İintikam derken düştüğüm durum..

film gibi olmuş yahu... olayları ne kadar dürüst olup anlatırsan o kadar çok inanır bence sana. diğer türlü abisinden farklı olmazsın bence...

meşhur ağabey, daha önce söylemiş kardeşinin nerede okuduğunu

Tamam da tanışmıyorlarmış , nasıl tanışmış ayrıca iki sene boyunca hiç mi şüphelenmediniz ?
Ailesiyle direk tanıştırmış olmasa bile sosyal siteler de birbirinizi eklemediniz mi , neden kardeşinle tanıştırmıyorsun diye sormadın mı.
Adamın yaşı kaçtı ?

o değilde farz-ı misal evlendiniz....birbirinize gidip geleceksiniz..nasıl bakacaksınız ki birbirinizin yüzüne ..sonuçta 2 yıl içinde özel bir şeyler yaşanmıştır aranızda....ki zaten o adam duyduğunda büyük ihtimal sizi tehdit falan edecektir..

ağabey eşinden belkı saklar belkı saklamaz; ama kardeşinden saklayacağını sanmıyorum
burada ağabeyin suçu yok, kardeşine yanaşıp
ağabeyden intikam almaya çalışan sensın

o yüzden hiçbir şey gizli kalmaz ve enınde sonunda çıkar ortaya, al başına belayı...

2 seçeneğin var: söylemek veya çekip gitmek
3.seçenek olarak ''saklamayı'' aklından bıle geçirme, ayağına dolanır her şey.

burada sevgılın abisini değil de, senı suçlar.

Üstelik aynı okuldaydınız.
Konun bana çok kopuk gelse de , gizli kalmıyor hiç bir şey , muhakkak çıkıyor karşına dürüst ol söyle.

vay canına iki kardeşinde hoşlandığı tip aynıymış. siz..
derya arbaşın, alev gibi filmini hatırlattı bu olay bana. tek fark onda baba oğul vardı. bunda 2 kardeş.
ama filmin sonu hiç iyi bitmemişti. hatırlatayım dedim..
bence siz yine bir adres değişikliği,iş,tel değişikliği yapın ve kaybolun..

Son düzenleme:

abisi 29 yaşında
adam öyle bi sahtekarmış ki kullandığı facebook bile sahteydi. ayrıca başka hesabı varmış ayrıldıktan sonra öğrendim.
ailem tutucu biraz , seninle tanıştırırsam hemen evlenmemizi isterler, şuan evlenebilecek durumum yok, ailemin de durumu bozuk, diyodu ki alakası yokmuş ailesi gayet modern görüşlü insanlar çıktı ve zerre kadar maddi sıkıntıları yok aksine iyi durumlu insanlarmış
o sıra ben de evlilik pek düşünmediğim için, tamam diyip ailesine bulaşmamıştım bile

Son düzenleme:

hoşlandığı tipin aynı olmasıyla alakası yok. bi kadın çirkin değilse, ve karşısındaki insanın hayatında kimse yoksa onunla sevgili olabilmesi zor değildir ki

Şimdi iki düşüncem var,
Siz gidip tanışmasaydınız herhangi bir yer de tanışmış olsaydın ve bu durum ortaya çıksaydı arkasın da dur derdim .

İkincisi böyle sıkıntılı bir ortam da gerçekten durmak ister misin ?

hoşlandığı tipin aynı olmasıyla alakası yok. bi kadın çirkin değilse, ve karşısındaki insanın hayatında kimse yoksa onunla sevgili olabilmesi zor değildir ki

yani size kalsa her kadın biraz eli yüzü düzgünse her erkeği elde edebilir.. özgüveninizi sevdim.
keşke böyle olsa. her kadın istediğiyle beraber olabilirdi..üzgünüm ama erkeklerde seçicidir...

yeni üyelik ilk konu (1000.kez söylüyorum belki )üzerimizde denenen senaryo diycem ama bu senaryo varmış zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…