İiirrrkekk çocuk takıntısı

Bizde de kiz hasreti var. Esim 3 erkek kardes eltimin de benim de oglu var. Kv bi kiz yapamadiniz kiz yapana onu alcam bunu yapcam fln der hep. Biz de esimle kizimiz olsun cok istiyoruz. Oglumu tabi ki cok seviyorum ama kiz evlat baska olur. İnsallah ikinciye cok amin :KK200::emir_bebek:

Aksine o deri en hassas kısmı koruyor. Temizliğine dikkat edilirse gayet hijyenik. O deri kesildiği için erkekler daha az zevk alıyor ve erken boşalma problemi de yaşıyor. Ben çok pişmanım araştırmadan sünnet ettirdiğime mesela
Bende pismanim. Resmen koyun gibi sürüye uydum. Keske yaptirmasaydim.

Bizde de kiz hasreti var. Esim 3 erkek kardes eltimin de benim de oglu var. Kv bi kiz yapamadiniz kiz yapana onu alcam bunu yapcam fln der hep. Biz de esimle kizimiz olsun cok istiyoruz. Oglumu tabi ki cok seviyorum ama kiz evlat baska olur. İnsallah ikinciye cok amin :KK200::emir_bebek:
Allah sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah🤲

Bende pismanim. Resmen koyun gibi sürüye uydum. Keske yaptirmasaydim.
Eşimle benim dini inanışımız da yoktu jes. Pisi pisine yaptık. Neymiş aileler ne dermiş, sevgilileri bir şey der de ortaya çıkarsa flnmış. Yani gören neden söyleşin ki. Yada yaptırdık deseydik aileler aç bakalım mı diyecekti. Çok aptallık ettim

Vallahi saçma sapan muhabbetler. Biz eşimle hep kızımız olsun istemistik, Allah'a çok şükür kızımız oldu. Eşime soruyorlar kız mı erkek mi diye, eşim Allah'a çok şükür kız der hep :)

Hiç takmayın, soy muhabbeti yüzünden erkek takıntısı var burda.
Amerika'da şimdi herkes kız çocuk yapıyormuş mesela, cinsiyet seçimi ile.

Eşimle benim dini inanışımız da yoktu jes. Pisi pisine yaptık. Neymiş aileler ne dermiş, sevgilileri bir şey der de ortaya çıkarsa flnmış. Yani gören neden söyleşin ki. Yada yaptırdık deseydik aileler aç bakalım mı diyecekti. Çok aptallık ettim
Benim dini inanisim var ama cok farklı söylemler var bu konuda. Mesela bazı pipiler asla kesilmemeli bunu bile bilmeden yillarca her onune gelen kesmis. Sonra türlü sorunlar. Ben de bu sorunları evladim ilerde yaşar kendini uzer psikolojisi bozulur diye harap ettim kendimi 1 haftadir. Çok üzgünüm gerçekten hassas olduğum bir konuydu bu 😪

Merhabalar . Genelde gözlemlediğim için yazma gereği duydum . Bir kızım var , çok şükür. Çok ta mutluyum . Ama hamileliğimden beri olur olmadık şeyler duydum , kayınvalidem ; elinde olsa erkek olur da elinde değil ne yapacaksın dedi mesela ilk. Doğdu, komşum buna bir erkek kardeş lazım dedi . Hepsini duymamış gibi yaptım cunku kız olduğu için tam tersine çok mutluydum , çok güzel bir bağ kurdum onunla .
Dün de yakın arkadaşım var , beraber parka götürdük , 2 yaşında oğlu var . Onu severken ikide bir “iirrkekk ya errrkeeek” deyip duruyor , . Bana da , inşallah Birgün bir oğlun olur çok başka bir his gibi bişey dedi . Bende ona , benim için özel olan cinsiyet değil . Aramızdaki bağ dedim .
Her beyse gerçekten anlamıyorum nedir bu erkek takıntısı.. sünnet mi olacak erkeğim diyor , bende bunun saçma olduğunu , kız çocuk ta Regl olunca bi pasta ile kutlayacağımı , sünnet ile arada hiçbir fark görmediğini söyledim. Ben mi bişeyleri kaçırıyorum , bu konuda fikirlerimi söyledim, yurtdışında mı yaşadın sen gibi bişey dedi. Bana göre gerçekten hiç bir fark yok elimde olsa yine kızımı isterdim
Cahil insanlar işte sen boşver duyma her yerde var bunlardan, bende oğlum olacak diyorum olsun sağlık olsun o da can sayılır diyorlar 😁 burda da herkes kız seviyor

