bu yorum on nurmara.Anana tencere
Kaynanana tava
Ayy ben 4 tane anneye alicam. Annem, kv, kv annesi, kv'nin kv'si.. kara kara düşünüyorum, ben de faydalanayim topiğinizdenHiç de hediyeden anlamam. Bana kalsa gider hepsine siyah sarı tişört alırım Daltonlar gibi gezsinler
Arkadaslar anneler günü geliyor malum. Normalde özel gunleri cok onemsemem ama bu yıl nisanli olaeak giriyoruz. Iki annemiz iki babamiz var artik. Nişanlımla annelerimize ortak bir seyler alalim dedik ancak butcemiz kısitli. Bir de her ikisine de ayni seyleri alalim dedik. Onerileriniz ne olabilir? Kibar bir hatira kullansalar da hic fena olmaz istedigimiz. Annem 45 kayinvalidem 55 yasinda.
Al kiz alya kayinvalidemin tavasi cok az. Ciddi ciddi alsam nasil olur diye dusundum
Kvnin kvsi oha yaAyy ben 4 tane anneye alicam. Annem, kv, kv annesi, kv'nin kv'si.. kara kara düşünüyorum, ben de faydalanayim topiğinizdenHiç de hediyeden anlamam. Bana kalsa gider hepsine siyah sarı tişört alırım Daltonlar gibi gezsinler
Cok guzel dusunmussunEv eşyasından ziyade kendilerini şımartacak hediyelerden yanayım:
Parfüm olabilir
Cilt bakım kremi
Bir spada masaj hediyesi
Manikür-pedikür hediyesi (hediye çekleri oluyor anneler günü için, istediği zaman kullanabiliyor anneler)
Haftasonu gezisi olabilir.
Annem şu an yanımda değil, geldiği zaman Safranbolu-Amasra gezisine götürmeyi düşünüyorum.
esse de türk kahvesi fincan takımı 14,90 :) hem ucuz hem güzel .beğenmezselerde hediye götürebilirler.
ben de ta bursadan ist a kargo yapıyorum hediyesiniiiiiEn sevmediğim şey, benim kv kendine zorla hediye aldırır her özel günde. Utanmasa 19 mayıs, 30 ağustosta felan da isteyecek artık. Ama sen yeni gelinsin hediye al tabi :)
ben de ta bursadan ist a kargo yapıyorum hediyesiniiiii
Benimki almasam konusmaz , içine dert olsa da olsun annecim der:)))Bizde hata almamak lazım, bırak söylensin dursun ama kendi kendime diyorum ki aman sussun yeter ki konuşmasın diye alıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?