- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
- Konu Sahibi fiyonkbakery
-
Canım bende beğenmiştim aynısını ama yatak odası yenı degıstıremedım yalnız tv unıtesı koltuk yemek masası ve konsolumu ordan aldım hatta mutfak masamıda
Çok güzel ve sağlam
Memnunum yani
Yaptırsan aynı paraya gelmez mi:44:
Ölçülerini bilmiyorum ya bakmak hiç aklıma gelmedı umarım bırı yardımcı olur
İkea ciddi anlamda " evimizin her şeyi". Sağlamlığına güvenebilirsiniz. Ama sonuçta tercih sizin yaptırmak konusunda. İkeaya tekrar gidip etiketten ölçüleri alabilirsiniz sanırım ancak.
Bayılıyorum Hemnes serisine çok şık ve sade mağazaya gittim oyuncak gibi çekmeceleri olsun ürünün kendisi olsun kendi evimizi neredeyse komplesini gölyaka da mobilyacımız var o yaptı çokta sağlam oldu memnun kaldık ıkea da 500 tl diyor elime alıyorum oyuncak gibi gölyakadakı mobilyacı geldi umarım inşallah daha uygun fiyata yapabilir canım Bu arada teşekkür ederim ilgin için
ikea müşteri hizmetlerine telefon açın, tekrar gelemediğinizi, ürünü beğendiğinizi ve odanıza uygun olup olmadığını anlayabilmek için ölçülerini isteyin. internette olmadığını da ekleyin. yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Ben hollanda sitesinden baktim sizin icin:)
Yukseklik 159cm
Genislik 100cm
Derinlik 50cm...
http://m.ikea.com/nl/nl/catalog/products/art/10121228/
Ne 769 lira mı olmuş ne kadar pahalı olmuş ben 500 civarı almıştım üstelik sağlamlık konusunda asla şüphe edilmesin gayet sağlamMerhaba. Ben de çok seviyorum bu masayı şimdi fiyatı 769 tl olmuş cok pahalı acaba siz yaptırabildiniz mi nasıl oldu ve kaç tl ye yaptırdınız ????
Aradığınız masa şu galiba? 2.el düşünürseniz söz konusu sitede tesadüfen buldum.Merhaba. Ben de çok seviyorum bu masayı şimdi fiyatı 769 tl olmuş cok pahalı acaba siz yaptırabildiniz mi nasıl oldu ve kaç tl ye yaptırdınız ????
Aradığınız masa şu galiba? 2.el düşünürseniz söz konusu sitede tesadüfen buldum.
https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-ikea-tasarimli-makyaj-aynasi-521156903/detay
Güzelmis cidden. Biz Enza Home dan almıştık, modelini çok beğenmiyorum ama sağlam ve dayanıklı bizimkiler. İkea yi çok sevmiyorum, Avrupa'nin ucuzcu mağazası biliyorsunuz, genelde öğrencilerin, bütçesi düşük olanlarin filan tercih ettiği bir markadır. Türkiye'de nedense gereksiz pahalı. Fazla statüsü yok arastirabilirsiniz. Bazı ürünleri direkt çöp hatta.Evet bu teşekkür ederim keşke biraz daha uygun olsa keşke 500 tl iken alsaydım yüksek diye almadım şimdi ise daha yüksek
Ben aldığım herşeyden memnunum 2 yıldır en ufak bir sorunu olmadı aldığım parçalarınGüzelmis cidden. Biz Enza Home dan almıştık, modelini çok beğenmiyorum ama sağlam ve dayanıklı bizimkiler. İkea yi çok sevmiyorum, Avrupa'nin ucuzcu mağazası biliyorsunuz, genelde öğrencilerin, bütçesi düşük olanlarin filan tercih ettiği bir markadır. Türkiye'de nedense gereksiz pahalı. Fazla statüsü yok arastirabilirsiniz. Bazı ürünleri direkt çöp hatta.
Enza homenin yanına yaklaşmaxdik fiyatlardanBen aldığım herşeyden memnunum 2 yıldır en ufak bir sorunu olmadı aldığım parçaların
Biz kampanyasından almıştık uygun oldu. Enza'yı takip etmek lazım, her ay yüksek indirimli bir ürünü oluyor mutlaka. Ikea'dan bekarken birkaç ürün aldım mesela Avrupa'daki ucuzcu mantığı burda yok, o yüzden anlamını yitirdiğini düşünüyorum, aldıklarımın kimi iyi çıktı şık ve dayanıklı, kimisi ise ilk yılın içinde kırılıp döküldü. Belli bir standardı da yok yani. Ama ürün çeşitliliği açısından güzel bir mağaza.Enza homenin yanına yaklaşmaxdik fiyatlardan
Evlenirken bakmıştım ta Enza home aşırı pahali gelmişti bana sonrada indirim zamanını Takip etmedim yani en azından bilgim yok doğrudur ikea da giderek pahalasiyir bi parçayı 5 e alırsan 4 5 ay sonra bakıyorsun pahalaniyorBiz kampanyasından almıştık uygun oldu. Enza'yı takip etmek lazım, her ay yüksek indirimli bir ürünü oluyor mutlaka. Ikea'dan bekarken birkaç ürün aldım mesela Avrupa'daki ucuzcu mantığı burda yok, o yüzden anlamını yitirdiğini düşünüyorum, aldıklarımın kimi iyi çıktı şık ve dayanıklı, kimisi ise ilk yılın içinde kırılıp döküldü. Belli bir standardı da yok yani. Ama ürün çeşitliliği açısından güzel bir mağaza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?