• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki ailelerde aynı zamanlarda kalmaya geldilermi?

ozlem28

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
1.029
88
643
İstanbul
kendi aileniz ve eşinizin ailesi aynı zamanlarda kalmaya geldilermi?
yakın zamanda kendi annem ve ablam gelecekler. aynı gün kayınvalidemle görümcemde geleceklermiş. iki tarafta birbirinden habersiz bu arada. nasıl bir ortam olur acaba fisfisfis

Bence çok eğlenceli olur...
Bizimkilerin kalma ortamı olmuyor aynı şehirdeyiz..
Ama sık sık biraraya geliyoruz iki ailemle.Çok da zevk alıyorum kendi ailemin ve eşimin ailesinin ortak noktalar bulup güncel konulardan konuşmasından..
Neden araları yokmu ki tedirgin oldun?

bence çok keyfli olur. O tür kalabalık ortamları severim ben. Tabii aralarında bi soğukluk kırgınlık yoksa. Öbür türlü tabiki güzel olmaz sen arada kalırsın. Eğer öyle bişey varsa kendi annene kayinvaldeninde gelceni söyle, oda ona göre belki tarih değiştirir. Kayinvaldende şimdi annemde gelcek demek olmaz, bana inat yaptı der felan huzursuzluk yaşanır boşu boşuna. Ama eğer sorun yoksa ne güzel işte 5 kadın sohbet edersiniz, güler eğlenir gezer tozar, birlikte yer içersiniz. Bence çok güzel olur

bana pek öyle gibi gelmiyor. bir tatsızlık yok aslında, daha yeni evliyiz pek biraraya gellmiş değiller zaten. ama bence pek uygun olmaz gibi geliyor. kıskançlıklar olabilir. yakın çevremde öyle örnekler gördüm çünkü.her iki tarafında tarih erteleme imkanları yok, okulların tatil olması nedeniyle. şuan müsaitler yani. bakalım görecez ne olacak:1rolleyes:

Canım bak ortada problem de yokmuş.
Rahat ol sen. Ve her iki tarafa da eşit davranmaya çalış yani aynı ilgiyi alakayı göster. Umarım hoş vakit geçirirsiniz.

Kötü enerjin kötü düşünceler kötü olayları çeker..
Sen olabildiğince rahat ol.Neticede olgun insanlar canım çocuk gibi davranacalk değiller ya..
Hatta iki ailenin biraraya gelmesinden çok memnun olacağını mutlaka gelmeleri gerektiğini belirt.
Sen ne kadar rahatsın çevren de evinde kalanlar da o kadar rahat olacaklardır.. a.s

Tatsızlık yoksa sorun olmaz gibi geliyor bana.Etrafında kötü örnekler görmen belki seni endişelendiriyor olabilir ama herkes aynı olacak diyede bir kural yok.Belki daha çok kaynaşırlar.Ne güzel işte.Onlar kaynaşırsa eşinle sende daha huzurlu olursunuz.Allah mutluluk versin.

Her yeni evlinin yaptığı sıkıntıdır bu sanırım. Ben günler öncesinden strese girerim misafir geldiğinde.
Sorununa gelince bencede çok zzewvkli olur, hem iki dünür konuşurlar sohbet felan ederler sende işini görürüsün canları sıkılmaz. Ayrıca sen kayanananın muhabbetine hitap edemessin ama annen eder. Sıkma canını ne güzel işde kalabalık cıvıl cıvıl, yiyin için gezin tozun.

yinede bizbize gibi olmaz. ayrı zamanlarda gelmelerini tercih ederdim şahsen. şu ana kadar bikaç kez oldu.birbirlerinin konuşmalarından alındıkları. fisfisfis

yinede bizbize gibi olmaz. ayrı zamanlarda gelmelerini tercih ederdim şahsen. şu ana kadar bikaç kez oldu.birbirlerinin konuşmalarından alındıkları. fisfisfis

Özlemcim çok tedirgin oluyorsan nazın annene geçer sanırım söyle gelmesinler.
Ama bence iyice yakınlaşmaları birbirlerini daha iyi tanımaları için iyi bir fırsat.
Olumsuz düşünme hemen ki ortada büyük bir sorun problem yok.
Bizim de ilk başlarda ailelerimiz arasında yanlış anlaşılmalar felan olmuştu ama inan birbirleriyle vakit geçirdikçe ortada sorun felan kalmadı ki şimdi sık sık görüşür oldular ve allah nazardan saklasın çok iyi anlaşıyorlar.

kısa süreliğine günübirlik geleceklerse sorun olmaz canım. ama birkaç günlüğüne kalmaya geldilerse o zaman iş yaş demektir. birinci gün birşey olmazsa ikinci gün bir çekememezlik olur. hiç birşey olmazsa bile ayrıldıktan sonra siz onları çekiştirirsiniz onlar sizi. çünkü iki aile arasında muhakkak farklılıklar,hoşa giden ve gitmeyen davranışlar olur. ben sevmem ve istemem aynı anda gelinip kalınmasını şahsen. ayrı ayrı alayım mümkünse:)

eşimin askere gittiği ilk gün beni yalnız bırakmamak için her iki tarfata bizde kalmak istedi evim buna müsait değil tabi.
İkiside bana söylediklerinde ben karışmıyorum aranızda anlaşın ona göre biriniz kalın dedim çekildim aradan..
çünki evim gerçekten bunun için çok uygunsuz ve her iki ailde 3 er kişiden oluşuyor görünen köy kılavuz istemez birinden birinin kalamayacağı belliydi.
Bu arada her ikisinin evide yakın zaten ve sık sık bir araya gelirler , iyide anlaşırlar çok şükür bunca zamandır bir sorun olmadı.
Birisi bize geldiğinde diğerinide çağırırdık onlarda keyif alıyorlar birlikte olmaktan.
Konuyu geç görmüşüm gelip gitmişlerdir herhalde bu zamana kadar. İnşallah bir sorun olmamıştır.

Back
X