto makinesi almıştım.cok az kullandım, onları gördükçe üzülüyorum ciddenC CallanPinckney aramıza hoşgeldin canım.
Burası süper oldu yaa.
Ama bugüne dek aldıklarımı gitmediklerimi falan düşünüyorum da allahım afaganlar basıyor.
Giden paralarıma yanıyorum.
Ben bu konuda sanırım biraz iyi durumdayım.Kesinlikle.... Zaman konusu çok daha berbat neresinden basliyim bilmiyorum,mesela bugün sabahtan akşama internet başındaydım.zamanımı planlayamiyorum,oysa yapmak istediğim o kadar çok şey varki,okumak istediğim kitap...Ama yok malesefbu konuda da yardım bekliyorum bende.
Nasıl yaptınız,benim çocuğum var,ona bile yeterince vakit ayirdigimi düşünmüyorum.maneviyat adına da birşey yapamıyorum,nasıl duzenliyorsunuz vaktinizi?Ben bu konuda sanırım biraz iyi durumdayım.
Eskiden berbat halde idim. 1.5 yıldır toparladım.
Haftada 4 gün birer saat spor yapıyorum.
Namaz kılıyorum
Hergün okuduğum zikirlerim var.
Hergün en az 50 sayfa kitap okuyorum.
Bi de işe gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?