İiirrrkekk çocuk takıntısı

Ben ilerde oğlum olursa kesinlikle sünnet ettirmek istemiyorum. oyuzden kızım olsa daha iyi gibi çok kavga etmem gerekecek :KK43:
Kız çocuk en guzeli buyunce anneyle atkafas gibi oluyor
Aslında sağlık açısından sünnet çok önemli o deride maalesef pislik bulaşıp sürekli enfeksiyona neden oluyor.
Konu sahibi herkes olmayani güzelliyor takmaya gerek yok ama kız cocuk candır :27:

Hayati boyunca hiçbir işe yaramayan , hayattaki tek başarısı erkek çocuk doğurmak olanlarin sacmaliklari başka birşey degil.
Kaynananiz oğlunu doğurup size vermiş diye ego ama kıskanç.Komsunuz kocası ile ilskisi kötüdür erkek çocuk dogurunca kendini Yüceltmistir vs.
kimseyi sallamayin evlat candır evlat evlatdir.
Benim de kızım var.Ama erkek de olsa benim canim benim kanım olacakti.KIZ olduğu icin daha bana yakın ve destekcim.O olmasa bu hayata katlanamazdim.
Eminim erkek evladi olup benzer duygular yaşayanlar da vardir.Evlatlarimizdan kıymetli baska kimsemiz yok.Konusanlara takilmayin.Cahil insanlarin saçmalıkları iste.
Allah kimseyi evladiyla sınamasın.
Yürekten isteyen herkese nasip etsin.

Hödük olduk iyi mi 🙃
Ben beddua yedim senin yuzunden 😁😁

Sana mesaj at demis mesaji da kapali. Acikcasi ulu orta yazmana sasirdim ama konuya baktim az once 100 sayfa boyunca yazmis herkes. Ustune konusunu kapattirmis.

Yani senin bu durumda merak etmen ve buraya yazman normal geldi bana. Suan bende merak ettim acaba yola devam ediyor mu böyle bir adamla ?

Kayinvalidem yazdigina gore devam ediyor. Bana sana bu kadar tepki verdigine gore de içinde hala asamamis bazi seyleri.

Ne diyim allah yardimcisi olsun. Tek derdi parktaki arkadasinin irrrrkekkk demesi olsun.

Zira 2015 senesinde evinde agirladigi arkadasinin 70 yasinda babasi ile iliski yasadigini dusunen bir kocasi olmasi daha buyuk bir dert.

Sana mesaj at demis mesaji da kapali. Acikcasi ulu orta yazmana sasirdim ama konuya baktim az once 100 sayfa boyunca yazmis herkes. Ustune konusunu kapattirmis.

Yani senin bu durumda merak etmen ve buraya yazman normal geldi bana. Suan bende merak ettim acaba yola devam ediyor mu böyle bir adamla ?

Kayinvalidem yazdigina gore devam ediyor. Bana sana bu kadar tepki verdigine gore de içinde hala asamamis bazi seyleri.

Ne diyim allah yardimcisi olsun. Tek derdi parktaki arkadasinin irrrrkekkk demesi olsun.
Kullanici isminden konusunu hatirladım
Takip etmiştim ve konu sahibi için üzülmüştüm
O yüzden " hödük" lük yaptim birazcık :)

• Beğen
Reactions: JES
Kızın olmaz kız olsaydı derler- oğlun olmaz oğlun olsaydı derler iki erkek çocuk annesiyim pipilerinde pırlanta fln yok evlat evlattir siz bakmayin öyle konuşanlara Allah uzun ömür sağlık versin gerisi önemli degil

Zira 2015 senesinde evinde agirladigi arkadasinin 70 yasinda babasi ile iliski yasadigini dusunen bir kocasi olmasi daha buyuk bir dert.
İnsan asıl çözümlemesi gereken sorunların üstüne eğilmemek için ota b.ka kafayı takar..bu da öyle bir konu olmuş

Çok les bir toplum oldugumuzu düşünüyorum bazen. Herkesin en büyük hobisi bu konularda yorum yapmak. Bir oğlum var illa kız çocuk da yap, ilerde sana yoldas olur deyip duruyorlar. Oğlanı cope atarim ,veya o beni atar tabii .

Aslında sağlık açısından sünnet çok önemli o deride maalesef pislik bulaşıp sürekli enfeksiyona neden oluyor.
Konu sahibi herkes olmayani güzelliyor takmaya gerek yok ama kız cocuk candır :KK53:
Bu konuda farklı fikirlerin var pislik falan birikmiyor ama tabikii kız çocuğu can :)))

İnsan asıl çözümlemesi gereken sorunların üstüne eğilmemek için ota b.ka kafayı takar..bu da öyle bir konu olmuş
Bir de herkeste olan bir durum , herkes yaşamıştır demiş. 🥴 Kimse bana gelip oğlan doğuraydın eyiydi demedi, aksine herkes 2 kızın var yeter daha doğurma, artık kız da ele gidiyor erkek de diyor. Hatta kız kalıyor erkek gidiyor ele artık ahahahah.