Türkiye’de yaşamasak bence de sünnet çok gereksiz. Ama bu çocuğun sünnetsiz diye dalga geçilmesi de var. Böyle bir ortamda sürüye uymaktan başka çare yok.

Pipiye düğün yapmak çok gereksiz o ayrı
Bu yüzden oğlumu 11 yol sünnet ettirmedim sonra anne arkadaşlarım hepsi sünnet olmuş ben neden olmadım diyip durdu bende pes ettim kestirdim ilkokul çocuklarında bile mahalle baskısı var baş edemedim

Merhabalar . Genelde gözlemlediğim için yazma gereği duydum . Bir kızım var , çok şükür. Çok ta mutluyum . Ama hamileliğimden beri olur olmadık şeyler duydum , kayınvalidem ; elinde olsa erkek olur da elinde değil ne yapacaksın dedi mesela ilk. Doğdu, komşum buna bir erkek kardeş lazım dedi . Hepsini duymamış gibi yaptım cunku kız olduğu için tam tersine çok mutluydum , çok güzel bir bağ kurdum onunla .
Dün de yakın arkadaşım var , beraber parka götürdük , 2 yaşında oğlu var . Onu severken ikide bir “iirrkekk ya errrkeeek” deyip duruyor , . Bana da , inşallah Birgün bir oğlun olur çok başka bir his gibi bişey dedi . Bende ona , benim için özel olan cinsiyet değil . Aramızdaki bağ dedim .
Her beyse gerçekten anlamıyorum nedir bu erkek takıntısı.. sünnet mi olacak erkeğim diyor , bende bunun saçma olduğunu , kız çocuk ta Regl olunca bi pasta ile kutlayacağımı , sünnet ile arada hiçbir fark görmediğini söyledim. Ben mi bişeyleri kaçırıyorum , bu konuda fikirlerimi söyledim, yurtdışında mı yaşadın sen gibi bişey dedi. Bana göre gerçekten hiç bir fark yok elimde olsa yine kızımı isterdim
Maalesef toplumumuzda bu tarz yaklaşımlar çok fazla. Çevremizde hayata bakışı oldukça dar, sığ bir anlayışla yaşayan pek çok insan var. Onlara laf anlatmak çok güç. Siz ne derseniz deyin kapasiteleri kadar anlayabilirler. Zeka, bilgi, kültür açısından sıkıntı yaşadıkları için ellerinde eğer toplumun değer verdiği bir şey varsa onu yüceltiyorlar. Çaba göstermeden sahip oldukları şey ile övünüyorlar. Acınası bir durum. Hiç takmamak hatta çoğu zaman cevap vermemek en güzeli. Övünebilecekleri hiçbir şeyleri yok. Somut şeyler üzerinden kendilerini bir şey sanarak koca hayatlarını boş boş geçiriyorlar. Ne yazık!

Türkiye’de yaşamasak bence de sünnet çok gereksiz. Ama bu çocuğun sünnetsiz diye dalga geçilmesi de var. Böyle bir ortamda sürüye uymaktan başka çare yok.

Pipiye düğün yapmak çok gereksiz o ayrı
Adı üstünde sünnet, aslında çok eskilerden gelen kültürel bir uygulama ama toplum sünnet olmayan erkeğe erkek gözüyle bile bakmıyor. Sünnetin ilk ortaya çıkışını sorsan, din ile olan bağını sorsan kimse bilmez. Ama bunu dile getireni de eleştirirler. Ahhh bu cehalet! Sağdan soldan duyma bilgilerle yaşayıp gidiyor insanlar maalesef. Bilgisizlik, kin, hırs... Bir de bu kadınlar evlat yetiştiriyor. Kısır döngü...

