İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

100 ya şafi okurum ama evlat edinmek için ne okunur bilmiyorum istediğiniz dua varsa yazarsanız çok sevinirim
Allah razı olsun gönlünüzden geçen bir dua okursaniz daha makbul olur rabbim kabul etsin çok teşekkür ederim

Aminnn Allah razı olsun korkmayın ama kontrole gidin ihmal etmeyin sizede geçmiş olsun rabbim kimselere yaşatmasın

Ben kendim için değil ama çok yakın bir arkadaşım için sizden dua etmenizi istiyorum.. bebeği olsun istiyor, ismi canan.
Şimdiden Allah razı olsun

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum

O kadar zor durumda ve çaresizim ki.. sizin mesajınız görünce yazmak istedim annem kanser hastası çok zorluk çekiyoruz elimizden hiçbirşey gelmiyor dua etmekten başka hiçbirşey yapamıyorum Rabbimden bir mucize bekliyorum Allah rızası için annem içinde dua edin kimin duası geçer belli olmaz belkide sizinki geçer şimdiden Allah razı olsun.

Allah sifa versin.

Canım 35 yaşındayım, 18 aydır bebek istiyoruz. 3. Aşılamamı oldum. Yarın test yapacağım umarım hayırlı sağlıklı evlatlarım olur yarın güzel haberi alırım dualarınıza ihtiyacım var. Biliyorum ki Müslümanın müslümana ettiği dualar güçlüdür makbuldür. Gerçekten tükenmiş haldeyim. Hiç bebeğim olmayacak gibi hissetmeye başladım Allah sizin de dileklerinizi kabul etsin açta açıkta bırakmasın, evlatla, aile ile sınamasın.

Ayyy dostlarım dualarınızda bana da yer verin, yeni tüp bebek tedavisi oldum hayırlısıyla olumlu sonuç almayı çok istiyorum. Çok başarısız sonuçlarım var Allah saklasın bu defa insallah sağ Salim alırız kucağımıza
Dua eden herkesten Allah razı olsun amin

Sizin için yasin okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…