İki ara bir deredeyim

yukselay57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
184
73
28
31
Merhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)

Yine bir aday değerlendirmesiyle karşı karşıyayım :)
Kararsız kaldığım için parlak fikirlerinize ihtiyacım var.
Görücü usulu bir talibim var.
Ben 26 yaşındayım sekreterlik yapıyorum, arkadaşım ise 35 yaşında ve muhasebeci.
Kendisiyle iki kez buluştuk.
Genel itibariyle gelenek,görenek ve kültürel olarak birbirimize çok yakın gibi gözüküyoruz.
Uyumlu olup anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Bir yandan ise aramızdaki yaş farkı sorun olur mu?
Bir ömür bir yol alabilir miyim bilmiyorum.
Anlayacağınız iki ara bir deredeyim :)
Artık bi karar verip ona göre ya tanıyacağım yada hayır diyeceğim.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Asıl yaş farkı olmazsa sorun olur birbirinizi tanıyın derim en güzel aşk görücü usulü aşk eşimle aramızda 10 yaş var zamanla sevdim çok sevdim (:

Bu veriler yetmez ki. Sonucta beraber oturmadik sizinle.

Meslekler denk gibi gorunuyor. Aileleriniz denk mi peki? Sizin anne babaniz ne is yapiyor? Onun anne babasi ne is yapiyor?
Evlilikten beklentileriniz neler? Bunlari konustunuz mu?
Damat adayinin birikimi var mi? Sizin birikiminiz var mi?

Bu veriler yetmez ki. Sonucta beraber oturmadik sizinle.

Meslekler denk gibi gorunuyor. Aileleriniz denk mi peki? Sizin anne babaniz ne is yapiyor? Onun anne babasi ne is yapiyor?
Evlilikten beklentileriniz neler? Bunlari konustunuz mu?
Damat adayinin birikimi var mi? Sizin birikiminiz var mi?

Aslında sevebileceğim birisi diyebilirim.Uyum sağlayıp anlaşabileceğim birisi gibi geliyor.
Tabiki tanıdıkça zamanla belli olur.
Görücü usulu olduğu için ailelerimiz biliyor ve tanışıyorlar.
Onun ailesi sadece evet dememi bekliyor.
Maddi olarakta evliliğe hazırız.
Önemli olan benim kararıma göre şekil alacak olması.

Merhabalar kadınlar kulübü'nün güzel kadınları :)

Yine bir aday değerlendirmesiyle karşı karşıyayım :)
Kararsız kaldığım için parlak fikirlerinize ihtiyacım var.
Görücü usulu bir talibim var.
Ben 26 yaşındayım sekreterlik yapıyorum, arkadaşım ise 35 yaşında ve muhasebeci.
Kendisiyle iki kez buluştuk.
Genel itibariyle gelenek,görenek ve kültürel olarak birbirimize çok yakın gibi gözüküyoruz.
Uyumlu olup anlaşabileceğimizi düşünüyorum.
Bir yandan ise aramızdaki yaş farkı sorun olur mu?
Bir ömür bir yol alabilir miyim bilmiyorum.
Anlayacağınız iki ara bir deredeyim :)
Artık bi karar verip ona göre ya tanıyacağım yada hayır diyeceğim.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Tabiki de tanıyın ama evlilik için acele etmeyin.

Aslında sevebileceğim birisi diyebilirim.Uyum sağlayıp anlaşabileceğim birisi gibi geliyor.
Tabiki tanıdıkça zamanla belli olur.
Görücü usulu olduğu için ailelerimiz biliyor ve tanışıyorlar.
Onun ailesi sadece evet dememi bekliyor.
Maddi olarakta evliliğe hazırız.
Önemli olan benim kararıma göre şekil alacak olması.
Bir sure daha zaman gecirin beraber o halde. Hemen karar vermeyin. Aileleriniz denk ise birbirinize sans vermeye deger. Ama dedigim gibi once iyice taniyin. Farkli ortamlarda gorun adami. Oturma kalkma bilir mi,gorgu kurallarina hakim ki,nezaketi ne durumda mesela bunlar simdiki genclerin hic bakmadigi ama aslinda cok onemli konular. Tam olarak emin olmadan asla adim atmayin

bana göre yaş farkı çok. ama 26 yaş, görücü usulü, ilk görüşmede hemen evlilik vs düşünmek... bunlar ters biraz. yaşın geçmiyor ki acelen ne?

Yaş farkına bende biraz takılıyorum ama bilmiyorum.Kafam karışık.
Acaba ilerde sorun olur mu? jenerasyon farkından beklentiler çakışır mı ??
Artık sevgili olmak değilde düzgün biriyle yol almak istiyorum açıkçası.
Yaşım geçmiyor tabi ama artık evlenmek sevdiğim insanla hayatımı kurmak istiyorum.

Yas farki degilde kafa yapiniz uysun yeter bende 27 yim esim 37 yas sıkinti degilde kafalar hic uymuyor allahtan biz zitlasmayi seviyoruzda gecinip gidiyoruz sizin gibi duaunebiliyorsa sıkinti olmaz hayllerinden bahsedin kendi hayllerinizle karsilastirin en guzeli oyle anlarsiniz

Eşimle aramızda 8 yaş var çok mutluyuz şükür iyi anlaşıyoruz. Sadece yaşa takıldıysanız tabii ki diye söylüyorum ama siz ille de anlaşacaksınız diye birşey yok tabi

Bir sure daha zaman gecirin beraber o halde. Hemen karar vermeyin. Aileleriniz denk ise birbirinize sans vermeye deger. Ama dedigim gibi once iyice taniyin. Farkli ortamlarda gorun adami. Oturma kalkma bilir mi,gorgu kurallarina hakim ki,nezaketi ne durumda mesela bunlar simdiki genclerin hic bakmadigi ama aslinda cok onemli konular. Tam olarak emin olmadan asla adim atmayin

Öncelikle kararımı versem.
Ona göre iyice tanıdıktan sonra iş ciddiye biner zaten.
Ben çok kararsız kalıyorum.
Fikirleriniz için teşekkürler.

Adamı tanımaya tanımadan karar vermek nasıl birşey bilemiyorum ama yaş farkı sorun yaratacak bir yaş farkı degil. Bizim aramızda 8 yaş var, yaştan kaynaklı bir problemimiz olmadı hiç.
Yok illa da yaşıma yakın isterim diyorsan baştan tanıma elbette.

Yas farki degilde kafa yapiniz uysun yeter bende 27 yim esim 37 yas sıkinti degilde kafalar hic uymuyor allahtan biz zitlasmayi seviyoruzda gecinip gidiyoruz sizin gibi duaunebiliyorsa sıkinti olmaz hayllerinden bahsedin kendi hayllerinizle karsilastirin en guzeli oyle anlarsiniz

Kesinlikle öncelikle anlaşabileceğim biri olması çok önemli.
Çünkü evliliğin temeli iletişim,sevgi,saygı ve güven.
Yaş farkından kasıt ilerde kendisi kompleks yapar mı,beni kısıtlar mı?
Malum erkekler evlendikten sonra değişiyor.
Kafamda deli sorular :)

Eşimle aramızda 8 yaş var çok mutluyuz şükür iyi anlaşıyoruz. Sadece yaşa takıldıysanız tabii ki diye söylüyorum ama siz ille de anlaşacaksınız diye birşey yok tabi

Yaşa da takılıyorum. Bilmiyorum :) Bazen kendi yaşıtlarımla anlaşamadım olabiliyor.
Kararsızım.

Back
X