ijlalcim seni alkisliyorumkızlar bu arada ben sabah tartıldım 67,1 geldim şaştım walla noluyo bana böyle.bu aralar akşamları ılık suya biraz sirke karıştırıp içiyorum onun faydasımı acaba ne dersiniz :92:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ijlalcim seni alkisliyorumkızlar bu arada ben sabah tartıldım 67,1 geldim şaştım walla noluyo bana böyle.bu aralar akşamları ılık suya biraz sirke karıştırıp içiyorum onun faydasımı acaba ne dersiniz :92:
bu arada aksama ne yapsam gunu kurtaririm yani ne yesem suan bi fikrim yok
ayrica cok buyuk hayal kirikligi yasadim bir konuda .suan hic mutlu olamiyorum ve uzerimde uzgun bir hal var cikolatayi da ondan yedim
yuruyuse ciksam sanki en iyisi olacak degilmi ??
merhaba ijlalcimmmm
ya ne zamandır seni de kendi günlüğümü de ihmal ettimmmm
bir haftadır menümü yazmıyorum ama bi ara yazayım bariiiii
sen nasılsın görüşmeyeli???
nasıl gidiyor diyet???
maşallah ben görmeyeli 2-3 kg vermişsin çok tebrik ediyorum seniiii
neyse cnm arada yine uğrarım
kendine iyi bak![]()
ya ijlalcim buyur aksam menum
3 dilim pizza
yarim kadar kizartilmis patates
1 kupa mango suyu
ay zaten o vicdan azabiyla bir kupa yesil cay ictim3 dilim pizza biraz çok olmuş nar büyük dilimmiydi? akşam yemen kötü olmuş ama napıcaksın boşver olan olmuş önümüze bakıcaz kaldığımız yerden devam:128: yeşil çay iç hazmı kolaylaştırır aslında bol su içsen eritirsin hatta bir bardak ılık suya 1 yemek k. sirke koyup içersen de eritmene yardımcı olabilir![]()
ya ijlalcim buyur aksam menum
3 dilim pizza
yarim kadar kizartilmis patates
1 kupa mango suyu
unutmadan bugday unundan yapilmis cubuk kraker ve 5 biskuvi yedimijlalcim ben geldim sabah 70.900 ciktim gram ama cok sukur 80altina dustum.
1 kupa diyet cay
1 kuru kaysi
1 kupa su
20 dakika mezdeke
kahvalti
2 dilim peynirli turta(sekersiz ve az yagli yapmistim)
ara
1 kuru kaysi
ogle
1 kase makarna
2 kasik yogurt
ara
malesef
60 gr gofretli cikolata
birazda sutlu kahve(sekersiz)
unutmadan bugday unundan yapilmis cubuk kraker ve 5 biskuvi yedim
yarin tammen telafi gunu olmali
sana bu durumda sadece maşallah diyebilirm narsenin canın kaçamak istemiş bünyene çok fazla karşı çıkmamakta fayda var bence hem sporunuda yapıyosun eritirsin onları yarına dikkat edersin bişeycik kalmaz sıkma canını
![]()
sagol canim umarim bu tatli kacamaklari cok yapmam
bak bide ne yaptim gece gece leslie 1 mil yaptim bir kacda spor hareketi artik yatana kadar bol bol su belki diyet cayida icebilirim...umarim yediklerimi yakmisimdir..
süpersin olay budur işte lahmacun vs. kalmamıştır sende uçup gitmiştir ama yarın dikkatli olmalısın canım![]()
süpersin olay budur işte lahmacun vs. kalmamıştır sende uçup gitmiştir ama yarın dikkatli olmalısın canım![]()
lahmacunu nerden uydurmuşum nar bilmiyorum pizza demek istedim sanırım.. canım lahmacun çekmiş![]()
günaydın herkese :124:
dün akşam 1 tabak kapuska yedim ama midemde bi boşluk vardı 8 gibide kavurma et yedim biraz tuzluydu ama bi cocostar mı neydi adı hindistan cevizli onun küçüğünden yarısını yedim..
bu sabah
iki dilim kepek
kaşar
9 tane zeytin
1 çokoprens küçük