İintikam derken düştüğüm durum..

SugarPlumFairy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
52
0
16
Diğer
bu yaz 2 yıllık sevgilimin evli olduğunu öğrendim, direkt çekip gidemedim. çünkü beni eşşek yerine koyan adam cezasını çekmeliydi.
bunu öğrendikten sonra, onla olan bütün telefon konuşmalarımızı ve eskileriyle beraber mesajları saklamaya başladım. telefonu ve ses kayıtlarını eşine yolladım.
ondan sonra da telefon numaram olsun, işim olsun herşeyi değiştirip ondan ayrıldım.
yolladıklarım şanssızlığım sonucu bu hayvanın eline geçmiş. 2 sene boyunca peşimde divane olan adamın gerçek yüzünü gördüm,. numaramı değiştirmeme rağmen beni buldu sonrasında tehditler, hakaretler küfürler.
bu beni iyice sinirlendirdi. biraz sessiz kalıp herşeyi sindirip hiç bişey olmamış gibi davranmayı denedim ama olmadı. içimdeki kini, nefreti, intikam hırsını söküp atamadım.
biz sevgiliyken erkek kardeşinin de benimle aynı yerde yüksek lisans yaptığını öğrenmiştim. gittim onunla tanıştım. ve herşey umduğum gibiydi, benden zerre kadar haberi yoktu.
sonrasında onunla sevgili olduk, ilk başlarda herşey hıncımı almak içindi. ama zamanla gördüm ki abisi ne kadar basit ve karaktersiz biriyse, kardeşi de bi o kadar düzgün karakterli , ağır bir tipti. bu oyunu 1 ay kadar sürdürür, sonra intikamımı alır çekilirim derken zamanla onu sevmeye başladım. şu an 4 ay oldu. ailesiyle tanıştım. hatta evlenelim muhabbeti bile yapıyor. abisiyle daha denk gelmedik ama denk gelmem an meselesi.
kısacası çıkmaza girdim, intikam isteğim söndü gitti sadece onu kaybetmek istemiyorum ama dürüst de olamıyorum.

Son düzenleme:
film gibi şok oldum
ne zamana kadar saklayı düşünüyosunuz acaba:44:

öfkeyle kalkan zararla oturur keşke hiç girmeseymişisiniz boyle seylere

ögrendıgınız an bırakıp yolunuza baksaydınız..

ayrılmaktan baska yapılacak bı durum göremiyorum sahsen..

bakamadım işte. yanına kar kalsın istemedim. çok acı çektim o öylece hayatına devam etmesin istedim.
ayrılmayı ben de düşündüm ama şu anki sevgilim hep küçüklüğümden beri hayal ettiğim gibi birisi, 4 ay oldu bir kere bile kavga etmedik. hiç bu denli anlaşabildiğim birisi olmamıştı.

ben aynı kandan olan birileriyle asla bunu denemezdim, bu gerçekten berbat bir durum

kinim , nefretımin bu konuda hiçbir tesiri olamazdı.

valla şuan tv de yayınlanan intikam filmi halt etmiş sizinkinin yanında....çok heyecanlı bir o kadar da tehlikeli....umarım başınız ağrımaz...

böyle bi film izlemisdim serpil cakmaklinindi galiba

filmin sonu iyi bitmemisdi sevdin adamin kardesinden ayrilmazsan senin sonunda öyle olabilir

Abısı sızın duygularınızla oynadı yalan soyledı dıye kardesıne yakınlasmıs sızde hıc sucu olmayan ınsanın duygularıyla oynamıs oluyorsunuz sıze yazıksa onada yazık ogrenınce abısı değıl o uzulecek gercegı anlatın belkı affeder ıkınızde mutlu olursunuz

offfffff :26:

bısey sorcam, abısının karısı senın resmını falan gordu mu?
yenge tanımıyorsa bence o kadar da buyutme.
abısı olcak adam durumu acıklayamaz zira karısını aldattıgının duyulmasını ıstemez.
delirdiğiyle kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…