• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İhtiyacı olan tanıdığı olan var mı?

bogurtlenkusu

Çay' bırak o day'mın.
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2013
4.845
8.803
248
Tekerleme gibi başlık oldu. :)
Arkadaşlar ihtiyacı olan bi tanıdığınız var mı?
Öğrenci olur, öğrenci olur işte genel olarak.
Elimde bulunan bazı tabak çanak kase bardak vs mutfak eşyalarını ücretsiz göndermek istiyorum.
Burdan bi arkadaşımız da kıyafet göndermek istiyormuş onun ayrıntılarını bilmiyorum.
Bize katılmak isteyenler de olabilir tabii.
Var mı böyle tanıdıklarınız?

Elimde bulunan bazı tabak çanak kase bardak vs mutfak eşyalarını ücretsiz göndermek istiyorum.
Burdan bi arkadaşımız da kıyafet göndermek istiyormuş onun ayrıntılarını bilmiyorum.
Yardım melekleri kısmında vardır mutlaka birileri o bölüme baksaydınız

Baktım, fakat bu tarz talebi olan kimseyi göremedim. Hoş olsa da, başlık açar mı kimse tabak için bilemiyorum, duyurmam gerekiyormuş gibi hissettim.
Yoo iyi yapmısın, inşallah ihtiyacı olan biri nasiplenir. Kıyafet için konu açanı görmüştüm ben orda elinizde kıyafet falanda varmış ya ondan dedim.

Yoo iyi yapmısın, inşallah ihtiyacı olan biri nasiplenir. Kıyafet için konu açanı görmüştüm ben orda elinizde kıyafet falanda varmış ya ondan dedim.
Kıyafetler bi arkadaştaymış belki odur başlık açan da. :)
Evet, buradan birinin çıkması benim de temennim.

Acaba fotoğraflayıp ikinci el bölümüne konumu açsanız? İsteyene ücretsiz gönderirsiniz, kimin neye ihtiyacı varsa bulmuş olur. Her parça ihtiyacı olan birinin eline geçer, kullanılır böylelikle.

Bul
u
bulundugun yerin belediyeeine yada kaymakamligina telefon edersen yardimci olabilirler. Artik sevgi evleri aciliyor her yere yetim ve oksuz cocuklar icin onlardan daha coo ihtiyac sahibi olmaz heralde

ben bir köyde öğretmenlik yapıyorum.burada her türlü şeye ihtiyaç duyuyorlar.poşete bile ihtiyaçları oluyor...

ben bir köyde öğretmenlik yapıyorum.burada her türlü şeye ihtiyaç duyuyorlar.poşete bile ihtiyaçları oluyor...
Nerdesiniz?
Bu tarz mutfak eşyasına ihtiyaç duyabilecekler var mıdır orda? Çünkü bi ailenin beklentisini karşılar mı göndereceklerim, bişmiyorum. Yine de gönderebilirim sizce uygunsa.

Acaba fotoğraflayıp ikinci el bölümüne konumu açsanız? İsteyene ücretsiz gönderirsiniz, kimin neye ihtiyacı varsa bulmuş olur. Her parça ihtiyacı olan birinin eline geçer, kullanılır böylelikle.
Oraya konu açtım aslında. Ama ordan bişey çıkması biraz zor, orda piyasa yüksek bildiğin. :) yine de bi güncelleyeyim bugun de.

Benim bir kız öğrencim var. Babası vefat etmiş geçen sene, komşu yardımı ile gecekonduda geçiniyorlar. Okulca da biliniyor ve senede bir kere bot ve mont yardımı yapılıyor.
Okuyanların aklında bulunabilir oldukça da çalışkan ve gururlu bir kız.

ama bu şekilde paralı cimriler de faydalanmış olur.
Eskiden Osmanlıda ihtiyaç oyukları varmış. Sadaka vermek isteyen gider o oyuntuya bırakırmış. Almak isteyen de ihtiyacı olduğu kadar alırmış. Yani hem veren el, alan eli görmüyor, hem de alan el veren eli görmüyor.

Back
X