Bi kızım var Allah bağışlasın başka da büyük konuşmıyım istemiyorum. Evlât evlattır.

Bi de benim ailem ve eşim de ben de kız istedik Allah nasip etti. Erkek de olsa aynı şeydi bize göre ama işte herkesin gönlünde yatıyo illaki 😇 Kızım olduğunu öğrendiğimizde kim kime önce söyleyip müjdesinin ödülünü alsa diye sıraya girmişlerdi 😂

Son düzenleme:
Oğlu olanlara da tam tersi yapılıyor.. 2 oğlum var, istisnasız çevremdeki herkesten 'belki 3. kız olur' cümlesini duydum.
Rahmetli babaanem de ilk oğluma hamileyken 'üzülme, sağlıklı olsun yeterli' demişti. 😶
Ben insanların söylediklerine cevap dahi vermeyecek kadar önemsemeyi bırakalı çok oldu..

Mesela bu söz beni o kadar rahatsız ediyor ki. Oğlan çocuklarına hayvan demek bence terbiyesizlik. Biri kız çocuklarına dese kıyamet kopar. Yada oğlanları hödük duygusuz gibi lanse etmeleri de beni aşırı rahatsız ediyor.
o abımın cumlesı cunku yıllarda abım eve geldıgınde oglu baba bana ne aldın dedı hep
sımdı kızı ıse hoşgeldın cıkolatamdan sana da ayırdım falan dıyor halıyle abım dusunuldugunu hıssedıyor

o abımın cumlesı cunku yıllarda abım eve geldıgınde oglu baba bana ne aldın dedı hep
sımdı kızı ıse hoşgeldın cıkolatamdan sana da ayırdım falan dıyor halıyle abım dusunuldugunu hıssedıyor
Oğluna kızından farklı yaklaşımda bulunmuştur. Mutlaka kendi uygulamalarında hata vardır. Yoksa oğlan çocukları da sevgisini ifade eden duygusal canlılar. Sadece bazı anne ve babalar duygularını göstermelerinden rahatsızlık duyduğu için çocuk da bir süre sonra değişiyor dönüşüyor.

Aman insanlar hep konuşur. Bekarsan evlen diye konuşur, evlenirsin çocuk yap, ilki olur 2. Yap, kız olur erkek başka, erkek olur kız başka, 3 tane yapsan bu zamanda fazla, derler de derler hiç susmazlar. Benim ikinci de erkek diye kv annem bile baya üzüldü. 😂😂 Dün parkta Bi kadınla aynı banka oturduk, bin tane soru sordu normal doğurmak istediğimi öğrenince bildiği bütün korkunç normal doğum hikayelerini anlattı. Neyse anlatma diyorum devam ediyor hala. Dünyaya başkalarının hayatlarına burnunu sokmaya gelmiş insanlar sanki. 😑

Bir oğlum bir kızım var sevgileri, kalbimdeki yerleri olarak zerre farkları yok.
İkisi de evlat.
Cinsiyetleri hiç farketmiyor.
Görenler ne fark goruyorlarmis bende merak ediyorum..

Vallahi saçma sapan muhabbetler. Biz eşimle hep kızımız olsun istemistik, Allah'a çok şükür kızımız oldu. Eşime soruyorlar kız mı erkek mi diye, eşim Allah'a çok şükür kız der hep :)

Hiç takmayın, soy muhabbeti yüzünden erkek takıntısı var burda.
Amerika'da şimdi herkes kız çocuk yapıyormuş mesela, cinsiyet seçimi ile.
Soy mubabbeti de çok komik ya, cenaze namazında kişinin künyesi söylenirken anne adı söylenirmiş, çünkü anne kesinmiş 🤣 eeee nerede o soy olacak baba, aslında soy da bal gibi anneden geçiyor. Dna testi olmasa babayı ispatlayamazsın ama anne doğurdu net bilgi. Doğru mudur bilmem ama yahudilerde de din anneden geçermiş diye duydum, ataerkillik sonradan eklenmiş dünyaya esas olan kadın

Regl olunca pasta ile kutlama yarışına niye girdiniz ay tobe tobe

Back
X