ikayetim var..

ezgi42

selammm...
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
253
1
643
Ankara
ya arkadaşlar burda herkes güzel arkadaşlıklar kurmuş negüzel ama.bide yeni gelenlerle ilgilenin ya...bisürü mesaj yazıyorum hiç cevap yazan yok...yani adam yerine konulmuyormuyuz anlamıyorum...:çok üzgünüm::sm_confused:senağlama

aramıza hoşgeldin öncelikle.
adam yerine niye konulmayasın. burda herkese yer var.
kkdaş olduk biz:) arkadaşta oluruz.

hoşgeldin canım.burada herkes birbiriyle arkadaş.yazılarına mutlaka birileri cevap yazacaktır.paylaşımların fazlalaştıkça sende ayrım olmadığını hissedersin

kime mesaj yaziyosun ki cevap vermiyor.ben herkese cevap veriyorum,bana yazabilirsin:)))
saka bi yana,hosgeldin arkadasim aramiza...insallah guzel arkadaslar kazanirsin kk-da

bende yenı gelenlerın alınganlıgını anlamıyorum
gene yenı uye eskı uye mubabbetı
konulara gırın yorum yapın takılın kafanıza göre

tatlım, canını sıkma biz buna ''Yeni Gelen Üye Sendromu'' diyoruz :delphin: ..
bi süre sonra geçer ..
tavsiyem günde 3 öğün mesaj yaz ve oluruna bırak .. zemuszemus

canım herkesin tanıdığı bildiği üyeye yorum yazması daha kolay olduğundandır, yoksa senin şahsınla alakalı olsuğunu düşünmüyorum bu konun, burasıda sosyal bi ortam sonuçta, normal hayatta nasıl bazı insanlar daha fazla ilgi görüyorsa burdada aynı şey geçerli doğal olarak

illa ki ilgilendiğin bölüüm vardır
orda git yazış elbet arkadaşın olur
hoşgeldna.s.

ay canım sen çok kızmışsın:olmaz::olmaz::olmaz:
ben cvp isteyenlere yazıyorum..
istersen banada yazabilirsinkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin şekerim....

üzülme zamanla sende buaraların kurdu olur, arkadaş bulursun kendine....

aramıza hoş geldin canım aynı şeyi bende yaşamıştım ama mesajlaşmaya başladıkça anlıyorsun öğle birşey olmadığını

hoşgeldin arkadasım;bak bir sürü kişi cevaplıyor seni;bazen bende düşünüyorum öyle;bikaç konuma kimse bişey yazmadı;hatta bi konunun içine dalıp yazdıgımda kimse bana cevap vermiyor;ama alınmıyorum;bir baska topiğe dönüyor ilgim o zaman

kankigillerden birinin topiğine girdiysen istersen benim gibi 2 senelik üye ol, gene aralarında konuşurlar, sen hayalet misali takılırsın.:ecrin_bebek: yeniyle eskiyle alakası yok bunun. boşveeer kafana göre bi yer çıkar elbet, çıkmazsa da okursun nolcak:hulya:

Sen yenisin galiba. sengözlerimebaksanab
Merak etme bir süre sonra geçer bu depresyon halin.:1rolleyes:

biz yeni gelenleri sevmeyik burda dostumşakkıdı

Dışlıoruz toplanıp dövüOruz Sakın tek ßaşına topiklere çıkma hayatım :olmaz:
Hoşgeldiiiin Aramızaaaa a.s.

ay benimde her topikte diyanet işleri başkanı edasında fetva verenlerden şikayetim var, sanki kimse bişey bilmiyormuş gibikaydirigubbakcemile3
bi de derdim var bölümünde inatla ama inatla başlık sahibine değilde başka üyelerin yorumuna yorum yapanlardan şikayetçiyim hakim bey, herkes onlar gibi düşünmeli ya:ecrin_bebek:

ay cnm hoşgeldin bende ilk gelince öleydim ama şimdi oo

maşallahım varkaydirigubbakcemile3

banada yaz ben dönerim sanakaydirigubbakcemile5

Back
X