İintikam derken düştüğüm durum..

Ben izledim bu filmi ferdi tayfurun vardi sanirsam ayni konuydu bana cok gercekci gelmedi ama gercekse cok yanlis yapmissin intikam icin masum birini kullanmissin

yok canım karısı aldatıldığını bile bilmiyor. duyurma girişimim sonuçsuz kalmıştı ilk denemede, sonra bi daha deneyecektim ama beni daha da kızdırınca gözüm iyice karardı böyle bi yol seçtim

tabiiki de hayır, söylemeyi çok düşündüm ama çekiniyorum

söylediğinde ne olacak biliyor musun?
bence söylemeden ayrılmalısın, yoksa olan sana olacak.

kendı penceremden baktım ve...biri bana ablamla çıktığını söylemiş olsa
bilmiyorum , ama düşüncesi bile beni şuan delirtti.

bir başkanın şerefsizliğini başkasına maal etmeseydiniz bu durumda olmazdınız...boşa dememişler ava giden avlanır diye..kusura bakmayın ama sizde betersiniz..çocuğun ne günahı vardı size müstahak olsun..

Eee şimdiki sevgiliniz, eski sevgilini öğrenince ne yapacaksınız
Biraz tanıdık bir hikaye sanki
Hikaye derken sizi kastetmiyorum tanıdık geldi sadece...

Son düzenleme:
Sen de hiç uyanık değilsin .
Geç kalmışta değilsin şimdiye kadar gördüğümüz , erkekler sevdiği zaman pek önemsemiyor doğruymuş , yanlışmış.
Söyle bir an önce olsun bitsin .

Son düzenleme:

kardesını sevıosan sallama o zaman o hıyartoyu :)))
dedım ya acıklayamaz boyle bıseyı. eger kardesıne söyleyip sızı ayıracagını soylerse, sende karısına herseyı bıre bin katıp anlatıcagını senınde onun yuvasını yıkıcagını soylersın. oturur totoşunun üstüne

kardesini nerden nasil buldun ? ne tuhaf adamin kardeside sana asik olucagi tutmus :44:

tamam başta niyetimin çok iyi olduğu söylenemez. ama şu a gerçekten sadece mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. abisi zerre kadar umrumda değil artık

Surrender imkansız aşk diye bir şey duydun mu hiç bilmiyorum , psikolojide var mıdır yeri bilmiyorum ama normal de ayrılacak çiftler böyle durumlar da sıkı sıkı bağlanır .
Kötü kayınvalidelerin düştüğü hatalardan biridir hatta ayırmak isterken oğlunu daha çok bağlar.
Tabi konu sahibinin önce davranıp dürüst olması gerek , anlatması gerek.

Son düzenleme:
Bence kimseye bir sey soyleme.

Abisi ben bununla ciktim diyemez, zira adam evli. Kimseye tek kelime bile edemez.

Madem seviyorsun bu kardesi, terk etme bence. Gercekleri de, onunla niye cikmaya basladigini da unut gitsin. Cok iyi anlastigin biriyle yanlis bir nedenden dolayi tanismissin ama birbirinizi sevdiyseniz bence gecmisi unutmalisin.

evet öyle olur genelde, ama her iki taraf da durumu bılıyorsa...

bunu ben de düşündüm..
abisinin pislik yapmayacağından bi emin olsam. şuan yüzleşmekten bile korkuyorum daha

tamam başta niyetimin çok iyi olduğu söylenemez. ama şu a gerçekten sadece mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. abisi zerre kadar umrumda değil artık

Allah yardımcınız olsun o zaman, ama eğer çocuğa abinden intikam almak için seninle birlikte oldum derseniz, çocuğun tepkisi çok sert olur haberiniz olsun..yol yakınken ya doğruyu olduğu gibi anlatın ya da bu yalanı sürdürün..Abisi de emin olun herşeyi göze alıp anlatır sonuçta ikisi de kardeş ikisi de birbirlerinin kötü olmasını istemez..can bu netice de..

Geçen haftalarda TRT'de 'Böyle Bitmesin' adlı dizide aynı olay konu alınmıştı.
Sonuç:Küçük kardeş kıza fena halde aşık olmuştu.
Abinin hanımı olayı çözdü.
Abi kardeşe evlenmek istediği kadınla önceden bir geçmişi olduğunu onunla evlenemeyeceğini söyledi.Küçük kardeş evlenemedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…