Ben de tipik bir Ortadoğu kadını olarak erkek çocuk seviyorum istiyorum. Ama neden, çünkü bu yaşadığımız toplumda kadın olmak çok zor. Allah’a şükür çok büyük sıkıntı veya travmalar yaşamadım ama yine de bu hayat yolunda zorlandım. En basitinden kılı tüyü almak bile bazen zulüm gibi geliyor.

Allah’a şükür manitam bu konuda çok medeni benim gibi korkuları yok. Bu konuda beni çok yatıştırdı sağ olsun. Kızı erkeği yok bunun, sağlıklı ve hayırlı olması en önemlisi mutlu olması yeterli bir çocuğun. Şimdi en büyük gayem eğer çocuğum olursa onun cinsiyeti ne olursa olsun mutluluğunu ve refahını sağlamak.

O kadar haklısın ki. Birebir seninle aynı şeyi düşündüm.
Arkadaşım bana "ayyy erkek çocuk bambaşka ..senin de tatmanı isterim " dese "görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış" sendromunun başlangıcındasın tatlım derim bir daha da arayıp sormam.Nedir yani bu kadar kafayı takacak

Bir de herkeste olan bir durum , herkes yaşamıştır demiş. 🥴 Kimse bana gelip oğlan doğuraydın eyiydi demedi, aksine herkes 2 kızın var yeter daha doğurma, artık kız da ele gidiyor erkek de diyor. Hatta kız kalıyor erkek gidiyor ele artık ahahahah.
Kardeşim şehir dışına gidecek bizimkilerle kim ilgilenecek ben. Hangi yaşlıyı dinlesem keşke bütün çocuklarım kız olsaydı diyor. Kız evlat cidden bambaşka bir şey.

Arkadaşım bana "ayyy erkek çocuk bambaşka ..senin de tatmanı isterim " dese "görmemişin oğlu olmuş tutmuş pipisini koparmış" sendromunun başlangıcındasın tatlım derim bir daha da arayıp sormam.Nedir yani bu kadar kafayı takacak
Asıl sorundan uzaklasayim da yeter işte. Bu ve türevi daha fazla şeyi de kafaya takar, sorununu halledemeden ilerlemeye çalışan insanlar.

Vallaha yaşayan vardır elbette ama bu da yaşadığımız diğer şeylerin yanında hava civa..büyütülecek birşey değil.

Oğlum oldu inanın benzer davranışları bende gördüm. Mesele saçları uzun.. ayy kız olsaymış da, kızım olsaymış ne guzel olurmuş, tam kiz gibi güzelmiş de (aksine kaşlı gözlü tüylü müylü bir bebe 🤣) vs..vs.. Takmıyorum.. Takmayın.

Konu sahibi herkes olmayani güzelliyor takmaya gerek yok ama kız cocuk candır :KK53:
Aksine o deri en hassas kısmı koruyor. Temizliğine dikkat edilirse gayet hijyenik. O deri kesildiği için erkekler daha az zevk alıyor ve erken boşalma problemi de yaşıyor. Ben çok pişmanım araştırmadan sünnet ettirdiğime mesela

Ben de tipik bir Ortadoğu kadını olarak erkek çocuk seviyorum istiyorum. Ama neden, çünkü bu yaşadığımız toplumda kadın olmak çok zor. Allah’a şükür çok büyük sıkıntı veya travmalar yaşamadım ama yine de bu hayat yolunda zorlandım. En basitinden kılı tüyü almak bile bazen zulüm gibi geliyor.

Allah’a şükür manitam bu konuda çok medeni benim gibi korkuları yok. Bu konuda beni çok yatıştırdı sağ olsun. Kızı erkeği yok bunun, sağlıklı ve hayırlı olması en önemlisi mutlu olması yeterli bir çocuğun. Şimdi en büyük gayem eğer çocuğum olursa onun cinsiyeti ne olursa olsun mutluluğunu ve refahını sağlamak.
Annemde sizin gibi düşünüyor. 5 kiz kardeşiz, ben ve küçüğüm evli işte. Sıkıntılı doğumlar yaşamış tansiyon vs. Bizim bebeler için oğlan olsunlar kiz çocuk zor büyütmesi bakmasi derdi yok adeti yok tüyü yok doğumu fln derdi. Üzülüyorum kizlara derdi hep. İki benim iki kiz kardeşimin var ikimizde de bi kız bi oğlan.yeter yeter daha çocuk yok diye devamli uyarir bizi 🤣

Back
X