D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.934 798 Bursa 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi eslem89 #21 eslem89 .!.: Söylediklerinize katılıyorum karadeniz bambaşkadır zaten. Özelden yazdım illeri sağolu yardımınız için Genişletmek için tıkla... Herkese yaz ki yorum yapalım Örneğin Bursa büyükorhan ilçedir ama köyden hallicedir Ege de köyler vardır merkeze daha yakın müthiş Deniz manzaralı aktif yaşam vardır
eslem89 .!.: Söylediklerinize katılıyorum karadeniz bambaşkadır zaten. Özelden yazdım illeri sağolu yardımınız için Genişletmek için tıkla... Herkese yaz ki yorum yapalım Örneğin Bursa büyükorhan ilçedir ama köyden hallicedir Ege de köyler vardır merkeze daha yakın müthiş Deniz manzaralı aktif yaşam vardır
E eslem89 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2020 1.940 1.549 53 36 26 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi eslem89 #22 damdan .!.: Herkese yaz ki yorum yapalım Örneğin Bursa büyükorhan ilçedir ama köyden hallicedir Ege de köyler vardır merkeze daha yakın müthiş Deniz manzaralı aktif yaşam vardır Genişletmek için tıkla... İfşa olmamak için yazamadım
damdan .!.: Herkese yaz ki yorum yapalım Örneğin Bursa büyükorhan ilçedir ama köyden hallicedir Ege de köyler vardır merkeze daha yakın müthiş Deniz manzaralı aktif yaşam vardır Genişletmek için tıkla... İfşa olmamak için yazamadım