İki arada bir derede.

Ben kafayı bana takmasından korkuyorum esasen. Adam yılların hocası. Varlıklı. Parayla her şeyi elde edebileceğini düşünüyor.
Düşüncesi bile iğrenç yahu !
Şuan bildiğin en tatlı doktor dede Dr.Nowzaradan ! Onun bile tontişliği bi yere kadar :KK48:
Bachata yapamam ama bi horon teperdik :halay:

Ay cok güldüm dedeye....
Ama sizde suclusunuz bence. Sizde ani yasamissiniz sonra pisman olmussunuz gibime geldi. Yani okuyunca evine gittik, icki ictik dans ettik yakinlastik yazmissiniz. Bence burda anlatmadiklariniz var, sanki iki tarafli flört edip yakinlasilmis. Zaten o yastaki evli bir dedenin evine gitmeniz icki ortsminda bulunup dans etmeniz falan bastan hata. Ne diyeyim yapmadsn önce düsünücektiniz. Sonradan pismanlik ise yaramiyor.
Eyerki dedeyle gercekten yakinlastiysaniz simdide yüz vermiyorsaniz o sizi isten bile cikartirir.

Evli birinin evine gidiyorsun. Yaşlı diyorsun dans ediyorsun. Sapık diyorsun hem evine gidip hem dans ediyorsun . Hem bir arada bir derede kaldığını düşünüyorsun. Bu konuda en masumu biziz

Bence siz durumu yanlış anlamış olabilir misiniz? 70 yaşındaki adam sapık değilse niye yan gözle baksın torunu yaşındaki kıza.
Adamda diyormus ogrencim beni sevgilisi olarak goruyor. Aciklamaya calisiyorum ama bir turlu benimle konusmuyor ahahaha :D

Dediğiniz dans “bachata” biraz flörtümsü bir dans değil mi :)
Birde zaten en başta yakınlaştık dediniz.
Yakınlaşmakta kastınız adamın prostat sorununu anlatması değilse, flörtöz bir yakınlaşmadır. Yani okuyunca öyle görünüyor:KK66:
Ben öyle bir dans olduğunu bile bilmiyordum ahahah

Bu dansı ben dedemle yapsam benide evine davet ederdi :21:

Hımmmm olay şöyle geldi bana
Siz nasılsa yaşlı moruk diye fazla zarar gelmez ayağına,iş yerinde rahat ederim ,bize torpil geçer muhabbetiyle hafif dedeyi yerinden ziplattiniz
Ama dede hızlı çıktı.
Ava giderken avlandin yani bi nevi :kahve:
Yoksa bachata neden yapılsın ki bi dedeyle şimdi kusucam yattigim yerde :kusmuk:

Hımmmm olay şöyle geldi bana
Siz nasılsa yaşlı moruk diye fazla zarar gelmez ayağına,iş yerinde rahat ederim ,bize torpil geçer muhabbetiyle hafif dedeyi yerinden ziplattiniz
Ama dede hızlı çıktı.
Ava giderken avlandin yani bi nevi :kahve:
Yoksa bachata neden yapılsın ki bi dedeyle şimdi kusucam yattigim yerde :kusmuk:
Eee yaaaaniii :)

Adamın saygınlığı hoşunuza gitmiş, bile isteye yakınlık kurmuşsunuz. Şimdi ne yapayım diye soruyorsunuz!!

Back
X