Bana edebilirsiniz eşim kanser hastasi ve ev almak istiyorum .Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Bana dua edebilirsiniz ismim Esra eşimin ismi ufuk çocuğumuz olsun istiyoruz 2.5yillik evliyizArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Eşiniz için 100 ya şafi ev almaniz için 100 ya Rezzak okumaya baslicam bitince yazarım burdanBana edebilirsiniz eşim kanser hastasi ve ev almak istiyorum .
Bana dua edersen eşim ve ev icin istiyorum dua
Allah razi olsun
Sizin içinde duha süresinde bir ayet var kaçıncı ayet bilmiyorum huzur için 41 adet okucamO kadar ihtiyacım olan bir anda yazmissiniz ki Allah razı olsun. Bana da huzur için dua eder misiniz Allah dualarınızı kabul etsin
Meme kanserini yeni atlattim sağlım için ve evlat edinmek için başvuru yaptıkArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Okudum yüce rabbim kabul eder hayırlısıyla inşallahBana edebilirsiniz eşim kanser hastasi ve ev almak istiyorum .
Bana dua edersen eşim ve ev icin istiyorum dua
Allah razi olsun
Okudum kurban olduğum kabul eder hayırlısıyla inşallahBana dua edebilirsiniz ismim Esra eşimin ismi ufuk çocuğumuz olsun istiyoruz 2.5yillik evliyizteşekkür ederim. Birde ablamın aile ve sağlık problemleri var onun içinde dua eder misiniz ismi onur
Sizin içinde okudum Allah'ım kabul eder inşallahO kadar ihtiyacım olan bir anda yazmissiniz ki Allah razı olsun. Bana da huzur için dua eder misiniz Allah dualarınızı kabul etsin
100 ya şafi okurum ama evlat edinmek için ne okunur bilmiyorum istediğiniz dua varsa yazarsanız çok sevinirimMeme kanserini yeni atlattim sağlım için ve evlat edinmek için başvuru yaptıkdua edermisiniz
Allah razı olsunOkudum kurban olduğum kabul eder hayırlısıyla inşallah
Meryem suresi okunuyor canım100 ya şafi okurum ama evlat edinmek için ne okunur bilmiyorum istediğiniz dua varsa yazarsanız çok sevinirim
Cok gecmıs olsun ınsallah birdaha kötü birşeyle karsılasmazsınız. Bende dun ele baya gelen sert bır sey farkettım mastıt olmusumda sut orda toplanmıs sertlemıs gıbı baya buyuk bır yerde. İçi sıvı dolu basıt kıst dedıler ama yınede korktum. Allah kımseye gostermesınMeme kanserini yeni atlattim sağlım için ve evlat edinmek için başvuru yaptıkdua edermisiniz
Allah razi olsun agiziniza yureginize saglikOkudum yüce rabbim kabul eder hayırlısıyla inşallah
Sizin icin akşam abdes alip bende dua edicem inşallah eski sagliginiza kavuşup saglikli bir şekilde anne adayi olursunuzMeme kanserini yeni atlattim sağlım için ve evlat edinmek için başvuru yaptıkdua edermisiniz
Bunu akşam ki okumalarimin arasına katarimMeryem suresi okunuyor canım
Hepimizden razı olsun kurban olduğum herkesin gönlündekini hayırlı etsin hayırsız olanı gönlünden çıkarsın insallahAllah razı olsun
Hepimizden razı olsun kurban olduğumAllah razi olsun agiziniza yureginize saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?