- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
2 haftadır bir etüt merkezinde çalışıyorum.Öğrenci sayısı çok fazla.Branşımda 2 tane deneyimli ögretmen var. Birisi 9 10 11 e digeri 12 ve mezunlara girecekti.Ben işe girerken kurucu ihtiyacım yok ama seni alıyorum dedi. İş başı yapmadan da bu sene iyi efor sarfet, seneye kadroya alalım seni dedi. Ama seneye 9 10 11 i bana verse diger hocamız boşta kalacak.Geçen hafta yogun degildim. Bu hafta 3gün belli saatlerde birebire gidiyorum. Her saatim dolu.Yeni kayıt olanlar için telafi dersi yapıyorum.Birebir isteyenlere ders anlatıyorum. 9ları da bana verdiler. 9ların dersine artık ben giriyorum.İki hocadan birine soru soruyorum, mesela dün telafi dersinde hangi konuyu anlatayım, nasıl yapayım diye sordum. Aldıgım cevap sen ayarla, nasıl istıyorsan öyle yap oluyor. 9larda hangi plana kadar gideyim, fasikül fasıkül mü gideyim diye sorduğumda patron sensin cevabını alıyorum. Artık gerekmedikçe soru sormayacağım ona.
Şunu merak ediyorum. Saatlerim bu kadar yogunken ihtiyacı olmasa kurucu beni alır mıydı? Maaşta alıyorum.İşe girerken ne kadar maaş istiyorsun diye de sordu. İşimi kaybetmekten çok korkuyorum. Hergün 7 de kalkıp o günkü birebirler için ders çalışıyorum. Ve kovulmaktan başarısız olmaktan korkuyorum. Şimdilik iyi gidiyor şükür. Ama bu korkum geçmiyor
Şunu merak ediyorum. Saatlerim bu kadar yogunken ihtiyacı olmasa kurucu beni alır mıydı? Maaşta alıyorum.İşe girerken ne kadar maaş istiyorsun diye de sordu. İşimi kaybetmekten çok korkuyorum. Hergün 7 de kalkıp o günkü birebirler için ders çalışıyorum. Ve kovulmaktan başarısız olmaktan korkuyorum. Şimdilik iyi gidiyor şükür. Ama bu korkum geçmiyor