- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
bu yaz 2 yıllık sevgilimin evli olduğunu öğrendim, direkt çekip gidemedim. çünkü beni eşşek yerine koyan adam cezasını çekmeliydi.
bunu öğrendikten sonra, onla olan bütün telefon konuşmalarımızı ve eskileriyle beraber mesajları saklamaya başladım. telefonu ve ses kayıtlarını eşine yolladım.
ondan sonra da telefon numaram olsun, işim olsun herşeyi değiştirip ondan ayrıldım.
yolladıklarım şanssızlığım sonucu bu hayvanın eline geçmiş. 2 sene boyunca peşimde divane olan adamın gerçek yüzünü gördüm,. numaramı değiştirmeme rağmen beni buldu sonrasında tehditler, hakaretler küfürler.
bu beni iyice sinirlendirdi. biraz sessiz kalıp herşeyi sindirip hiç bişey olmamış gibi davranmayı denedim ama olmadı. içimdeki kini, nefreti, intikam hırsını söküp atamadım.
biz sevgiliyken erkek kardeşinin de benimle aynı yerde yüksek lisans yaptığını öğrenmiştim. gittim onunla tanıştım. ve herşey umduğum gibiydi, benden zerre kadar haberi yoktu.
sonrasında onunla sevgili olduk, ilk başlarda herşey hıncımı almak içindi. ama zamanla gördüm ki abisi ne kadar basit ve karaktersiz biriyse, kardeşi de bi o kadar düzgün karakterli , ağır bir tipti. bu oyunu 1 ay kadar sürdürür, sonra intikamımı alır çekilirim derken zamanla onu sevmeye başladım. şu an 4 ay oldu. ailesiyle tanıştım. hatta evlenelim muhabbeti bile yapıyor. abisiyle daha denk gelmedik ama denk gelmem an meselesi.
kısacası çıkmaza girdim, intikam isteğim söndü gitti sadece onu kaybetmek istemiyorum ama dürüst de olamıyorum.
O değil de kardeşle nasıl bağlantı kurdunuz , direk önüne çıkmadınız heralde.
film gibi olmuş yahu... olayları ne kadar dürüst olup anlatırsan o kadar çok inanır bence sana. diğer türlü abisinden farklı olmazsın bence...
O değil de kardeşle nasıl bağlantı kurdunuz , direk önüne çıkmadınız heralde.
meşhur ağabey, daha önce söylemiş kardeşinin nerede okuduğunu
vay canına iki kardeşinde hoşlandığı tip aynıymış. siz..bu yaz 2 yıllık sevgilimin evli olduğunu öğrendim, direkt çekip gidemedim. çünkü beni eşşek yerine koyan adam cezasını çekmeliydi.
bunu öğrendikten sonra, onla olan bütün telefon konuşmalarımızı ve eskileriyle beraber mesajları saklamaya başladım. telefonu ve ses kayıtlarını eşine yolladım.
ondan sonra da telefon numaram olsun, işim olsun herşeyi değiştirip ondan ayrıldım.
yolladıklarım şanssızlığım sonucu bu hayvanın eline geçmiş. 2 sene boyunca peşimde divane olan adamın gerçek yüzünü gördüm,. numaramı değiştirmeme rağmen beni buldu sonrasında tehditler, hakaretler küfürler.
bu beni iyice sinirlendirdi. biraz sessiz kalıp herşeyi sindirip hiç bişey olmamış gibi davranmayı denedim ama olmadı. içimdeki kini, nefreti, intikam hırsını söküp atamadım.
biz sevgiliyken erkek kardeşinin de benimle aynı yerde yüksek lisans yaptığını öğrenmiştim. gittim onunla tanıştım. ve herşey umduğum gibiydi, benden zerre kadar haberi yoktu.
sonrasında onunla sevgili olduk, ilk başlarda herşey hıncımı almak içindi. ama zamanla gördüm ki abisi ne kadar basit ve karaktersiz biriyse, kardeşi de bi o kadar düzgün karakterli , ağır bir tipti. bu oyunu 1 ay kadar sürdürür, sonra intikamımı alır çekilirim derken zamanla onu sevmeye başladım. şu an 4 ay oldu. ailesiyle tanıştım. hatta evlenelim muhabbeti bile yapıyor. abisiyle daha denk gelmedik ama denk gelmem an meselesi.
kısacası çıkmaza girdim, intikam isteğim söndü gitti sadece onu kaybetmek istemiyorum ama dürüst de olamıyorum.
Tamam da tanışmıyorlarmış , nasıl tanışmış ayrıca iki sene boyunca hiç mi şüphelenmediniz ?
Ailesiyle direk tanıştırmış olmasa bile sosyal siteler de birbirinizi eklemediniz mi , neden kardeşinle tanıştırmıyorsun diye sormadın mı.
Adamın yaşı kaçtı ?
vay canına iki kardeşinde hoşlandığı tip aynıymış. siz..
derya arbaşın, alev gibi filmini hatırlattı bu olay bana. tek fark onda baba oğul vardı. bunda 2 kardeş.
ama filmin sonu hiç iyi bitmemişti. hatırlatayım dedim..
bence siz yine bir adres değişikliği,iş,tel değişikliği yapın ve kaybolun..
hoşlandığı tipin aynı olmasıyla alakası yok. bi kadın çirkin değilse, ve karşısındaki insanın hayatında kimse yoksa onunla sevgili olabilmesi zor değildir ki
hoşlandığı tipin aynı olmasıyla alakası yok. bi kadın çirkin değilse, ve karşısındaki insanın hayatında kimse yoksa onunla sevgili olabilmesi zor değildir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?