TM dir sizin için 100 defa yunus peygamberimizin balığın karnındayken okuduğu tesbihi okucambenim için de iş arayışım için eder misiniz rica etsem? adım çağla :)
çok teşekkür ederim, allah razı olsun :)TM dir sizin için 100 defa yunus peygamberimizin balığın karnındayken okuduğu tesbihi okucam
TM dir akşam sizin içinde Meryem süresini okucamİki yıllık evliyim Çocuk istiyorum bana da dua eder misin lütfen
Allah razı olsunSizin icin akşam abdes alip bende dua edicem inşallah eski sagliginiza kavuşup saglikli bir şekilde anne adayi olursunuz
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunTM dir akşam sizin içinde Meryem süresini okucam
Allah razı olsun100 ya şafi okurum ama evlat edinmek için ne okunur bilmiyorum istediğiniz dua varsa yazarsanız çok sevinirim
Aminnn Allah razı olsunCok gecmıs olsun ınsallah birdaha kötü birşeyle karsılasmazsınız. Bende dun ele baya gelen sert bır sey farkettım mastıt olmusumda sut orda toplanmıs sertlemıs gıbı baya buyuk bır yerde. İçi sıvı dolu basıt kıst dedıler ama yınede korktum. Allah kımseye gostermesın
Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Allah sifa versin.O kadar zor durumda ve çaresizim ki.. sizin mesajınız görünce yazmak istedim annem kanser hastası çok zorluk çekiyoruz elimizden hiçbirşey gelmiyor dua etmekten başka hiçbirşey yapamıyorum Rabbimden bir mucize bekliyorum Allah rızası için annem içinde dua edin kimin duası geçer belli olmaz belkide sizinki geçerşimdiden Allah razı olsun.
Canım 35 yaşındayım, 18 aydır bebek istiyoruz. 3. Aşılamamı oldum. Yarın test yapacağımArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Ayyy dostlarım dualarınızda bana da yer verin, yeni tüp bebek tedavisi oldum hayırlısıyla olumlu sonuç almayı çok istiyorum. Çok başarısız sonuçlarım var Allah saklasın bu defa insallah sağ Salim alırız kucağımızaArkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Sizin için 100 safi ve Meryem suresini okudum rabbim açılan ellerinizi boş cevirmesin inşallahMeme kanserini yeni atlattim sağlım için ve evlat edinmek için başvuru yaptıkdua edermisiniz
Yunus peygamberin tespihinden 100 adet okudumbenim için de iş arayışım için eder misiniz rica etsem? adım çağla :)
Meryem suresini okudumİki yıllık evliyim Çocuk istiyorum bana da dua eder misin lütfen
Sizin için yasin okudumO kadar zor durumda ve çaresizim ki.. sizin mesajınız görünce yazmak istedim annem kanser hastası çok zorluk çekiyoruz elimizden hiçbirşey gelmiyor dua etmekten başka hiçbirşey yapamıyorum Rabbimden bir mucize bekliyorum Allah rızası için annem içinde dua edin kimin duası geçer belli olmaz belkide sizinki geçerşimdiden Allah razı olsun.
Allah razı olsun. Rabbim kalbindekini hakkında hayırlı, hakkında hayırlı olanı da kalbine razı eylesin inşallahMeryem suresini okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?