iki anneye hediye almak

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Arkadaslar anneler günü geliyor malum. Normalde özel gunleri cok onemsemem ama bu yıl nisanli olaeak giriyoruz. Iki annemiz iki babamiz var artik. Nişanlımla annelerimize ortak bir seyler alalim dedik ancak butcemiz kısitli. Bir de her ikisine de ayni seyleri alalim dedik. Onerileriniz ne olabilir? Kibar bir hatira kullansalar da hic fena olmaz istedigimiz. Annem 45 kayinvalidem 55 yasinda.

Örtülüyse eşarp olabilir , ihtiyaçları varsa cüzdan olabilir . Gömlek bluz tarzı bişey olabilir

Ben bu sene kendi anneme erken alıp verdim. Bluz aldım. Büyük ihtimalle kv ye de aynı şekilde bluz alırım ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.
Eğer hatıra istersen züccaciye mağazalarından falan süs eşyası alabilirsin.

biz nişanliyken de kaynanamla annemle farkli aldik :)
etek ve bluz.:) ayrı ayrı..
eşim kendi beğendiği annesine aldi bende kendim beğendiğimi anneme aldim. zevki biliyordum annemin..:)
halada giyerler ikiside hemde çok severek..
sende öle yapın iyi olur:) annelerimizin zevkleri biliriz ya

biz ikisine de alyans aldık malum birisi kocayı boşadı diğeri vefat etti arasına da kurdale bağlayıp başlarını bağlıcaz

kıskanç kocamın fikriydi bakalım anneler ne dicek

sizde küpe kolye gibi şeyler alabilirsiniz. aslında en iyisi ikisinede çanta alın nasılsa her kadının her daim çanta ihtiyacı vardır

Bizimkilerin zevki de ayni :)) sadexe kayinvalidem daha canli tonlar seviyor annemden

ayy maşallah .. sende çok alicagin varmiş:) bizde eşimin babaannesi yok da anneannesi var..:)
benim de anneannem yok ama babaannem var tesadüe bak ama almiycam onlara tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…