Cok sacma bir neden değil mi?
Yani koskoca insanların bunu yapması ayrı bir sacmalık.7-8 yasında kuzenlerim arasında olurdu benim benzer küslükler.
Ben kardesimle olan küslükleri umursamıyorum genelde.Kardes sonucta 2 güne kalmaz barısıyoruz.Bence sizde cok kafanızı takmayın bu ise.Hatayı da onların yaptıgını düsünüyorum.Küser alınırsında bir araya gelip kardesini sildiğini söylemek ayıp olmus.
Bide kücük kardeslerisiniz.
Yinede büyüğünüz arar özür diler barısırsınız diye düsünüyorum.Yani kücüksünüz az biraz katlanacaksınız.Anneniz olmus onlar sizin.
Yinede hata onlarda diye düsünüyorum ben.Abartmıslar
bana garip geldi yazdiklarin,
ablanlar demek ikisi bir olup annelerine bile sirt ceviriyorlar, ki dedigine gore sizin sizden baska kimseniz yok.
cok garip geldi sahsen, abartiyor olmayasin ?
bu arada babanin ailesi size sirt donduyse annenin ailesiyle araniz nasil ?
Yoksa akrabalariniz arasinda birbirine sirt donmek cok mu yaygin ?
bana garip geldi yazdiklarin,
ablanlar demek ikisi bir olup annelerine bile sirt ceviriyorlar, ki dedigine gore sizin sizden baska kimseniz yok.
cok garip geldi sahsen, abartiyor olmayasin ?
bu arada babanin ailesi size sirt donduyse annenin ailesiyle araniz nasil ?
Yoksa akrabalariniz arasinda birbirine sirt donmek cok mu yaygin ?
Facebook' a bu kadar anlam yükleyen biri değilim. Sonuçta sanal bi ortam ve normalde aramızda herhangi bi problem yok. Eklemememdeki neden şu; çünkü gizli gittiğim yerler de vardı. Yer bildirimlerim vardı. Onlar olurlarsa onları görürlerdi sonradan eklediğimde.
Sonraki ithamları da, çok havalanmışım ve hep o mu arayıp soracakmış ki en son arayıp evine gitmek istedim. Beni arayıp haber vereceğini söyledi. Ben de bekledim ama ne aradı ne sordu.
Aynen.Ahhh ah bi ablam olsaydi.
Ben onlara sırtımı dönmedim. Elin oğlunu da üstün tutmadım. Dediklerin doğru ama ben bunu facebook ta değil, gerçekte gösterdim. Ablamla aralarında çok küçük bi şey geçti. O da sözlüm farkında olmadan olan bir şeydi. Onun için bile kaç gün sözlümle aram düzelmedi. Sırf bilmeden de olsa ablamla aralarında kötü bile sayılmayacak bir diyalog gecti diye.
aynen,ama ben kardeşimin eşini sorun etmem.büyüttüğüm kız kardeşim eşi nedeniyle benden uzaklaşırsa o zaman tepki verir,küserim.bu konuda da böyle bir şey var gibiişte yavaş yavaş asıl nedenler ortaya çıkıyorç sebebsiz değilmiş tavırları demek ki
Aynen.
Hep ablam olsun istemistimdir. Boyle konulari okuyunca icim gider...
buradaki konularda kendimi buluyorum ben ya. bizde 3 kız babasız büyüdük
kızkardeşimle annem şehirdışındalar..
nasıl sırt dönerler canına kanına anlamam.
sizin yaptıgınız birşey varmı onlarla aranda tatsız olaylar mı geçti?
işte yavaş yavaş asıl nedenler ortaya çıkıyorç sebebsiz değilmiş tavırları demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?