İhtiyacı olanlar için dua etmek istiyorum

Allah razı olsun bu arada arkadaşlar okuduğum kişilerin cevaplarını yazdım ama ben yeni yazmaya başladım o yüzden bu formu çok bilmiyorum okumadiklarim tekrar yazarlarsa çok sevinirim cahilligimi bagislayin lütfen

Arkadaşlar ihtiyacı olan varsa yazabilir mi dua etmek istiyorum
Nekadar güzel ya. Duaya ihtiyacı olan varmı diye sormak. Gerçekten alkışlamak istiyorum sizi Bir gün senin de ihtiyacın olursa İnşallah dua edenin çok olsun kardeşim
O doğduğundan beri 6 aydır ettiğim dua Kızımın yokluğunu kızımın acısını Allah bana göstermesin İnşallah Onu çok seviyorum

Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin

Canim banada dua eder misin. Hayatimdaki sıkıntıların gecmesi icin.
Sizin
100 tane ya şafi okudum

Ayetel Kürsi vee sağlık için okunabilcek her dua vesveseden kurtulmak içinde dua biliyorsanız eğer benim için okur musunuz bu. Güzel gecede

100 adet la ilahe illallah okumuştum
Eşime güzel ve bereketli, seveceği bir iş için dua eder misin
100 adet la ilahe illallah okumuştum sizin kismetinizmis kurban olduğum inşallah eşinize istediği gibi bir iş nasip eder evinize bereket yağmur gibi yağar

Merhaba banada dua edermsn
İsmim yağmur hayırlı bir iş için hakkıma herşeyin en hayırlısının afiyetle nasip olması için

Ne güzel bu kalbiniz var rabbim sizinde gönlünüzden geçen duaları kabul eylesin inşallah

Lütfen banada edermisiniz çocuğum olsun istiyorum 41 yaşındayım ama bugün iyicene umutsuzluğa kapildım artık biraksam mi uğraşmasam mi diye düşünüyorum dualarınıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…