- Konu Sahibi SugarPlumFairy
-
kardeşi biliyor mu peki?
offfffff :26:
bısey sorcam, abısının karısı senın resmını falan gordu mu?
yenge tanımıyorsa bence o kadar da buyutme.
abısı olcak adam durumu acıklayamaz zira karısını aldattıgının duyulmasını ıstemez.
delirdiğiyle kalır
tabiiki de hayır, söylemeyi çok düşündüm ama çekiniyorum
söylediğinde ne olacak biliyor musun?
bence söylemeden ayrılmalısın, yoksa olan sana olacak.
kendı penceremden baktım ve...biri bana ablamla çıktığını söylemiş olsa
bilmiyorum , ama düşüncesi bile beni şuan delirtti.
yok canım karısı aldatıldığını bile bilmiyor. duyurma girişimim sonuçsuz kalmıştı ilk denemede, sonra bi daha deneyecektim ama beni daha da kızdırınca gözüm iyice karardı böyle bi yol seçtim
yok canım karısı aldatıldığını bile bilmiyor. duyurma girişimim sonuçsuz kalmıştı ilk denemede, sonra bi daha deneyecektim ama beni daha da kızdırınca gözüm iyice karardı böyle bi yol seçtim
bir başkanın şerefsizliğini başkasına maal etmeseydiniz bu durumda olmazdınız...boşa dememişler ava giden avlanır diye..kusura bakmayın ama sizde betersiniz..çocuğun ne günahı vardı size müstahak olsun..
Surrender imkansız aşk diye bir şey duydun mu hiç bilmiyorum , psikolojide var mıdır yeri bilmiyorum ama normal de ayrılacak çiftler böyle durumlar da sıkı sıkı bağlanır .söylediğinde ne olacak biliyor musun?
bence söylemeden ayrılmalısın, yoksa olan sana olacak.
kendı penceremden baktım ve...biri bana ablamla çıktığını söylemiş olsa
bilmiyorum , ama düşüncesi bile beni şuan delirtti.
kendim mi söylesem, gizli kalması için çabalasam mı bilemedimEee şimdiki sevgiliniz, eski sevgilini öğrenince ne yapacaksınız
Biraz tanıdık bir hikaye sanki
Hikaye derken sizi kastetmiyorum tanıdık geldi sadece...
söylemek gibi bi niyetim yok, göze alamam.
ama daha ne kadar gizli kalır bilemiyorum
Sen de hiç uyanık değilsin .
Geç kalmışta değilsin erkekler sevdiği zaman pek önemsemiyor doğruymuş , yanlışmış.
Söyle bir an önce olsun bitsin .
Surrender imkansız aşk diye bir şey duydun mu hiç bilmiyorum , psikolojide var mıdır yeri bilmiyorum ama normal de ayrılacak çiftler böyle durumlar da sıkı sıkı bağlanır .
Kötü kayınvalidelerin düştüğü hatalardan biridir hatta ayırmak isterken oğlunu daha çok bağlar.Tabi konu sahibinin önce davranıp dürüst olması gerek , anlatması gerek.
Bence kimseye bir sey soyleme.
Abisi ben bununla ciktim diyemez, zira adam evli. Kimseye tek kelime bile edemez.
Madem seviyorsun bu kardesi, terk etme bence. Gercekleri de, onunla niye cikmaya basladigini da unut gitsin. Cok iyi anlastigin biriyle yanlis bir nedenden dolayi tanismissin ama birbirinizi sevdiyseniz bence gecmisi unutmalisin.
tamam başta niyetimin çok iyi olduğu söylenemez. ama şu a gerçekten sadece mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. abisi zerre kadar umrumda değil artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?