- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi bogurtlenkusu
-
Yardım melekleri kısmında vardır mutlaka birileri o bölüme baksaydınızTekerleme gibi başlık oldu. :)
Arkadaşlar ihtiyacı olan bi tanıdığınız var mı?
Öğrenci olur, öğrenci olur işte genel olarak.
Elimde bulunan bazı tabak çanak kase bardak vs mutfak eşyalarını ücretsiz göndermek istiyorum.
Burdan bi arkadaşımız da kıyafet göndermek istiyormuş onun ayrıntılarını bilmiyorum.
Bize katılmak isteyenler de olabilir tabii.
Var mı böyle tanıdıklarınız?
Baktım, fakat bu tarz talebi olan kimseyi göremedim. Hoş olsa da, başlık açar mı kimse tabak için bilemiyorum, duyurmam gerekiyormuş gibi hissettim.Yardım melekleri kısmında vardır mutlaka birileri o bölüme baksaydınız
Yoo iyi yapmısın, inşallah ihtiyacı olan biri nasiplenir. Kıyafet için konu açanı görmüştüm ben orda elinizde kıyafet falanda varmış ya ondan dedim.Baktım, fakat bu tarz talebi olan kimseyi göremedim. Hoş olsa da, başlık açar mı kimse tabak için bilemiyorum, duyurmam gerekiyormuş gibi hissettim.
Kıyafetler bi arkadaştaymış belki odur başlık açan da. :)Yoo iyi yapmısın, inşallah ihtiyacı olan biri nasiplenir. Kıyafet için konu açanı görmüştüm ben orda elinizde kıyafet falanda varmış ya ondan dedim.
Yok senin arkadaşın değildir :) biri kıyafete ihtiyacım var diye konu açmıştı yani.Kıyafetler bi arkadaştaymış belki odur başlık açan da. :)
Evet, buradan birinin çıkması benim de temennim.
uTekerleme gibi başlık oldu. :)
Elimde bulunan bazı tabak çanak kase bardak vs mutfak eşyalarını ücretsiz göndermek istiyorum.
Burdan bi arkadaşımız da kıyafet göndermek istiyormuş onun ayrıntılarını bilmiyorum.
ben bir köyde öğretmenlik yapıyorum.burada her türlü şeye ihtiyaç duyuyorlar.poşete bile ihtiyaçları oluyor...Tekerleme gibi başlık oldu. :)
Nerdesiniz?ben bir köyde öğretmenlik yapıyorum.burada her türlü şeye ihtiyaç duyuyorlar.poşete bile ihtiyaçları oluyor...
Oraya konu açtım aslında. Ama ordan bişey çıkması biraz zor, orda piyasa yüksek bildiğin. :) yine de bi güncelleyeyim bugun de.Acaba fotoğraflayıp ikinci el bölümüne konumu açsanız? İsteyene ücretsiz gönderirsiniz, kimin neye ihtiyacı varsa bulmuş olur. Her parça ihtiyacı olan birinin eline geçer, kullanılır böylelikle.
ben bir köyde öğretmenlik yapıyorum.burada her türlü şeye ihtiyaç duyuyorlar.poşete bile ihtiyaçları oluyor...
MerhabaBenim var sanırımama.nasil denilir bilemedim
konyanın bir köyündeyim...özelden mesajlaşıp istediğiniz bilgileri verebilirim. teşekkür ederim ilginize.Nerde çalışıyorsunuz yani hangi şehirde? Bende de yepyeni montlar kışlık kıyafetler falan var
gönderirseniz bu malzemelere ihtiyaç duyacak ailelere paylaştıracağım zaten..konyadayımNerdesiniz?
Bu tarz mutfak eşyasına ihtiyaç duyabilecekler var mıdır orda? Çünkü bi ailenin beklentisini karşılar mı göndereceklerim, bişmiyorum. Yine de gönderebilirim sizce uygunsa.
ama bu şekilde paralı cimriler de faydalanmış olur.Acaba fotoğraflayıp ikinci el bölümüne konumu açsanız? İsteyene ücretsiz gönderirsiniz, kimin neye ihtiyacı varsa bulmuş olur. Her parça ihtiyacı olan birinin eline geçer, kullanılır böylelikle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?