keşke etrafımızda gerçekten ihtiyaç sahiplerine ulşabileceiğimiz bir platform olsa...birebir yardımlarımızı teslim edebileceğimiz başka türlüsüne güvenmiyorum çunku.ben de elımden geldıgınce yardım etmek ısterdım o zaman ama maalesef suıstımal cok fazla.
arka komsumuz yenı ev aldı arabaları var ve 9 cocukları var...3 u ıcın yardım alıyorlar aynı zamanda yatılı okula ucretsız ıhtıyac sahıbı adı altında yazdırmıslar.ama ev alacak paraları var.bumudur ıhtıyac sahıbı?
bır kez kadıkoyde bebegı ıle bır kadın yanıma gelıp sadece yemek ıstedıgını ac oldugunu soyledı,markete gıdelım ıkı ekmek makarna fılan alabılırmıyım dedi..bebege kıyamadım pekı dedım ama o kadın yanında cocugu kucagında bebek bır kosurdular en son mozerella peynırı gordum kasadan gecerken!basıretım baglandı mudahale edemedım odedım..hala pişmanım kasıyerlerde,sizin gıı 10 kişiyle geliyorlar gunde dedi...
karadenızde okudum beledıye komur yardımı yapardı ıhtıyac sahıplerıne,en zengınler bıle alırdı o komurlerden...
ben yardım meleklerı bolumune konu actım,gorduklerımden sonra sadece elden vermek ıstıyorum o yuzden mugla da dedim ama oraya da cevap gelmedi..sizin anlayacagınız ben cevremde bulmak ıcın cok cabaladım ama yok maalesef...
yardım edıyoruz ama ne kadar yerıne ulasır kımlerın cebıne gider orası muamma...