iki anneye hediye almak

Geçen yıl Annene ve k.Valide blender aldım ikisinide . .

Bu yıl kahve makinesi aldım ikisine de . .
K.valideme fincan takımı bir de . .

Ev eşyasından ziyade kendilerini şımartacak hediyelerden yanayım:

Parfüm olabilir
Cilt bakım kremi
Bir spada masaj hediyesi
Manikür-pedikür hediyesi (hediye çekleri oluyor anneler günü için, istediği zaman kullanabiliyor anneler)
Haftasonu gezisi olabilir.

Annem şu an yanımda değil, geldiği zaman Safranbolu-Amasra gezisine götürmeyi düşünüyorum.

Ev-mutfak eşyası almayın eğer özellikle belirtmedilerse... eve mi hediye alıyorsunuz-anneye mi:)

Onun dışında kıyafet, kitap, GelenKutusu nun belirttiği gibi kişisel bakıma yçnelik şeyler, ayakkabı/sandalet/terlik olabilir

Ben bi sene mücevher, bir sene kıyafet alıyorum:)

Anneme ablamlarla birleşip altın yüzük aldık, kayınvalideme de kıyafet düşünüyorum henüz almadım ama

Bütçe ne kadar? Bugün öğle arasında anneme,kayınvalideme ortopedik sandalet aldık hatta gümüş kolye hediye ettiler,o da bana

aboo 4 kv nasıl başediyon

ben de nısanlıyım 2 senedır bı kahve takımı bıde nevresım takımı aldım kaynanama anneme soruyorum ne ıstıosa onu alıyorum saolsun kaynanamda bana hedıye ettı sende gormek ıstıyorum dedı bu sefer o yuzden nişanlımla bırlıkde üst aldık anneme de ayakkabı sizde kıyafet yapabılırsınız yada bı fıncan takımıda hos olur sevıyolarsa

Kvnin kvsi oha ya
Sabanoglu saban gibi olmus
Allah kolaylik versin biz bi hediyeyi secemiyoz

bende kayınvalideme ve anneme anneler gününde kahve fincan takımı almıştım.. aynı model fakat desenleri farklıydı ikisininde zevkine uyabileceğini düşündüğüm renk ve desen seçtim ikiside cok memnun kaldı .. 30-35 tl lik bir fincan takımı ikiadet alırsan 70 tl ye uygun ve güzel hediyeler almış olursun.

Cok guzel dusunmussun
Tabii hersey adamina gore
Ben hala kaynanaya tava konusunda israrliyim :)

En sevmediğim şey, benim kv kendine zorla hediye aldırır her özel günde. Utanmasa 19 mayıs, 30 ağustosta felan da isteyecek artık. Ama sen yeni gelinsin hediye al tabi :)
ben de ta bursadan ist a kargo yapıyorum hediyesiniiiii

Bizde hata almamak lazım, bırak söylensin dursun ama kendi kendime diyorum ki aman sussun yeter ki konuşmasın diye alıyorum hep.
Benimki almasam konusmaz , içine dert olsa da olsun annecim der:)))
Ben uyduruk şeyler alıyorum bilerek ona değer vermediğimi göstermek için
Eşimin gönlü olsun dıye alır yollarım .

6 Kişilik çay bardagı ve tabagı aldım pasabahceden 17,50 tl

Nisanliyken anneler gününde iki anneye de çiçek almıştık şu içinde kumlar olan vazo saksı gibiler vardı ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…